Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Agagga 🙈 ya evet onu ben de düşündüm. Ondan hatta pazartesi takılacaktı salıya aldırdım salı boş gün diye. Ama bana normal hayatına devam et dediler 🤣
Sonuçta normalde bir tansiyon dengesizliği ritim bozukluğu falan oluyorsa o zamanlarda, onu da yakalayamamış olacağız.

İnşallah çok amin 🙏🙏

Ya benim de aklımda mr diye kalmış hep. Tomografi zararlı diye hatırlıyom. Yani mrın zararlı olmadığına eminim de tomografiyle ilgili pek bi bilgim yok. Ama mr da kırık falan gösteriyor mu bilemedim. Aman neyse onu da biz mi düşüncwz doktorlar düşünsün ya 🤣 sizi de gece gece şey yaptım biriniz de demiyonuz ki saçmalama doktorlar bulur bi yolunu 🤣 baya kafa patlattık üç deli minseo minseo .

Ya ben de holterle şaapamam diye gününü değiştirdim ı kadar. Ama şimdi de düşündüm ki normal hayata devam etmek gerekiyor. E normalimizde o iş de var sonuçta 🙄
MR dev mıknatıs ya o zararsız benim bildiğim. Son ameliyatımdan önce kisti onunla belirlediler. Kistin içeriğini görüyorsa kırığı da görüyordur herhal. Ayrıca evet bırak ya şimdi bunu mu düşüncen?!!!!!11!

Bilemedim. Takılırken sor "Pardon sevişebiliyor muyuz acaba? Hayatın doğal akışında bu da var, ayıp değil" diye 😝

Benim de 1.38 çıktı ağustosta. Şimdi daha da düşmüştür. Benim de doktor fazla önemsemedi 1in altı daha sıkıntılı dedi ama referans aralığında 1.5 altı azalmış fertilite düzeyi diyor. Düşüklüğü aslında gebe kalmaya engel değil canım ıskma canını ı nedenle. Sadece bize ne kadar zamanımız kaldığını söylüyor.
Görünüşe göre pek de fazla zaman kalmadı... yaş oldu 35 eşim 42... ilk bebek olacaka ama buradakiler de pek bir rahat kafadalar... bilmiyorum saldım gittim yaşıyorum :))))

Strest olabilir mi? Çocuk olucak mı olmayacak mı diye bilinçaltında yer ettiyse belki o yüzdendir. 5 sene çocuğu olmayan arkadaşım tüp bebeğe karar verip yumurtalıklarını dondurmuştu. İşlemlere başlayacağı ay doğal yoldan hamile kaldı. Şimdi 2 çocuğu var yumurtalıklar hastane de bekliyor:)
Ayy ne güzel bir tesadüf... uzun süredir deneyen ve Tüp düşünen arkadaşlarıma da böyle olsa keşkemmm:)
Ora saatiyle 3.30 da aricaklar kuzu. Ama @terelellidenhalliceyim beni vazgecirdi bile 😂 baska yerlerlede konusucam
Insallah gerek kakmaz ya valla cok biktim
Yani haklı cnm ya töbe bismillah başkasının spermini veriyor senin yumurtaya...

Canım benim olayım aslında hamile kalmak istiyorum ölüp bitiyorum olayı olmadı hiç bi zaman ki ben stresinde gebe kalmaya engel olduğunu asla düşünmüyorum. Stresten ölüp biten sabah akşam bunun için ağlayan pek çok kişinin hamile kaldığını gözlerimle gördüm. Aklı başında doktorlarda stres falan üzerinde hiç durmuyor zaten, kılıf uyduramayan doktorlar aa streslisin stresini azalt diyor. Bunlar çok minimal mevzular. Benim kafama takılan kendi vücudum aslında anlayamadığım ya da ortaya çıkmayan bişeyler mi var diye merak ediyorum, zaten yapım gereği araştırmayı seven bir insanım o yüzden okuyorum sürekli bişiler sorguladığım zaman da stresli bir profil çiziyor olabilirim ama aslında değil. Mesela doktor bana evet senin tüplerin yapışıkmış, ya da şurda bi kist varmış dese ben sevinirim şuan aa evet ya benim sıkıntım buymuş derim ve çözüm üzerine odaklanırım. Ama her şey normal görünürken, eşimin değerleri iyiyken, değerlendirmede bir sıkıntı yokken ortaya çıkmayan bi şeylerin olduğunu düşünüyorum

Amerikada da bi doktor tüm embriyoları kendi spermi ile döllemişti
herkes zamanını bekliyor canım, kimi erken bebek sahibi oluyor kimi geç.. uzaktan sana bakıp gülüyor bebeğin anne ben geleceğim diyor merak etme :)

Ayy o ne kız .. doktora bak sen :KK57::KK57::KK57: şok oldum valla...

MR dev mıknatıs ya o zararsız benim bildiğim. Son ameliyatımdan önce kisti onunla belirlediler. Kistin içeriğini görüyorsa kırığı da görüyordur herhal. Ayrıca evet bırak ya şimdi bunu mu düşüncen?!!!!!11!

Bilemedim. Takılırken sor "Pardon sevişebiliyor muyuz acaba? Hayatın doğal akışında bu da var, ayıp değil" diye 😝
Evet ya. Mrla da ilgili bi an unuttuğum bi metal varsa gözümün arkasından beynimi delip çıkarsa diye korkularım var 🤣 neyse şimdi bunu da düşünmeyelim biz 🤣

Ya ben tiksinirim de biliyor musun 🤣 inşallah aletleri güzelce dezenfekte ediyorlardır. Vücudumda dün birinin taktığı bir aleti istemiyorum ya. Bir de aynı düşünceden başkasına da bunu yapmak istemem sanırım. O aletle kötü pis işlere girişmeyeceğim 🙄 inşallah benden önceki de girişmemiştir 🤮🤮
Bu saatte waffle yedim ya ben aşeren halimi hayal edemiyorum 🤦🏻‍♀️
Oyş. Bayılırım. Yarasın 🥰
Görünüşe göre pek de fazla zaman kalmadı... yaş oldu 35 eşim 42... ilk bebek olacaka ama buradakiler de pek bir rahat kafadalar... bilmiyorum saldım gittim yaşıyorum :))))
Olsun bir tesaviye başladınız sonuçta 😊 inşallah hemencecik sonuç verir 🙏

Ben elimi güzelce yıkıyorum ittriyorum hiç sıkıntı yaşamadım 14 gün progestan kullandım. Hatta çok mu derine gönderdim diye korktum başta bir 🙈
Eldiven daha zor olur gibi geldi bana.
Valla ben de elleirmi yıkayıp en derine ittiriyorum.... eldivenler sonucta plastik, bence çok da steril fln değil.

Evet ya. Mrla da ilgili bi an unuttuğum bi metal varsa gözümün arkasından beynimi delip çıkarsa diye korkularım var 🤣 neyse şimdi bunu da düşünmeyelim biz 🤣

Ya ben tiksinirim de biliyor musun 🤣 inşallah aletleri güzelce dezenfekte ediyorlardır. Vücudumda dün birinin taktığı bir aleti istemiyorum ya. Bir de aynı düşünceden başkasına da bunu yapmak istemem sanırım. O aletle kötü pis işlere girişmeyeceğim 🙄 inşallah benden önceki de girişmemiştir 🤮🤮

Oyş. Bayılırım. Yarasın 🥰

Olsun bir tesaviye başladınız sonuçta 😊 inşallah hemencecik sonuç verir 🙏
Ya rabbi hatun yine oturmuş neleri düşünüyor 😤

Kızlar bu kadar takmayın bu kadar diyeceğimde benimde dolu var şimdi ses etmeyeyim. 😂

minseo minseo Geçen mutfağa girdim, streç filmlerin olduğu çekmece açık, çatal bıçak çekmecesi açık, bardak dolabı açık, tezgahta tuz kavanozu açık, yeni sildiğim tezgah tuz olmuş falan. Uzun zamandır yapmıyordu böyle, derin bir nefes aldım sonra ses etmeden kapadım heryeri 😂

Merhaba sizce varmı ?

Eklentiler

• 77A3EC06-874A-4171-A6D9-B5B4970E55D8.jpeg
    77A3EC06-874A-4171-A6D9-B5B4970E55D8.jpeg
    59,6 KB · Görüntüleme: 65
@
Ayy canım beze gibi bişi olmuştur. Orada ufak bi kanama veya doku zedelenmesi olduysa zamanla sertleşmiştir. Çok bastırma sen orayan🙈 için rahat etmezse bir ara gittiğinde bir gösterirsin ama ağrın sızın yoksa sıkıntı olmaz.

Evet aynen ama elimi nasıl üşütçem ki. Hiçbir iş de yapmıyorum doğru düzgün. Ah çok fenaymış senin de kıyamam. Gerçekten kırıklar yer ediyor ömür billah hissettiriyor kendini sanırım.

Oyy hadi gözün aydın :)

Ayy içim gitti. Geçmiş olsun ya. Ne acayip vücudumuz var.

Zaten hastaneye gittiğin bir gün baktırıesın :) özellikle dert etme kendine bence de sıkıntı olmaz.

Ayyy inanmıyorum 🙈 okulda uçlu kalem ucu saplıyorlardı. Öyle derilerinin içinde kalıyordu yıllarca. Artık senin bir parçan o diken 🤣 arada yemini suyunu vermeyi unutma

@Cartedor cum aşkolsun. Aşağıda açıkladım. Hepimiz gebeyiz🐣

Bkz. @Cartedor
canım o kalem ucu saplanan benım :KK70: ama yanlışlıkla olmustu benımde avucumda mınık sıyahlık duruyor orda :KK70::KK70: ucu babam cıkarmstı dıye hatırlıyorm ama ya boyadı orayı :KK70: yada benle özleşti uç :KK70:

herkes zamanını bekliyor canım, kimi erken bebek sahibi oluyor kimi geç.. uzaktan sana bakıp gülüyor bebeğin anne ben geleceğim diyor merak etme :)

Ayy o ne kız .. doktora bak sen :KK57::KK57::KK57: şok oldum valla...
Annesi onun gülüşünü yesin😂 inşallah canım daha fazla naz yapmadan gelsinler 🥰
Kızlar bu kadar takmayın bu kadar diyeceğimde benimde dolu var şimdi ses etmeyeyim. 😂

minseo minseo Geçen mutfağa girdim, streç filmlerin olduğu çekmece açık, çatal bıçak çekmecesi açık, bardak dolabı açık, tezgahta tuz kavanozu açık, yeni sildiğim tezgah tuz olmuş falan. Uzun zamandır yapmıyordu böyle, derin bir nefes aldım sonra ses etmeden kapadım heryeri 😂
Aaaa ses etmedin mi ben geçen aynı şey olduğunda 1 saat söyledim eşim en son kulaklıkları takmış müzik dinliyodu :sinirli:

X