MR dev mıknatıs ya o zararsız benim bildiğim. Son ameliyatımdan önce kisti onunla belirlediler. Kistin içeriğini görüyorsa kırığı da görüyordur herhal. Ayrıca evet bırak ya şimdi bunu mu düşüncen?!!!!!11!Agagga ya evet onu ben de düşündüm. Ondan hatta pazartesi takılacaktı salıya aldırdım salı boş gün diye. Ama bana normal hayatına devam et dediler
Sonuçta normalde bir tansiyon dengesizliği ritim bozukluğu falan oluyorsa o zamanlarda, onu da yakalayamamış olacağız.
İnşallah çok amin
Ya benim de aklımda mr diye kalmış hep. Tomografi zararlı diye hatırlıyom. Yani mrın zararlı olmadığına eminim de tomografiyle ilgili pek bi bilgim yok. Ama mr da kırık falan gösteriyor mu bilemedim. Aman neyse onu da biz mi düşüncwz doktorlar düşünsün ya sizi de gece gece şey yaptım biriniz de demiyonuz ki saçmalama doktorlar bulur bi yolunu baya kafa patlattık üç deli minseo .
Ya ben de holterle şaapamam diye gününü değiştirdim ı kadar. Ama şimdi de düşündüm ki normal hayata devam etmek gerekiyor. E normalimizde o iş de var sonuçta
Bilemedim. Takılırken sor "Pardon sevişebiliyor muyuz acaba? Hayatın doğal akışında bu da var, ayıp değil" diye