- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Ay ben de gördüm ama resimlere bakmadım. Ay yok artık yani onu yapana kadar gider kan veririm. Bir de idrardan başka bir şey damlatmayınız yazıyor o kadar anlamsız yani bence belki de boşa heveslenecekler farklı bir etkileşim olacak pozitif çıkacak.Kızlaaaar bir konuda kanla gebelik testi (bildiğimiz idrar testini kullanıyorlar) yapan birkaç kişi var bu konuda ne düşünüyorsunuz parmaklarını kesip kan damlatıyorlarmış 2 kez yapmayın yazdım, millet kendini kesecek sakın evde denemeyin dedim ama kendilerini kesmeye devam ediyorlar
Hahah yaparsın kız sen güveniyorumBen kendimden nasıl eminsem az zamanda büyük işler başaracağım. İlkini yaptım da ikinciyi de ayrıca doğurma planı yapıyorum ikisi bir arada olmasın diye
Ayy bunu ben de gördüm canım inanamadım çok korkunç geliyor bana böyle şeyler ya. Yine forumda çikolata kisti için rahmin içine sülük koyduklarını okumuştum bir süre korku filmi gibi rüyalarıma girdi ya.Şırıngayla kendi kendine aşılama yapandan sonra buna şaşırmıyorum. Allah akıl fikir versin. Çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor
Yapıyorlar valla çok ilginç şeyler ben de şok oldumNeeeeeee aşılama mı? Ben şoookkk şeker ölçme cihazıyla yapıyorlarmış ama testler baya kanlı gibi