- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Evet canım malesef ilişki kalitesiyle cinsel hayat da çok iç içe. İkisi de birbirini olumlu ve olumsuz olarak etkileyebiliyor. Dediğin gibi en önemlisi tek taraflı çaba ve alttan alma olmaması. İlişki her yönüyle karşılıklı emek ve çaba istiyor. Tek taraf sürekli ötekine yanaşırsa bu dengesizlik her aşamada sıkıntı yaratır zaten. İnşallah her iki anlamda olumlu yönde değişimler olur canımİlaçlar da dahil 1000 bedava sayılır bu piyasada. HSG'yi bekle. Sonra karar ver. Artık sabrım kalmadı dersen kesin dene bu fırsat herkesin ayağına gelmez Yalnız %30 neye göre demiş? İlk denemede 15 diyorlar. Sonraki denemelerde yükseliyormuş başarı oranı
Benimkinde hormonel sıkıntı çıktı. Onun için de tedavi görüyor. Antidepresan da libido düşürebiliyormuş. Onu da bırakalı bir ay falan oluyor ama pek bir değişiklik yok. Ben sıkılıp rest çekince peşini bıraktım, 1-2 kez kendi isteğiyle geldi öyle ama buna güvenip doğal yoldan denemeye devam edecek lüksüm yaş olarak yok pek. Bizimle birlikte yumurtalar da yaşlanıyor
Çarşamba yaptıracak spermiogram. Benim de hsg pazartesi. Bize direkt tüp demediler zaten. İki aydır tedavi görüyor ama dediğim gibi ben yumurta takibi de yapsam deve de kessem adama güvenemiyorum artık düzenli ilişki konusunda. O zaman birkaç ayımı daha riske atmış olacağım. O deneriz diyor da. Benim prolaktinimi düşürmüşlerken düzgün değerlendirmedi, şimdi o da geri yükseldi. Ben bunun keyfini beklersem yıllarımızı alır. O kadar da genç değilim maalesef. Değerlendirecek adam koca beş ayda değerlendirirdi
Ben psikiyatristle son görüştüğümde o da kendi ilişkinizi düzeltmeden cinsel hayatınızın sağlıklı yürümesini bekleyemezsin demişti ama insan karşıdan da bir şeyler görmek istiyor. Böyle ben sürekli alttan alan, idare eden, egosunu okşayan tarafmışım gibi hissediyorum. Ben de ilgi görmek istiyorum. Onunki kalkmıyor anladık tamam da benimki de ilgilenilmeyince işe yaramıyor. Ayrıca kadın strese girince bebek de olamıyor ki. Kısırdöngüye giriyoruz o zaman da