- 9 Nisan 2019
- 246
- 224
- 43
Kesinlikle deneyin, aşılama şansı çok arttırıyor.Rahim filminden sonra düşünüyorum canım ne bilim belki spermin yolu kısalırsa bi işe yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle deneyin, aşılama şansı çok arttırıyor.Rahim filminden sonra düşünüyorum canım ne bilim belki spermin yolu kısalırsa bi işe yarar
Bence sende olabilir kuzu ya. Yumurtalar buyuyo esinde sorun yok buyuk ihtimal ulasirken zorlaniyo spermler. Rahim filmide asilamada ideal bunun icin. Fiyatta uygunmusHadi hayırlısı inşallah o zamana kadar olur da hiç gerek kalmaz ben de çok isterim izmir e gelirsen kesin görüşelim bi akşam yemeği yiyelim
İnşallah kuzum aslında aşılama çok umut vermiyor bana ama denemek istiyorum
Ooo canım bence harika. 500 TL bu süreçleri düşününce hiçbir şey değil bence. Kesinlikle dene hatta bu şekilde ise ben 3 kere falan denerdim herhalde. İnşallah bu ay tutar ve rahim filmine bile gerek kalmaz ama olmazsa rahim filmi sonrası aşılama çok mantıklı bence.Kızlar eşim doktorla konuşmuş aşılama için 500₺ ye yaparız demiş tutma ihtimali %30 demiş ne dersiniz filmden sonraki ay da olmazsa denesem mi U Uzaygemisi35 @terelellidenhalliceyim @Nm88326 Cartedor
Kesinlikle haklısın canım. Bence de erkekteki durum çok daha zor. Bir de onlarda ciddi bir performans kaygısı da oluyor. İsteksizlik de olunca ereksiyon sorunları da olabiliyor ilişkiyi sonuna kadar sürdürememe olabiliyor vs bu sefer iyice özgüvenleri sarsılıyor. Bizde ne kadar anne olma baskısı varsa onlarda da erkeklik onuru diye bir şey var ve bu sebepten söylemeseler de isteksizlik olarak yansıyabiliyor. Duygusal ilişkiyi korumak ve çabalamak önemli bence de.Kizlar son gunlerde baya eslerde isteksizlik mesajlari okuyorum.
Kendi durumumuda yazmak istedim. Bendede isteksizlik vardi, hala var ama yokmus gibi yapiyorum. Eskiden hic yoktu, hormonlar yerlerde oldugu icin isteksizlikde normal diye dusunuyorum simdi.
Eslerinizde sorun varsa isteksizlikte normal diye dusunuyorum. Onemli olan kabuk edip caba sarf etmeleri. Mesela onerdiginiz kurleri kabul etmek gibi.
Erkeklerde isteksizlik kadinlardan daha zor bence, cunku onlarin organi erkekte olmasi lazim sonucta, olmazsa iliski olmuyo. Ama ben isteksiz olsam bile iliski oluyo bi sekilde, takmiyorum.
Onlari dusunsenize, isteksiz ve erekte olmicak yarida kalicak, utaniyo olabilir.
Onemli olan normal olmadigini kabul edip bir cozum aramalari gibi.
Bende isteksiz oldugumda bahane uretiyodum baya sacma sapan
Ayy hadi bakalım canım inşallah o zamana kadar hamile kalırsın ve kalırız da koca göbüşlerle görüşürüzBizde eylulde turkiyede denemeye karar verdik yasaklar kalkarsa insallah
Sizleride gormek cok isterim ya
Ay kocaman gulumseyerek okudum son mesajini kuzu sen hangi sehirdesinOoo canım bence harika. 500 TL bu süreçleri düşününce hiçbir şey değil bence. Kesinlikle dene hatta bu şekilde ise ben 3 kere falan denerdim herhalde. İnşallah bu ay tutar ve rahim filmine bile gerek kalmaz ama olmazsa rahim filmi sonrası aşılama çok mantıklı bence.
Kesinlikle haklısın canım. Bence de erkekteki durum çok daha zor. Bir de onlarda ciddi bir performans kaygısı da oluyor. İsteksizlik de olunca ereksiyon sorunları da olabiliyor ilişkiyi sonuna kadar sürdürememe olabiliyor vs bu sefer iyice özgüvenleri sarsılıyor. Bizde ne kadar anne olma baskısı varsa onlarda da erkeklik onuru diye bir şey var ve bu sebepten söylemeseler de isteksizlik olarak yansıyabiliyor. Duygusal ilişkiyi korumak ve çabalamak önemli bence de.
Ayy hadi bakalım canım inşallah o zamana kadar hamile kalırsın ve kalırız da koca göbüşlerle görüşürüz
Ben Bursadayım canım :) İzmirliyim ama yaza belki oralarda oluruz salgın biterseAy kocaman gulumseyerek okudum son mesajini kuzu sen hangi sehirdesin
Korkma canım benim yengeminde 3. Aya kadar hep lekelenmesi oldu şimdi mis gibi tatlış bi yeğenim varYarın veya pztsi vericem canım
Dış gebelik falanda oluyormuş sanırım bu tür lekelenmeler ,herşey kapalı bir kutu,dua etmekten başka elimden gelen birşey yok
Izmire gelebiliriz, Bursada cok uzak degil aslinda istanbula, bi iskender falan iyo gider hamile hamileBen Bursadayım canım :) İzmirliyim ama yaza belki oralarda oluruz salgın biterse
Hahaha bence de çok iyi olur. Kısmet canım ya valla inşallah hayali bile çok güzelIzmire gelebiliriz, Bursada cok uzak degil aslinda istanbula, bi iskender falan iyo gider hamile hamile
Canım ilaçlar da 500 falan tutuyormuş 1000 tl gibi bir fiyata geliyormuş ben burda aşılama için 7 bin kusur fiyatlar duyunca baya uygun geldi. Eşim sağlık çalışanı kuzu benim birlikte çalıştığı bi doktor o yüzden uygun fiyatCanım bu fiyata herşey dahil mi? Sperm yıkama vs de içinde mi? Eğer öyleyse çok uygunmuş. Bir mahzuru yoksa acaba bu fiyatı nerden aldınız?
Ben de denicem artık bi üst adıma geçmek istiyorum inşallah gerek kalmaz dediğin gibi de kalırsa da denemekten başka çare kalmadıOoo canım bence harika. 500 TL bu süreçleri düşününce hiçbir şey değil bence. Kesinlikle dene hatta bu şekilde ise ben 3 kere falan denerdim herhalde. İnşallah bu ay tutar ve rahim filmine bile gerek kalmaz ama olmazsa rahim filmi sonrası aşılama çok mantıklı bence.
E buluşulsun o zaman çukulata isteriz di mi U Uzaygemisi35Izmire gelebiliriz, Bursada cok uzak degil aslinda istanbula, bi iskender falan iyo gider hamile hamile
Devletin karşılaması durumunu diyorsan biz kriterleri karşılamıyoruz maalesefEvet canım aynen onla da konuş. Deneyim eden birinden duymak iyi gelir. Bir de bence karışmak gibi olmasın ama şu sigortada tüp bebek teminatını araştırsana? Nasıl oluyormuş hangi merkezlerde geçerliymiş falan? Bence en az yarı yarıya oluyordur ki böyle bir teminat olsun diye düşünüyorum. Bir araştır bakalım dediğim gibi doğal yolla olmazsa ben de onu bir araştıracağım. Bu arada kesinlikle tek başına yüklenmeme konusunda haklısın. Ben hani içine sinen tek yer orası olursa sırf bu yüzden değiştirme diye dedim. Evet izin vs zor olacak ama birkaç defa olacak zaten toplamda belki. Zaten süreçte eşinin desteği olmadan tek başına çabaladığını hissediyorsun. Bu durumda bence fiziken orada olması bile bir destek hissettirir.
ipek_annesi canım ben de öyle düşünüyorum direkt kanamaya dönerdi herhalde. Beta da bu kadar yüksek olmazdı diye düşünüyorum. Sen lütfen olumlu düşün ve bugün sadece keyif yap uzanarak.
Canım yarın versen daha iyi olmaz mı? 48 saatte yaklaşık ikiye katlanması bekleniyor ya hesaplaması daha kolay olur. Yüzde 60 üstü bile yeterli oluyor sanırım.
Sen hiç dış gebelik vs diye düşünme o zaman şiddetli ağrı ve kanaman olurdu canım. Biz de dua ediyoruz ama sen bu kötü olasılıkları düşünme lütfen.
Bence de deneyebilirsin ,cok cok uygun bir fiyat vermisler canım insallah gerek kalmaz ama o gune gelirseniz denemekte fayda varKızlar eşim doktorla konuşmuş aşılama için 500₺ ye yaparız demiş tutma ihtimali %30 demiş ne dersiniz filmden sonraki ay da olmazsa denesem mi U Uzaygemisi35 @terelellidenhalliceyim @Nm88326 Cartedor
Maşallah canım Allah bağışlasin darısı sağlıkla hepimizeKorkma canım benim yengeminde 3. Aya kadar hep lekelenmesi oldu şimdi mis gibi tatlış bi yeğenim var
Istedigin cikolata olsun beaaE buluşulsun o zaman çukulata isteriz di mi U Uzaygemisi35
İnşallah tatlııım sen şu belirti olayından bahsetsene ya cidden hiç kasık ağrısı bile olmadı mıBence de deneyebilirsin ,cok cok uygun bir fiyat vermisler canım insallah gerek kalmaz ama o gune gelirseniz denemekte fayda var
Kadınız işte bi çikolata bi çiçeğe tav oluyoruzIstedigin cikolata olsun beaa
Olumsuz düşünmek helede benim gibi melankolik bir tip için daha kolayipek_annesi canım ben de öyle düşünüyorum direkt kanamaya dönerdi herhalde. Beta da bu kadar yüksek olmazdı diye düşünüyorum. Sen lütfen olumlu düşün ve bugün sadece keyif yap uzanarak.
Canım yarın versen daha iyi olmaz mı? 48 saatte yaklaşık ikiye katlanması bekleniyor ya hesaplaması daha kolay olur. Yüzde 60 üstü bile yeterli oluyor sanırım.
Sen hiç dış gebelik vs diye düşünme o zaman şiddetli ağrı ve kanaman olurdu canım. Biz de dua ediyoruz ama sen bu kötü olasılıkları düşünme lütfen.
Canım o senin anlattığın hic biri yok bende, dedigim gibi bence bu durumda kişiye gore degısiyor kaldi ki kendimizi dinliyoruz herseyi yoruyoruz ama yoracak hic bir seyim olmadi.lekelenmem basladigindan beri regli agrilarim varİnşallah tatlııım sen şu belirti olayından bahsetsene ya cidden hiç kasık ağrısı bile olmadı mı
İlaçlar da dahil 1000 bedava sayılır bu piyasada. HSG'yi bekle. Sonra karar ver. Artık sabrım kalmadı dersen kesin dene bu fırsat herkesin ayağına gelmez Yalnız %30 neye göre demiş? İlk denemede 15 diyorlar. Sonraki denemelerde yükseliyormuş başarı oranıKızlar eşim doktorla konuşmuş aşılama için 500₺ ye yaparız demiş tutma ihtimali %30 demiş ne dersiniz filmden sonraki ay da olmazsa denesem mi U Uzaygemisi35 @terelellidenhalliceyim @Nm88326 Cartedor
Benimkinde hormonel sıkıntı çıktı. Onun için de tedavi görüyor. Antidepresan da libido düşürebiliyormuş. Onu da bırakalı bir ay falan oluyor ama pek bir değişiklik yok. Ben sıkılıp rest çekince peşini bıraktım, 1-2 kez kendi isteğiyle geldi öyle ama buna güvenip doğal yoldan denemeye devam edecek lüksüm yaş olarak yok pek. Bizimle birlikte yumurtalar da yaşlanıyorKizlar son gunlerde baya eslerde isteksizlik mesajlari okuyorum.
Kendi durumumuda yazmak istedim. Bendede isteksizlik vardi, hala var ama yokmus gibi yapiyorum. Eskiden hic yoktu, hormonlar yerlerde oldugu icin isteksizlikde normal diye dusunuyorum simdi.
Eslerinizde sorun varsa isteksizlikte normal diye dusunuyorum. Onemli olan kabuk edip caba sarf etmeleri. Mesela onerdiginiz kurleri kabul etmek gibi.
Erkeklerde isteksizlik kadinlardan daha zor bence, cunku onlarin organi erkekte olmasi lazim sonucta, olmazsa iliski olmuyo. Ama ben isteksiz olsam bile iliski oluyo bi sekilde, takmiyorum.
Onlari dusunsenize, isteksiz ve erekte olmicak yarida kalicak, utaniyo olabilir.
Onemli olan normal olmadigini kabul edip bir cozum aramalari gibi.
Bende isteksiz oldugumda bahane uretiyodum baya sacma sapan
Çarşamba yaptıracak spermiogram. Benim de hsg pazartesi. Bize direkt tüp demediler zaten. İki aydır tedavi görüyor ama dediğim gibi ben yumurta takibi de yapsam deve de kessem adama güvenemiyorum artık düzenli ilişki konusunda. O zaman birkaç ayımı daha riske atmış olacağım. O deneriz diyor da. Benim prolaktinimi düşürmüşlerken düzgün değerlendirmedi, şimdi o da geri yükseldi. Ben bunun keyfini beklersem yıllarımızı alır. O kadar da genç değilim maalesef. Değerlendirecek adam koca beş ayda değerlendirirdikuzu bence sen siz su semen analizini bi tekrarlayın sonrasında değerlere göre
yolunuzu çizersiniz. bizim doktorumuz tüp bebek olmasına rağmen hemen size tüp bebek yapmak istemiyorum dedi. ben değerler düzelebildiği kadar düzelsin sonra yapalım düşüncesindeyim ben de. kendim de bu arada takviye alıyorum.
ama verdikleri fiyat iyi mikroenjeksiyonla yapılacak ve 9500 fiyat bence gayet iyi
Ben psikiyatristle son görüştüğümde o da kendi ilişkinizi düzeltmeden cinsel hayatınızın sağlıklı yürümesini bekleyemezsin demişti ama insan karşıdan da bir şeyler görmek istiyor. Böyle ben sürekli alttan alan, idare eden, egosunu okşayan tarafmışım gibi hissediyorum. Ben de ilgi görmek istiyorum. Onunki kalkmıyor anladık tamam da benimki de ilgilenilmeyince işe yaramıyor. Ayrıca kadın strese girince bebek de olamıyor ki. Kısırdöngüye giriyoruz o zaman daOoo canım bence harika. 500 TL bu süreçleri düşününce hiçbir şey değil bence. Kesinlikle dene hatta bu şekilde ise ben 3 kere falan denerdim herhalde. İnşallah bu ay tutar ve rahim filmine bile gerek kalmaz ama olmazsa rahim filmi sonrası aşılama çok mantıklı bence.
Kesinlikle haklısın canım. Bence de erkekteki durum çok daha zor. Bir de onlarda ciddi bir performans kaygısı da oluyor. İsteksizlik de olunca ereksiyon sorunları da olabiliyor ilişkiyi sonuna kadar sürdürememe olabiliyor vs bu sefer iyice özgüvenleri sarsılıyor. Bizde ne kadar anne olma baskısı varsa onlarda da erkeklik onuru diye bir şey var ve bu sebepten söylemeseler de isteksizlik olarak yansıyabiliyor. Duygusal ilişkiyi korumak ve çabalamak önemli bence de.
Ayy hadi bakalım canım inşallah o zamana kadar hamile kalırsın ve kalırız da koca göbüşlerle görüşürüz
Valla bence dene canım çok uygun. Psikolojik olarak da rahatlatır bence bir üst aşama.Canım ilaçlar da 500 falan tutuyormuş 1000 tl gibi bir fiyata geliyormuş ben burda aşılama için 7 bin kusur fiyatlar duyunca baya uygun geldi. Eşim sağlık çalışanı kuzu benim birlikte çalıştığı bi doktor o yüzden uygun fiyat
Ben de denicem artık bi üst adıma geçmek istiyorum inşallah gerek kalmaz dediğin gibi de kalırsa da denemekten başka çare kalmadı
Ayyy evett ben belki kruvasan da isterim olur mu Cartedor ?E buluşulsun o zaman çukulata isteriz di mi U Uzaygemisi35
Yok canım devletin karşılaması değil. Tamamlayıcı sağlık sigortası. Senin zaten özel sağlık sigortan vardı galiba. Ben geçen sene doğum teminatı içeren tss yaptırdım. Onun koşullarını falan okurken tüp bebek teminatlı bir versiyonu olduğunu da okudum. Yani normalde tss 2000 tutacaksa atıyorum belki 5000vereceksiniz ama tüp bebeği de kapsayacak vs ilaçlarla birlikte mesela. Onu demiştim bir araştır diye belki onun da kriterleri veya bekleme süresi vardır.Devletin karşılaması durumunu diyorsan biz kriterleri karşılamıyoruz maalesef
Ben daha fazla şey isteyebilirimIstedigin cikolata olsun beaa
Canım valla haklısın sakin kalmak da kolay değil ama bebişin ve kendin için öyle olmaya çalış. Haberlerini bekliyoruz inşallahOlumsuz düşünmek helede benim gibi melankolik bir tip için daha kolay
Saolun desteginiz icin minnettarim herbirinize
İnşallah hersey yolunda giderse yarın veririm