Birkaç gün ince hissetmiştim yumurtlanayı. Bugün döngünün 16.günü. O yüzden yumurtlamaya yormadım açıkçası.
Bence yine de olabilir gibi geldi. Kimyasaldan sonra belki biraz düzeni değişmiş olabilir. Sen ağrıyı hissettikten birkaç gün sonra yumurtlama olmuştur belki. Adet günün gelince belli olur yumurtlamanın da kayıp kaynadığı
Sohrab pms haftamda 21 gün şekersiz beslenmeye başladım meyve şekerleri de dahil, düştüm Allah kaldır beni
21 saat şekersiz yaşayabilsem kendimi takdir ederim valla
Bende o da var
Levotiron kullanıyorum.
Çok dikkatli beslendim. Günde 4 saat spor yaptım. Sabah 5.30-7.30 akşam 20.00-22.00 arası. Esas o fayda etti zaten. Bir daha da bırakmadım ama o kadar uzun soluklu değil. Şu an günde max 45 dk..
Aman Tanrım ne yaptın sen 4 saat spor
tebrik ederim gerçekten tabi ki hiç kolay değil o kiloları vermek gerçekten disiplinli olmak gerekiyor ama çook tebrik ediyorum valla bravo keşke ben de alışkanlık edinebilsem.
kızlar bugün benim midem aşırı bulanıyor ama bi yandan da cır cır olmuşum ayıptır söylemesi gitsem mi acile bi kan versem mi kararsız kaldım bu şekilde belirti olur mu sizce?
Canım olabilir. Genelde kabızlık olsa da arkadaşım ishal olmuştu hatta yurtdışındaydık üşüttük falan diye düşünmüştü. Meğer gebelik belirtisiymiş.
Kuzular mide bulantısı için nane limon harici öneriniz var mıdır? Sabahtan beri içim dışıma çıktı. Bastırır dedim tuzlu galeta yedim falan ama yok o da durmuyor midede.
Canım annem kekik suyu içerdi. Çok iyi geliyor hafif bir kahve fincanının yarısına suyla karıştırıp içiyorsun çünkü çok keskin. Tabi gebelik düşünürken içilir mi bilmiyorum belki sakıncası olur
ya ben bunu yanlış etiket yapmışım
U Uzaygemisi35 seni etiketlicektim kullanıcı adları galaksi rehberi maşallah
@venushatun28
Hahahah evet valla hiç böyle düşünmemiştim
aynı aynı ben de bişeye sıkılayım üzüleyim direk midem bulanır bi lokma bişi yiyemem
Mide ve bağırsak sistemi stresten en çok etkilenenler malesef ben de öyleyim