Canim yumrta catladiktan sonra max 24 saat yasiyormus ya pikin ertesi gun catladigini dusunursek pik gunu, pikin ertesi ve sonraki gun yani pikten 2 gun sonraya kdr degerlendirsek olmaz mi :)Pik günü ve sonrasındaki 3 gün..
aynı aynı ben de bişeye sıkılayım üzüleyim direk midem bulanır bi lokma bişi yiyemembenim de aynı hemen anlarım gaviscon içerim surubu bastırıyo
Canım kuru iğneyi bilmiyorum ama hacamat tan çok korkuyorum vücudumun bazı yerleri resmen çürük gibi dokununca bile çok acıyo bi de o hacamat kupalarıyla çekildiğini düşünemiyorumKuzum fibromiyalji için hacamat ve kuru iğneleme öneririm. Geçirmiyor ama hafifletiyor bi nebze. Ben spor salonuna gidiyordum ama pandemi malum evde mekik şınav vs ile hallediyorum veya yürüyüşe çıkıyorum mecburen.
bendensin canim sende :) bekleyelim artikben etmiyom canım ya benim de aynı iki gün değerlendirdim bir gün boşlukla yeterolduysa oldu olmadıysa da
Anladim canim benim de yasadigim yerde ozel hastane olmadigindan devlete gidiyorum devletteki doktorlar da malum, hicbir sey soylemiyorlar, halbuki vakit geciyor yani, ne gerekiyorsa hepsini yapsalar keskecanım benim üç aydır tam silnmiyor kafam ona takıldı. doktor da istemişti zaten rahim filmiyle beraber yaptır dedi bunları sırayla. ovülasyon kit kulanıyorum dedim pkolarda zor olur kitle takip değer düşük çıkarsa farklı bir yola yönelecek işler sanırım. tabi bu arada ben de kendime kalıcı bir doktor bulmalıyım artık
Bu ne ya tövbe yarabbim hepimizde aynı hastalıklar var bende haşimatoyum hem de yıllardır ve 18 yaşımdan beri troid ilacı kullanıyorum cnm zaten bu hastalıklar hep kısır döngü gibi ya birbirine bağlı troid insülin pko her yerimiz sarıldıCanım dahiliyeye gitmiştim bende haşimato başlangıcı var çok yüksek olmasa da doktor o tetikliyor olabilir direnci dedi ilaca başlattı tiroid 1 aydır içiyorum ama sanmıyorum ben cumartesi kontrol var bakalım inmiş mi yükselmiş mi göreceğiz değişiklik yoksa ilaç isteyeceğim
biizim senle genetik kodlamamızda çakışan şeyler varaynı aynı ben de bişeye sıkılayım üzüleyim direk midem bulanır bi lokma bişi yiyemem
evet cidden hepsi birbirirbi tetikliyo zaten şu topilt baksam yüzde seksenimiz aynı dertlerden muzdaripBu ne ya tövbe yarabbim hepimizde aynı hastalıklar var bende haşimatoyum hem de yıllardır ve 18 yaşımdan beri troid ilacı kullanıyorum cnm zaten bu hastalıklar hep kısır döngü gibi ya birbirine bağlı troid insülin pko her yerimiz sarıldı
Benım 3.gün yemek yaparken asırı Bı batma oldu, afedersin alttan alttan vuruyordu, o gunden berı de batma devam edıyor, progestan ıgnesınden olabılır dıye arastırdım, göğüs hassasiyeti cok fazlaSohrab canım senin aşılmadan 3 gün sonra mide bulantın, bel ağrın oldu mu?
Başka bu ay aşılma yapan varmı topikte?
öyleler cidden ben zaten inan burdan öğrendiklermle doktorlardan kendim talep ediyorum yani tamamıyla bir doktora hakkını (!) vermeden ki bu meblağlar baya yüksek kimseye derdimizi anlatamıyoruz. bakalım canım senin pikten sonra silikleşiyor mu hemen ? öylyese progestron mudur ne dalgaysa ona gerek yok benceAnladim canim benim de yasadigim yerde ozel hastane olmadigindan devlete gidiyorum devletteki doktorlar da malum, hicbir sey soylemiyorlar, halbuki vakit geciyor yani, ne gerekiyorsa hepsini yapsalar keske
Batmalar bende ilk günden itibaren var. Göğsümde de hafif gerginlikler oluyor ama ağrı yok. Senin belkide gebelik hormonları salınmaya bile başlamıştırBenım 3.gün yemek yaparken asırı Bı batma oldu, afedersin alttan alttan vuruyordu, o gunden berı de batma devam edıyor, progestan ıgnesınden olabılır dıye arastırdım, göğüs hassasiyeti cok fazla
Bi bakar mısınız yumurtlama olmuyoCanim yumrta catladiktan sonra max 24 saat yasiyormus ya pikin ertesi gun catladigini dusunursek pik gunu, pikin ertesi ve sonraki gun yani pikten 2 gun sonraya kdr degerlendirsek olmaz mi :)
öyleler cidden ben zaten inan burdan öğrendiklermle doktorlardan kendim talep ediyorum yani tamamıyla bir doktora hakkını (!) vermeden ki bu meblağlar baya yüksek kimseye derdimizi anlatamıyoruz. bakalım canım senin pikten sonra silikleşiyor mu hemen ? öylyese progestron mudur ne dalgaysa ona gerek yok bence
Biliyorum canım. TeşekkürlerCanım kuru iğneyi bilmiyorum ama hacamat tan çok korkuyorum vücudumun bazı yerleri resmen çürük gibi dokununca bile çok acıyo bi de o hacamat kupalarıyla çekildiğini düşünemiyorumcnm yürüyüş olarak leslie yi şiddetle öneririm biliyor musun bilmem ama bi bak çok eğlenceli bi şekilde spor yapıyorsun
Keşke öyle olsa kuzum, ama catlatma iğnesinde hcg oldugu ıcın onun etkılerıBatmalar bende ilk günden itibaren var. Göğsümde de hafif gerginlikler oluyor ama ağrı yok. Senin belkide gebelik hormonları salınmaya bile başlamıştır
Yoksa biz kardeş miyizbiizim senle genetik kodlamamızda çakışan şeyler vardüşündürüücüüğğ benim de anında midem ağzıma gelir ve hemen geçmez bütün gün sürer
Yok kuzu o da durmuyor. İlk başta iyi geldi gibi oldu ama gelmemiş. İlaç istedim eczaneden.Benim bulantimi ayran gideriyor aslında ama sende işe yarar mı bilemedim canım ama içebilirsin soda ayran da iyi bir seçenek bence
Amaann baş belası gitmiyordaYok kuzu o da durmuyor. İlk başta iyi geldi gibi oldu ama gelmemiş. İlaç istedim eczaneden.