Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh inşallah en güzel hediyesini vereceksin eşineBende ümitliyim inşallah eşime doğum gunu hediyesi olsun istiyorum
Ay inşallah canım ya 12 mart dogum gunu,benim bat 4-5 mart falan ,olurda güzel haber gelirse o güne kadar dayanabilirim inşallahAhh inşallah en güzel hediyesini vereceksin eşine
Kendimi bildim bileli hiç kistim olmadı. Bu kürü kullandığım aydan sonra adetim gecikti. Ağrım oluştu doktora gittiğimde 12 mm overt kisti çıktım. İlaç ile söktüm. Sonra kullanmayı bıraktım üç aydır rahatım. Ben ilaç harici bişi kullanmamaya karar verdim.Neeee ne diyorsun.... Eyvah... çok korktum şimdi... Bende de ufak ufak kistler var ama doktor önemli büyüklükte değiller zamanla kaybolurlar falan demişlerdi. İlerletebilir o zaman onları...Neyi kullanacağımı şaşırdım..
ayneeeen, burdan devam kimse bi yere gitmesinYa kızlar hepinizi cok seviyorum cok alistim size iyi ki varsiniz @iloveme iyi ki açmıs topigi,hepimiz hamiş kalıncada birlikte olalim inşallah ,ayni ay olmamiz mühim degil
İnşallah canım hastanede çalışıyorum zaten birazdan kan vereceğim sizi de haberdar ederimCanım 13.gün artık etkisi geçmiştir diye düşünüyorum ama var çizgi evet ya evde koyulaşmayı takip et ya da kolay olacaksa kan ver. Hadi inşallah yaaa
Ayy Çalıkuşunun sonlarina doğru su doktor yüzünden çok gerilmistim.Netflix 50M2 ve A New amsterdamda çok güzel tavsiye ederim.Aksam eşimle başladık bıraksam sabaha kadar izleyecekti.Ki sabah 6:15 uyanması lazımcanım ben şuan Çalıkuşu nu izliyorum tam kafa dağıtmalık youtubedan aç izle çok güzel akıyor, onun dışında Netflix ten The Queen's Gambit, Bridgerton, Anne with An E öneririm. Benim şimdiki listem Behind Her Eyes (Gözlerinin ardında), ve Firefly Lane ( Ateşböceği yolu) Türk olarakta Çalıkuşu bitince Hatırla Sevgiliye başlayacağım Kitap okumayı seviyorsan kitap önerisi de verebilirm
Ben de 24. bölümdeyim 6 bölümüm kaldı Feride Nerimanın bebeği öğrendi öğrencek ben de diken üstündeyim 50m2 izledim diğerini not alimAyy Çalıkuşunun sonlarina doğru su doktor yüzünden çok gerilmistim.Netflix 50M2 ve A New amsterdamda çok güzel tavsiye ederim.Aksam eşimle başladık bıraksam sabaha kadar izleyecekti.Ki sabah 6:15 uyanması lazım
hadi güzel haberlerle inşallahİnşallah canım hastanede çalışıyorum zaten birazdan kan vereceğim sizi de haberdar ederim
HahahaBende yatağa girmeden interneti kapatmadan önce siteye muhakkak girerim.Site bir türlü açılmadı,eşim diyor için rahat etsin diğer odaya git bak,belki bu odada çekmiyordur.Yoksa dedim yine üyeliğimi mi iptal ettilerDun geceden beri giremiyorum kizlar siteye, hala da tam açılmıyor emiji kısımları falan mesaj da gitmiyor bu ne yahu komşularıma çaya gidecem de gec kalmisim gibi hissettim
Bağımlı olmuşuzHahahaBende yatağa girmeden interneti kapatmadan önce siteye muhakkak girerim.Site bir türlü açılmadı,eşim diyor için rahat etsin diğer odaya git bak,belki bu odada çekmiyordur.Yoksa dedim yine üyeliğimi mi iptal ettiler
Ay inşallah canım ya 12 mart dogum gunu,benim bat 4-5 mart falan ,olurda güzel haber gelirse o güne kadar dayanabilirim inşallah
gitme tabi buraya giren çıkamazBende gitmeyim olmaz mıı minseo
Çıkmak istemiyorum zatennngitme tabi buraya giren çıkamaz
Alışkanlıklarımız davranışa dönüşüyor.Eşim işten gelinca , kitap okumak ve kadınlar kulübünde gezinmek dışında bugün neler yaptın diyorBağımlı olmuşuz