Evet muhtemelen bir aylık gecikmeyi çok sorun görmüyor doktorun :) hani o arada kendiliğinden de gebe kalabilirsin ondan dedim. Sonuçta dediğin gibi geç olsun güç olmasın vardır bir bildikleri. Sen moral bozup dönme hiç o kist bir sorun değil yani :)
Aynen canım Türkçede de oosit diyorlar. Aslında ultrasonda gözükenler folikül. O foliküller çatlıyor ve içinden yumurta salınıyor. Ama bu her folikülde yumurta yok malesef. O nedenle mesela tüpte falan da diyelim çok sayıda yumurta toplandı denilen şey o foliküller aslında bazıları boş çıkıyor. Ben de böyle biliyorum canım
Adete 12 gün varsa hemen hemen yumurtlama yeni olmuş veya oluyordur daha döllenme bile olmamıştır ki testte çıkması mümkün değil
Canım olabilir de düşük olasılık ama sen çok takıyorsun kafaya stres olma zaten değerlendiriyorsan sıkıntı olmaz ama doktorun tedavisi ve çağırdığı zaman gayet uygun
Canım senin batın 22si pazartesi değil miydi? Daha gecikme olmamıştır belki biraz daha bekle. Bata göre gecikme olursa o zaman tekrar test yapıp doktora gidersin