- 13 Kasım 2020
- 2.757
- 4.249
İnşallahh canım hayırlısııYa benim emin olmadığım bir ay var yumurtlama olmayan adetim iki gün erken geldi ve kahve gibiydi rengi de dokusu da bence senin bu ay için geçerli söylenen durum klomen hemen işe yaramamış olabilir gönlünü ferah tut güzel sonuçlar alacağız inş
Günaydın canim ümitsiz olma ağrın olsa da kırmızıları görmedenKızlar günaydın,
İğnenin 10.günü geceden beri adet sancılarım var söküldüm sökülcem
İğnenin etkisiyle gebelik testi yapmak istedim silik de olsa görmek için...
Daha adetime 9 gün var çok erken oluyorum
Günaydın canım, hafif bir pembelik var gibi geldi banaKızlar günaydın,
Canım bu kadar erken regl olmazsın bence ama bu kadar erken de testte doğru çıkmaz daha iğne etkisi devam ediyor olabilir regline bi 4 gün kala tekrarla testiKızlar günaydın,
O kadar uğraş, iğneye ilaca maruz kal, doktorun saçmalamasıyla hepsi boşa gitsin. İnanılır gibi değil şu düştüğümüz durumlar. Çektiğimiz yetmiyor, doktorun da iyisini arayıp bulmak bize düşüyor. Allah kolaylık versin. Tekrarını yaşamana gerek kalmadan bebeğin sana bir sürpriz yapar inşallahGeçmişolsun, aşılamada engel olmuyor rahim darlığı ama bnm doktor rahim ağzından geçemedi yani nasıl oldu bilmiyorum çok dar dedi ince buji kullanarak açtım o yüzden canın yandı dedi valla ben de anlamadım nedir ne değildir kesin bir şey söyleyemiyorlar evet adet kanı geçebiliyorsa spermler de geçer bence ama anlamadm bişey gerçekten, alılama öncesi çok sıkışıp tuvalete girmiştim ben başka bir doktor o yüzden rahim ağzının kasılmış olabileceğini de söyledi, az bir idrara sıkışıklık olduğunda rahim ağzı daha düz oluyormuş, bilginizolsun. 16 aydır uğraşıyorum henüz bir gebelik elde edemedim, hadi rahim ağzı yapışıktı ve aşılamada açıldı desem eylülde oldu aşılama, ondan sonrs da bi gelişme yok
Sen hamile kalma değil uyku meditasyonu yapıyor olmayasın? Bu seni niye uyutuyor? Fingirdetmesi lazımGünaydınn kızlar eşim sabah sekizde gitti ondan sonra şu hamile kalma meditasyonunu yapıp geri uyumusmm
Tam sökülmediği günler sayılır mı acaba? Ya da ilaçsız olduğu için böyle mi devam eder? Aslında ilaçsız regl olabildiğin için sevinebiliriz galiba bir yandan. Salı git bir görüş sen yine de doktorunlaKizlar bu sans mi bi işaret mi .. Yumurta akı akıntı geliyor ovulssyon pike yakin hemen ilişki oluyor ayaklarımı dikip bi saat yatıyorum ertesi gün regl oluyorum .. ve aksi gibi hafta sonu giriyor araya klomend başlayacak doktor ama en erken sali günü gidebilirim ve regl bitmiş olur bu bi işaret mi
Bence de canım daha cok var regline ,hala ümit var.suan hala ignenin etkisini gosteriyor ilove baskanin dedigi gibi adete yakin tekrarlarsin insallahKızlar günaydın,
Gunaydin bende 7 de kalktim bi vucud aliskinGünaydın kızlariyi uyumuşum
Ben de ölü gibi uyumuşum baş ağrısı ile uyandımGunaydin bende 7 de kalktim bi vucud aliskintekrar uyumusum
Bence ilacsiz oldugun icin guzel bir durum olmus bu ayKizlar bu sans mi bi işaret mi .. Yumurta akı akıntı geliyor ovulssyon pike yakin hemen ilişki oluyor ayaklarımı dikip bi saat yatıyorum ertesi gün regl oluyorum .. ve aksi gibi hafta sonu giriyor araya klomend başlayacak doktor ama en erken sali günü gidebilirim ve regl bitmiş olur bu bi işaret mi
Aynen canım zaten testi öylesine yaptım görmek için.. Her ay zaten 4 5 gün önce oluyordum.. Şimdi de olcam hissediyor insan zaten adet sancısındanCanım bu kadar erken regl olmazsın bence ama bu kadar erken de testte doğru çıkmaz daha iğne etkisi devam ediyor olabilir regline bi 4 gün kala tekrarla testi
Benimde tutuyor arada baş agrisi dunyam degisiyor yaBen de ölü gibi uyumuşum baş ağrısı ile uyandımtemizlik yapıcam bugün
Döngün kaç gün?Aynen canım zaten testi öylesine yaptım görmek için.. Her ay zaten 4 5 gün önce oluyordum.. Şimdi de olcam hissediyor insan zaten adet sancısından
Şimdi sert bi filtre kahve yapıcam kendime canım hiç bişi yemek istemiyor, evde testim yok ki olaya o kadar uzağım ki test bile yokBenimde tutuyor arada baş agrisi dunyam degisiyor yaen iyi ilac ama sen dayanmaya calis guzel bir kahvalti ve kahve
Dikkat et yine de cok yorma kendiniyarin degil mi bat test yapicak misin
Filtre en bi sevdigimmŞimdi sert bi filtre kahve yapıcam kendime canım hiç bişi yemek istemiyor, evde testim yok ki olaya o kadar uzağım ki test bile yokyarın olmazsam pazartesi bakarız artık
28, 29 gün ama denemeye başladığımdan beri hep öne çekti 4 5 gün erken oldum..ilk gebeliğimden önce de böyleydi ayda 2 kere oluyordum.. cyclo kullanmak şart oldu..Döngün kaç gün?