- 29 Kasım 2020
- 161
- 196
- 35
Duygu adetlerin normal kanama şeklinde mi başlıyor yoksa kahvemsi kahverengi akıntı ile başlayıp kana mi dönüşüyordoktor tarlusal felan verdımı kendılıgındenmı oldn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duygu adetlerin normal kanama şeklinde mi başlıyor yoksa kahvemsi kahverengi akıntı ile başlayıp kana mi dönüşüyordoktor tarlusal felan verdımı kendılıgındenmı oldn
OlabilirYok kuzu ben de pco kilo sorunu da yok ama çıkınca ben de şok olmuştum heralde genetik
Sana atış serbestahahshjshshs sensin herkes!!! Köşeye sıkıştın tabii. Kendimi yasal sözcün ilan ediyorum. İstediğimi söylerim. Hodri meydan
Aynen 5 sene onceTüp mide ameliyatı mı oldun canım
Zor ameliyat valla geçmiş olsun canımAynen 5 sene once
Inşallah senin bebisinin olur o battaniyeAltında yatan nedenler var da biz oraya bir türlü giremedik. Bunun asıl ilacı kafayı meşgul etmek zaten. Uzun yürüyüşler bana terapi seansı gibi gelir. Şimdi olmayan bebeme battaniye örmeye başladım. Yani o niyetle yola çıktım ama baktım olmuyor evde tutup kendimi üzmemek için birine hediye edeceğim. Patır patır doğuruyorlar kuzenlerim ve eşleri
Depresyon ve seks sayısı tam benlikmiş
Saol canım zordu gecti gitti ama ben kiymet bilemedimZor ameliyat valla geçmiş olsun canım
Amin amin inşallah hayırlısıyla sağlıklaInşallah senin bebisinin olur o battaniye
Kendini de nasıl biliyorDepresyon ve seks sayısı tam benlikmiş
Hangisini seçsem acabaaa
Kilo vermek zor ama en başta sağlığımız için mecburuz benim de hareket etmem lazım gün içinde çok hareketsizim o da çok sağlıksızSaol canım zordu gecti gitti ama ben kiymet bilemedim
Aynen ozellikle pco da saglikli beslenmek kilo vermek ve duzenli spor en iyi ilaç ,adetler bile hemen duzene giriyorKilo vermek zor ama en başta sağlığımız için mecburuz benim de hareket etmem lazım gün içinde çok hareketsizim o da çok sağlıksız
Klomenim yaptığı kist kuzumKuzum bu klomenin yaptığı kist mi yoksa polip mi?
Allah Allah ne illet kist çıktı ya doğum kontrol eritir hemen inşallahKlomenim yaptığı kist kuzum
Teşekkürler canımıniçi çok heyecanlıyım yarın tüp bebek merkezine gideceğiz eşimle bakalım neler diyeceklerSevindim senin adına kuzum Allah korusun beterinden İnşaAllah
Çok geçmiş olsun benimde öyle oldu öldü öldü dirildim . Rahim ağzı dar dediler hsg bile çekemediler .İlki de anestezisiz olmuştu ama bir acı hissetmedim ancak bu ikinci ooooyyy cok kötüydü yaaa
İnşaAllah kuzum İnşaAllah aminAllah Allah ne illet kist çıktı ya doğum kontrol eritir hemen inşallah