- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
Canım benim de kitle indeksim çok düşüktü. Kayınvalidem ve çevresi sürekli zayıf kadının çocuğu olmaz dediğinden korkup kilo falan almaya çalıştım bir süre ama şöyleki hamile kaldıktan sonra doktora sordum.. sadece düşük riski oluşturuyormuş aşırı zayıflık, tabi kan değerlerin normalse...Baştan kendimi linçleyecek videoyu ekleyip yeni bir spekülasyona girmek istiyorum:
Şimdi benim vücut kitle indeksim 18'in altında ve kanamalarım çok az oluyor. Kiloyla bağlantılı olabiliyormuş ama benimki yaştan mı zayıflıktan mı bilmiyorum. Acaba kilo alamadığım için de zorlaşıyor mudur hamilelik ihtimali :/
Kuzum bu klomenin yaptığı kist mi yoksa polip mi?Doktorlara git gel koşturmaca kuzum kanamam bir türlü bitmiyor diye pazartesi çağırdı doktorum gittik kist yüzündenmiş 1 aylığına doğum kontrol hapına başlattı ilaç bitince adetle kisti atarmışım büyük ihtimalle öyle dediRabbim tez vakitte hepimize sağlıklı bebişler versinde bu doktor gezmelerimiz bitsin artık çok yoruldum
Benim ilacta matofin 500 luk sabah aksam aliyorum , degerimi hatirlamiyorum canim benim yillardir var ugrasiyorum isteKaç kuzu direncin benim 5 lerden 2 ye düştü şuan kaç bilmiyorum ama ben de matofin içiyorum
Ara ara demir ve D vitamini eksikliği de yaşıyorum. İkisi için geçen ay yine ilaç kullandım ama geçen ay gebelik denemedik Dostinex de kullanıyordum. Demir ilacı için doktor dedi ki gebeliğin ilk üç ayında önermiyoruz hamile kaldığını öğrenirsen hemen bırak. Bu ay kullanmayacağım o yüzden. Bakalım artık gıda takviyesiyle şaapmaya çalışıyorum kırmızı et, pekmez vsCanım benim de kitle indeksim çok düşüktü. Kayınvalidem ve çevresi sürekli zayıf kadının çocuğu olmaz dediğinden korkup kilo falan almaya çalıştım bir süre ama şöyleki hamile kaldıktan sonra doktora sordum.. sadece düşük riski oluşturuyormuş aşırı zayıflık, tabi kan değerlerin normalse...
ben o kadar zayıf olmama rağmen kan ve vitamin değerlerim hep iyiydi...herkesin ilk aylarda midesi bulanırken benim deli gibi iştahım açıldı 49 kilodan 54 e çıktım 1 ayda... Yani vücut zaten kendini de hazırlıyor aldırıyor eksiği varsa çok şükür riskli kilonun üstündeyim artık:))
Anksiyete belası bazen yedirmiyor. Yediğimde de bağırsaklar fazla mesai yapınca yine bir işe yaramıyor. Kafayı bir düzeltsem her şey düzelecek de işte...Canım yağ oranın az ise olabiliyor oyle bir etki
fazlasıda zarar azıda
neden bu kadar zayıfsın ya yemiyon mu bişey
Yok kuzu ben de pco kilo sorunu da yok ama çıkınca ben de şok olmuştum heralde genetikBenim ilacta matofin 500 luk sabah aksam aliyorum , degerimi hatirlamiyorum canim benim yillardir var ugrasiyorum iste
Eskidende glifor kullaniyordum
Ama sende pco yok sanirim sadece insulin direnci mi var
Sende de mi anksiyete varAnksiyete belası bazen yedirmiyor.
Herkesin ayrı bir derdi var,her anlamda seninde dedigin gibi hersey kafada bitiyorAnksiyete belası bazen yedirmiyor. Yediğimde de bağırsaklar fazla mesai yapınca yine bir işe yaramıyor. Kafayı bir düzeltsem her şey düzelecek de işte...
Tüp mide ameliyatı mı oldun canımHerkesin ayrı bir derdi var,her anlamda seninde dedigin gibi hersey kafada bitiyor
Ben başaramadim bu uğurda mideyi dd kestirdik ama olmadı
Kafa doktorundan tescilli, tavanlara vuran cinsindenSende de mi anksiyete var
Offf senin benden betermiş ben daha doktorluk olmadımKafa doktorundan tescilli, tavanlara vuran cinsinden
Isterim o kadar ignr vuruldum beaa bulsun getirsin istedigimi bi zahmetAcaba ol tabii. Başkasında olmuşsa sende neden olmasın diye yazdın hemen senaryoyu oh
Mesleği bırakır
Ne demekAraştırmamıştır. Benimki de sonucu görene kadar zerre kadar umursamamıştı. O gün bayağı etkilendi. Sonra yine rahatlayıp bir şey yokmuş gibi davranmaya başladı. Çok şükür ilaçları kullanıyor. Doktor onu paket gıda konusunda da uyardı. Ona da dikkat ediyoruz. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz tez vakitte Güzel adımlar attığınızın haberlerini bekliyorum
Biz onları da bulamamıştık açık. Hiçbir yer yoktu :/ Bulamayacakları şeyler isteyeceğiz
Ben bayağı uçları gördüm. 42 kiloya düşmüştüm bir ara bunun yüzünden. Hiç tavsiye etmiyorum. Uzun zamandır ilaç kullanmıyorum ama bazen yine ilaçlık oluyormuşum gibi geliyor. Kendi kendime telkin yöntemleri deniyorum. Benimki hastalık anksiyetesi. Herkeste gördüğüm, duyduğum hastalığı kendime yakıştırıyorum. Kimsede bir şey duymaz ya da görmezsem kendimde belirtiler arayıp bulup teşhisler koyuyorum falan. Trajikomik bir durum aslında dışardan bakıncaOfff senin benden betermiş ben daha doktorluk olmadımbenim anksiyetem sevdiklerimi kaybetme korkusu kimyasalda da o yüzden kolay toparlayamadım ara ara bazı dönemlef kafamda bir sürü senaryo ve nefes darlığı ile geziyorum
Getirecekler tabii. O bebekler bi gelsin de heleIsterim o kadar ignr vuruldum beaa bulsun getirsin istedigimi bi zahmet
Senin cidden kötüymüş kuzum ya, altında yatan bunu tetikleyen bişey illa ki vardır. İnşallah bebişlerimiz gelince saçımızı toplucak vaktimiz bile olmucak o zaman bunları hiç düşünmücezBen bayağı uçları gördüm. 42 kiloya düşmüştüm bir ara bunun yüzünden. Hiç tavsiye etmiyorum. Uzun zamandır ilaç kullanmıyorum ama bazen yine ilaçlık oluyormuşum gibi geliyor. Kendi kendime telkin yöntemleri deniyorum. Benimki hastalık anksiyetesi. Herkeste gördüğüm, duyduğum hastalığı kendime yakıştırıyorum. Kimsede bir şey duymaz ya da görmezsem kendimde belirtiler arayıp bulup teşhisler koyuyorum falan. Trajikomik bir durum aslında dışardan bakınca
Sizinle aynı durumdayım 7 aydır uğraşıyorum bugün hsg çekildim rahim ağzın kapalı denecek kadar dar dedi . Femera çatlatma denedim 2 ay boş yere . Aşılamanınz tuttu mu acaba Perşembe günü anesteziyle tekrar olacağım hsg bakalımArkadaşım canını sıkma bu kadar detay için, bende de prolaktin yüksekliği var ben de dostinex kullanıyorum o kadar detaylardan hiçbişey olmuyor ilaç kullanmadığında bile, hem şuan ilaç kullanıyorken hiç hiç bişr şey olmaz, zaten stres de tetikliyor bunu, bizlerin göbek adı stres ama sakin olmaya mecburuz, ye gitsin afiyet olsun
Rahim filmini mutlaka çektirmenizi öneriyorum, ne kadardır uğraşıyorsunuz bilmiyorum ama hormonlar yumurtslıklsr herşey düzgünken fiziksel olarsk rahimde darlık yapışıklık bir şey olduğunda zaman boşa geçmiş oluyor, ben bir sene denedikten sonra aşılama için hsg çektirdim ve rahim ağzı darlığı bir de sol tüp girişinde bir darlık mı çıktı, belki de aşılamaya kadar boşa bekledim çünkü aşılamada rahim ağzı darlığımı açtık dediler, belkide ondan önce spermler içeriye ulaşamıyordu bile, baktırmakta her zaman fayda var
Geçmiş olsun peki rahim ağzını nasıl açıyorlar?Sizinle aynı durumdayım 7 aydır uğraşıyorum bugün hsg çekildim rahim ağzın kapalı denecek kadar dar dedi . Femera çatlatma denedim 2 ay boş yere . Aşılamanınz tuttu mu acaba Perşembe günü anesteziyle tekrar olacağım hsg bakalım
Bence girme şuan, regl sökülecek seninKizlar ben böyle lekelenmem olurken ilişkiye gireyim mi ? Regl mi ara kanama mi emin olamıyorum çünkü