Evet aynen öyle. Hatta aynı kadının farklı dönemleri bile kendi içinde farklı olabiliyor, iki hamileliği çok farklı olabiliyor. İnşallah hepimiz kendi vücudumuzun dilinden anlar ve olumlu sonuca ulaşırız
Sorma canım hem de ne detaycılık
bir şeyi kafama taktım mı tüm detayları o detayların seçeneklerini hepsini kafamda netleştirmezsem orada takılıp kalıyorum
en son klomene başlamadan önce sizle konuşunca baya kaygılanmıştım. Ama aslında 1 ay boyunca ben zaten okumuştum olasılıkları, sizle konuşunca yine kaygılandım. Gittim bu alanda uzman bir drla online görüşme yapayım diye 500 tele dediler
dedim ben bir düşüneyim. Ama karar verdim yani görüşçem çünkü için rahat değil. Ama bir yığın para bir de beni muayene bile edemeyecek, muhtemelen çağırabilir muayene etmeye ve ek tetkik isteyebilir de dediler. Ay bir türlü rahatlayamadım kendi kendime totem yaptım dedim 1 saat içinde randevusu varsa alayım yoksa almayayım öyle vazgeçtim
ya ikinci görüş almak her zaman iyi de hangi doktorun görüşü diğerine göre daha doğru daha üstün bunu nerden bileceğiz. Öyle düşündüm yani o doktor da bir şey diyecek, o daha doğru demem için bir sebep yok. Buna güveniyorum devam edeyim dedim bir sonraki kaygı atağına kadsr o konuyu kapattım
İşte bu bu ay inşallah şimdiki zaman kipiyle o cümleyi kuracağız hamileyizz diyeceğiz
Hahaha mesai erken bitiyor
minseo nin
kızım siz bebişi ne ara yapıyonuz uykucu şirin
Ah canım grubun her şeyi bileni ilan edildim
kız bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yeri çok sıkıntılı değilse görüyorlar herhalde. Ama böyle şeyler için kesin tanı tanısal histereskopi ile konuluyor bildiğim kadarıyla kamerayla rahmin içine bakıyorlar. Miyom polip şekil bozukluğu septum ne varsa gözüküyor. Kimyasalla ilgili şöyle bişi okudum geçen bak aşağıda foto ekliyorum
Koşarak uzaklaşır topuklara kalçaya vura vura
Aynen
Selam inşallah olmazsınız adet dualarımız senle. İki gün önce varsa da çıkma olasılığı düşük ama pazartesi pozitif görürsünüz inşallah