Kuzum sende diğer aylarda yumurta vardı ama, nedne bu kadar karamsarlığa kapıldın... bazen 2 yumurta atıyor vücudumuz bazen 1 bazen de hiç atmıyor. bu gayet normal. Aldığımız ilaçlar, yaşadığımız stres onların da dengesini bozuyor. Lütfen olumlu düşün. bir topikte şunu okumuştum. Tüp bebek yaptırınca yumurta toplandıktan sonra yumurta sperm dışarıda dölleniyor. transfer işleminden sonra anne adayına HCG içeren iğne vuruluyor, bunun sebebi de embriyo HCG yükselmiş gibi sanıp rahme tutunuyormuş... biz de olumsuz düşünmeyelim, varmış gibi yapalım hatta. Hem bak doktorun da demiş 3 güne yumurtalar oluşur büyür..SIkma lütfen canını.
bende de 2 yumurta oluştu, hatta doktor olursa ikiz olacak dedi, ama ne ikizi tek yumurta bile tutmadı, regl başladı. Üstelik doktor iğne vurulacağım gün ve 1. haftada kan tahlilinde hormonlar süper demişti.. olmadı işte. Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olacak. Bir blogda okumuştum Regl oluyorsan hamile kalabilirsin diyordu. Menapoza girmedikçe sorun yok.. :))
benim FSH 11,3 AMH 0,67 çıktı. bana rezerv düşük demedi, yumurta tembel demişti. tüp bebek şimdi gerek yok dedi, Hormon tedavisi yani klomen çatlatma uyguluyorum. bu ay 2. hormon denemem olacak. Şimdi ben de işkillendin, bilen yorum yapabilir mi?
kırmızı ise regldir.. Hamilelik testi al cnm çıkmıyorsa reglsindir, en garantisi kan ver HCG yoksa reglsindir.
Tamamen sana katılıyorum... AHM FSH E2 değerleri çok ama çok önemli....
Canım, yine diyorum yapılan testlerde AMH FSH E2 normalse yemene içmene dikkat et elinizden geleni de yapın olur yani :))) zaten 1 ayda gebelik oranı %15 miş...