aaa sen daha önce hiç ultrasona girmemiş miydin canım ? çikolata kisti ile bu kadar kısa sürede hamile kalabilmen valla çok süper inşallah bir sıkıntı olmaz bu konularda uzmanımız U Uzaygemisi35 seni ona yönlendiriyorum :)Kızlar günaydın doktordan geliyorum kesemi gördü karından ama çikolata kistim varmış 11 cm doktor birşey olmaz takip edeceğiz dedi birşey olur mu sadece hamileliğin biraz sancılı geçebilir dedi birşey olur mu yaaa
hadi inşallah diyelim o zaman inşallah bizi bu ay şaşırtırlar :)Canım benim göğüslerde ağrı var bide akıntı fazla bunun haricinde ayakta bir süre kalırsam çok yoruluyorum baskada birşey yok nasip günümü bekliyorum bklm hayırlısı ile inşallah bebisler bizimledir
cnm daha once gıtmısmıydın doktora varmıydı boyle bısey. kese görünmüş şükür bırsey olmaz demiş zaten ıcını ferah tut sen hcbıse olmazKızlar günaydın doktordan geliyorum kesemi gördü karından ama çikolata kistim varmış 11 cm doktor birşey olmaz takip edeceğiz dedi birşey olur mu sadece hamileliğin biraz sancılı geçebilir dedi birşey olur mu yaaa
Valla ilk defa duydum şok oldum bende çikolata kisti ne hiç bilmiyorum bile birşey olur mu ya çok korktum doktor kist hamilelerde %90 da küçülüyor dedi ins öyle oluraaa sen daha önce hiç ultrasona girmemiş miydin canım ? çikolata kisti ile bu kadar kısa sürede hamile kalabilmen valla çok süper inşallah bir sıkıntı olmaz bu konularda uzmanımız U Uzaygemisi35 seni ona yönlendiriyorum :)
Ne demek canım, bizim halimizi bizden başka kimse anlayamaz. Gelişmelerden mutlaka haberdar et, aklımdasın umarım rahim filmi de tertemiz çıkarİnşallah canım desteğin için teşekkür ederimadetim bi gelsin bitsin bakalım, o zaman yine durumumu paylaşırım. Miyom da olsa böyle hamile kalıp doğuran çok kişi var, en azından belki durumlar böyleyken de sağlıklı bir hamilelik geçirebilirim. Onu araştıracağım bakalım.
İnşallah bakalım birazdan gidicez kan vermeyeinşallah seninledir bebeğin
canım olmaz bence çik kisti ile hamile kalmak zor oluyor sen hamile kaldın zaten önünde engelin kalmadıValla ilk defa duydum şok oldum bende çikolata kisti ne hiç bilmiyorum bile birşey olur mu ya çok korktum doktor kist hamilelerde %90 da küçülüyor dedi ins öyle olur
İnşallah canım bu kanser gibi bişe değil demi korktum yacanım olmaz bence çik kisti ile hamile kalmak zor oluyor sen hamile kaldın zaten önünde engelin kalmadı
kız saçmalama ne alakası varİnşallah canım bu kanser gibi bişe değil demi korktum ya
Sen hediyeyi hazırla, ben bebikle anlaşmaları başlatıyorumay kuşuuum öyle olsa keşke sana hediye gönderirimbelirtisiz hamilelik öğrenmek bana nedense imkansız gibi geliyor ille bişi olcak
Ay ne bilim korktum bide doktor biraz büyük dedi 11 cm ama bebeğe bişe olmaz dedi kesen guzel dedi ben yine de korktum
hediye köpeğin olsun söyle hemeeeen gelsinSen hediyeyi hazırla, ben bebikle anlaşmaları başlatıyorum
Doktoruna güven, korkma ki bebeğin de güzelce tutunsun evine. Bizim bir arkabada da var. İkinci çocuğunu doğurdu geçen haftaAy ne bilim korktum bide doktor biraz büyük dedi 11 cm ama bebeğe bişe olmaz dedi kesen guzel dedi ben yine de korktum
sakin ol canım benim çok yakın akrabam çikolata kisti var doğurdu şuan kisti de kayboldu doğumdan sonra çocuğu 3 yaşındaAy ne bilim korktum bide doktor biraz büyük dedi 11 cm ama bebeğe bişe olmaz dedi kesen guzel dedi ben yine de korktum
KIZ SAÇMALAMAİnşallah canım bu kanser gibi bişe değil demi korktum ya
Ay kızlar babam kanserden vefat etti kist lafını duyunca neye uğradığımi sasrdm çok korktum bide 11 cm çok büyük dediKIZ SAÇMALAMA
Amin amin inşallah gerçekten isteyen herkese yaşatsın rabbimhadi inşallah diyelim o zaman inşallah bizi bu ay şaşırtırlar :)
Kanserle alakası yok cnm merak etme bir sürü tanıdığım var benim böyle bebeklerini kucağına alan korkmaAy kızlar babam kanserden vefat etti kist lafını duyunca neye uğradığımi sasrdm çok korktum bide 11 cm çok büyük dedi
Doğumda gider o hayırlsyla takma doktorda bişe olmaz demiş zaten benım teyzem 40 kiloydu genc kızlıgından berı kıstlerle ugrasıyordu durmadan doktorlardaydı ıkı tane normal doğum çatır çatır doğurdu hıc bse olmazAy kızlar babam kanserden vefat etti kist lafını duyunca neye uğradığımi sasrdm çok korktum bide 11 cm çok büyük dedi
allah korusun canım öyle bişey değil bu, 11 cm mi 11 mm mi ?Ay kızlar babam kanserden vefat etti kist lafını duyunca neye uğradığımi sasrdm çok korktum bide 11 cm çok büyük dedi