Yazdığını görmedim canım:)))2 gün diye biliyom perhiz i bozmasaydık 4 günlük perhiz olurdu bozduk bugün
Onu biliyorum da bugün bozduğunuz için çarşambaya sadece bir günlük perhiz olmuş olmuyor mu demek istedim. Yeterli değil sanki2 gün diye biliyom perhiz i bozmasaydık 4 günlük perhiz olurdu bozduk bugün
Bende bu prolaktin tahlili yaptıracağım zaman oluyor. Onda da birkaç gün öncesinde kesmek gerekiyormuşEn az 2 gün ve daha fazla bile olsa çok daha iyi olur. Ama inadına insana değişik dürtüler geliyor:)))
Battaşım tatlım insallah guzel haberler alalımBeni sildin sanmıştım canım. Adet oldum maalesef.BAT 4 mart
Hiç sorma yasak ya bide doktor bi yumurta catkamış biri 20 mm dedi korktum zaten ya oda çarşamba ya kadar çatlarsa diyeEn az 2 gün ve daha fazla bile olsa çok daha iyi olur. Ama inadına insana değişik dürtüler geliyor:)))
Çarşamba da sayılıyo canımOnu biliyorum da bugün bozduğunuz için çarşambaya sadece bir günlük perhiz olmuş olmuyor mu demek istedim. Yeterli değil sanki
Bende bu prolaktin tahlili yaptıracağım zaman oluyor. Onda da birkaç gün öncesinde kesmek gerekiyormuş
Biz bi gün öncesinden bozduk..:)) eşimde sperm sayısı sıfır çıkmıştı..:)) ordan biliyorum:))) Ama bizde yani yaşlı ihtiyarlara arada bi dürtü geliyor napalım:))Onu biliyorum da bugün bozduğunuz için çarşambaya sadece bir günlük perhiz olmuş olmuyor mu demek istedim. Yeterli değil sanki
Bende bu prolaktin tahlili yaptıracağım zaman oluyor. Onda da birkaç gün öncesinde kesmek gerekiyormuş
Zaten sperm sıkıntımız var inş bişi olmaz ya ama estrodial yüksek oldugu için çatlatma iğnesi olmadı bnmde içime kurt düştü :) yaş kaç ki niye öle dedin yaBiz bi gün öncesinden bozduk..:)) eşimde sperm sayısı sıfır çıkmıştı..:)) ordan biliyorum:))) Ama bizde yani yaşlı ihtiyarlara arada bi dürtü geliyor napalım:))
Cok sevindim senin adina canimCanım çok sağol çıktım doktordan şimdi geldim eve. Güzel geçti ama forumda moraller bozuk olunca pek yazmak istemedim.
Doktor çok güzel ilgilendi, karından ultrasonla baktı ona şaşırdım genelde vajinal bakıyorlar ya. 13.günüm bugün hatta emin misin dedi 4 tane yumurtam oluşmuş boyutları da kalitesi de iyi dedi. Yarın vurmam için çatlatma iğnesi verdi. Çarşamba cuma ve Pazar günleri için ilişki önerdi.
Klomen Kistimi büyütmemiş çok şükür. Rahim kalınlığım da iyiymiş ekstra bir şey vermedi o nedenle sana da vermemişti belki de görüp iyiyse vermiyorlar. Ben iyi gördüm gayet iyisin dedi 21 mm civarıydı bir tanesini gördüm. Fazla büyümesi de iyi değil bizim için dedi. Bu arada 4 yumurta deyince 4üz falan olmaz değil mi dedimsürpriz olur olursa dedi pek ihtimal vermedi.
Senin yumurtlamanda zaten bir sıkıntı yoktu ama olasılık normalde yüzde 10 diyelim biz kontrollü şekilde takip ederek bu olasılığı katlıyoruz yumurta sayısını artırarak dedi. Bir de 21. Günü gibi progesteron tahlili verebilirsin çatlayıp çatlamadığına bakarız dedi.
Tabi olumlu konuşuyoruz ama olmayadabilir bu en basit başlangıç tedavisi ona göre sonrasına bakıcaz dedi.
@iloveme @Duygu933 Bu arada kızlar ben şimdi gelince ovulasyon testi yaptım acaba benim testim ne zaman pik olur diye. İnanır mısınız hala pik değil 21 22 mm civarıydı yumurtam. Demek belki de benim çok fazla büyüdüğünde pik veriyordu ve çok büyüdüğü için de kalitesizdi yumurtalarım
İnşallah hepimiz güzel haberler alalım enerjimiz yükselsin artık amin
Çarşamba olacaksa 2 günlük değil 1 günlük perhiz oluyor bence canım. Hayırlısı olsun inşallah tutar aşılamanKızlar eşimin spermleri çarşamba alıncak ya yarın ve çarşamba 2 günlük perhiz oluyor demi
Bn çarşamba da sayılıyo sanıp bozdurdum adamada sonu hayr olsun artık napalım:)Çarşamba olacaksa 2 günlük değil 1 günlük perhiz oluyor bence canım. Hayırlısı olsun inşallah tutar aşılaman
Ay inşallah canım doktor öyle konuşunca baya umutlandım ama kendi de dedi yani olumlu konuşuyoruz ama olmayabilir diye. Hayırlısı inşallah. Fazla iki üç tane kalmıştı elimde yaparım bakalım ama hala pike çok uzakmışım gibi geldi. Belki de klomen kullandığım için farklı gösteriyordur.Cok sevindim senin adina canimhayırlı olsun ins guzel haberler gelir bu ay
Yarın igneden once ovü testi yaparsan yazar misin bize de ? Bakalim ne gosterecekzaten igne sonrasi dogru sonuç vermeyecegı icin
Birde carsambaya kadar iliski yasagi verdi mi ?
Hayırlısı artık ne zaman nasıl olacağı belli olmazBn çarşamba da sayılıyo sanıp bozdurdum adamada sonu hayr olsun artık napalım:)
Aynen rabbim büyükHayırlısı artık ne zaman nasıl olacağı belli olmaz
Benide eklenmisiniz bat 22.02.2021Kızlar güncelleme rica ediyorum.
@nm88326 30.01.2021 8 AY GECİKME @goldies16 01.02.2021 5 AY GECİKME @Duhanin annesi 01.02.2021 7 AY GECİKME @laura522 05.02.2021 50 AY @Paresilaaa 05.02.2021 8 AY @gecenin_resmi 06.02.2021 16 AY @Zeymuss0103 08.02.2021 10 AY @Sinoplu17 08.02.2021 25 AY @merakligzm 08.02.2021 9 AY @pnry23 08.02.2021 6 AY
İki gün dolmuş olmuyor ki ama ya yazık olmasın konuşup bir gün ileriye atamaz mısın randevuyu?Çarşamba da sayılıyo canım
ahahhahsbsn ay kahkaha atıyorum sinirlerim bozulduBiz bi gün öncesinden bozduk..:)) eşimde sperm sayısı sıfır çıkmıştı..:)) ordan biliyorum:))) Ama bizde yani yaşlı ihtiyarlara arada bi dürtü geliyor napalım:))
Aşılama olcak yumurta giderİki gün dolmuş olmuyor ki ama ya yazık olmasın konuşup bir gün ileriye atamaz mısın randevuyu?
ahahhahsbsn ay kahkaha atıyorum sinirlerim bozuldubana cidden oluyor bu ya olmaması gereken zamanda inadına kaç yaşındasın ki?
Hadi ya. Dua etmekten başka çare kalmıyor o zaman geriye. İnşallah tutar. Çocuk doğarsa "Bir anlık zevk uğruna az daha seni harcıyorduk" diye anlatırsınız elektriklerin kesildiği bir akşam anılar canlanırkenAşılama olcak yumurta gider
Belki bugün de çatlayan yumurta tutar :) ya çok güldümHadi ya. Dua etmekten başka çare kalmıyor o zaman geriye. İnşallah tutar. Çocuk doğarsa "Bir anlık zevk uğruna az daha seni harcıyorduk" diye anlatırsınız elektriklerin kesildiği bir akşam anılar canlanırken
Hadi bakalım. Nefesleri tuttuk, patlamış mısırlar hazır. Senden gelecek haberi bekliyoruzBelki bugün de çatlayan yumurta tutar :) ya çok güldüm
İki gün dolmuş olmuyor ki ama ya yazık olmasın konuşup bir gün ileriye atamaz mısın randevuyu?
ahahhahsbsn ay kahkaha atıyorum sinirlerim bozuldubana cidden oluyor bu ya olmaması gereken zamanda inadına kaç yaşındasın ki?