- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Günaydın canım, naıslsın. Hikayen ne bilmiyorum. Ama sende benim gibi çok isteklisin ger ay hüsran yaamaktan sıkılmış çözüm arayışlarındasın anladığım kadarıyla. Allahım yüzümüze gülsün inaşşah benim bir oğlum var.. İkinci çocuğu isitiyoruz 3 yıldır arada bir kaybım var. Ama sonrası gebelik oluşmadı. Şimdi diyorum acaba aşılamam mı yaptırsam tüp bebek mi kararsıızm Yaşım da 38 bu arada.. bakalım yarın bir doktora gideveğim fikir almak için. O bana bir kere aşılama deneyelim demişti.Yok kızlar yumurtam yok yok yok aglıyorum dısardq ya. Kadın cuma gene cagırdı.klomene ragmen Olmaması vücudunun normal çalışmadıgını gösteriyor dedi. Cuma geldıgınde hala yoksa adet sokturucu verip diğer ay dozunu arttırıcaz dedi.bende dedim benim genelde 17.gun felan pik oluyordu dedım bugun daha 12. Vücut kendo silkülasyonunda da uretebılır cuma ıki tanede gorebılırız dedi. Yok yumurtam ya delircem gercekten ben her ay düzenli adet oluyorum yumurtlama günlerim değişiyor ama. Olmıcak galba ya benm normal yolla felan