Evet gördüm ben ortadaki baya büyük bir bebişe benziyor
hadi inşallah
Aynen öyle gerçekten gencecik insanlara doğru düzgün bir sorun yokken hemen tüp bebek diyorlar. Bir de insanların umutlarını kullanarak ve böyle yaparak gerçek tedavilerini de geciktiriyorlar. Bir daha yardım alma umutları da olmuyor kafalarında kaç defa denedik olmadı tutmadı diye kalıyor. Tüp bebeği eşinin değerlerine bakmadan nasıl yapmışlar gerçekten hayret.
Allah iyi insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsın gerçekten.
Hoşgeldin canım nerelerdesin biz iyiyiz sen nasılsın? Benim klomen sonrası yarın kontrolüm var bakalım
Öncelikle geçmiş olsun diş için
ya bende tutmadı rahim filminden sonra antibiyotik kullanmıştım. Hem rahim filminin hem de antibiyotiğin etkisi olması gerekirdi. Bence kesinlikle alakası yok ama o hamile kalanların belki farkında olmadıkları idrar yolu enfeksiyonları vardı, o da hamile kalmayı zorlaştıran bir şey olduğu için belki onlarda tesafüden işe yaramış olabilir
inşallah vesile olur tabi ama antibiyotikler çok tehlikeli sağlıklı bakterileri de öldürüp vajinal mantara vs de yol açıyorlar kesinlikle bunları duyup kullanmaya kalkan oluyor kaş yapayım derken göz çıkarmaz kimse inşallah