- 5 Mart 2013
- 23.521
- 44.628
süper canım çok şükür sağlıkla ilerler inşallah
valla benimkiler hep batıyorBende neden patron gözüme batıyor bugün dıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper canım çok şükür sağlıkla ilerler inşallah
valla benimkiler hep batıyorBende neden patron gözüme batıyor bugün dıyordum
Katıldım ins yaaArkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalım hadi bakalım kime niyet kime kısmet
MERHABALAR BİZ DAHA 1. KUTU BİTMEDİ BİZİM MOTİLİTE %45 MORFOLOJİ %6 ÇIKTI DOKTOR BİRAZ HAREKET ZAYIF MORFOLOJİDE SINIRDA DEDİ 3 AY KULLAN DEDİ DAHA 15 GÜN FALAN OLACAK AMA ÇOK PAHALI İLK KUTUYU GÜNDE İKİ KEZ İÇİYOR İKİNCİSİNİ GÜNDE 1 TANE İÇECEK SİZ NE ZAMANDIR KULLANIYORSUNUZMerhaba , benim eşimde de ileri hareket ve morfoloji sorunu çıktı.Aynı ilacı aldık bizde , sizin değerler nasil ? Bizim morfoloji %1
MERHABALAR GEÇMİŞ OLSUN EŞİMİN MOTİLİTE %45 SPERM SAYISI 62 MİLYON MORFOLOJİ %6 ÇIKTI keçi boynuzu pekmezi içiyor soğuk sıkım fındık ve ceviz tüketiyoruz hergün düzenli olarak havuç kahvaltılarda hergün yiyor 3 ay sonra gelin teste dedi doktor fakat kullananlar 1,5 ayda düzelme olduğunu söylemiş inşallah öyle olur bizimde tabiki paylaşırım ayrıca keçi boynuzunu bende içiyorum birde kuzenim saraç oğlunun keçi boynuzu kürünü denememizi önerdiSelam benimde eşimin morfolojisi %1 çıktı ileri sperm sayısı 0 çıktı.. birdaha testi ne zaman yaptıracaksınız.. ilaçlar vs kürlerin etki edip etmediğini.. birde eşim günde bir içiyor, keçi boynuzu pekmezi ve akşamları havuç elma karışımı yapıyoruz.. cuma günü de teste gidelim diyoruz... sonuçları sizlerle paylaşırım..sizde lütfen bizimle paylaşın test yaptırırsanız.. hus3545
benim eşimden istediler hepsi yapıldıMorf kaç çıktı? Eşimde de morfoloji düşük, sayı olması gerekenden az çıktı. Tedavi ve takviye veriyorlar bunlar için ama öncesinde eşinden ultrason ve hormon tahlilleri de istediler mi?
canım kadın doğumcular erkeklerle ilgili olan durumları bilmyorlar çok fazla iyi dediler geçtiler eşime biz 3.sperm testini en son ürolojiye gidip yaptırdık daha önce söylemiş olsalardı biz 8. ayda bunu farkedecektik ama malesef eksik bilgiler bizim işimizi uzattı ama geç olsun güç olmasın diyoruz nasip artıkkadın doğımcu olduğu için istemedi.
üroloji mutlaka ister diye düşünüyorum ki bi kaç doktordan görüş aldık. (teşekkürler minseo baskan )
morf 2 çıktı canım suan takviye yazdu tabi biz bir
ürologtan da fikir
alacağız en yakın zamanda
hayırlısı canım inşallah birdahaki aylaraBen bu ayda gebe degilim.
nerde yaptırdınız canımcanım ya bizde o rapor yok. hattw merkeze sordum tek rapor bu elimizde dedi.
yaptırdığımız yere de pekmgüvenmiyorum kimsein günahını almiyim ama morf bozuk çıkıyor ise o diğer kriterleri de yazmıyorlar mı ?
Hayır öyle düşünme. Eşime varikosel gibi görünüyor demesine rağmen ameliyattan bahsetmedi. Tedaviye başladık direkt. Sayı ml'de 10 milyon (en az 15 olmalıymış), yıkama sonrası da 2 milyon çıktı (aşılama için bu en az 5 milyon olmalıymış). Sayı önemli evet ama bu takviyelerle artırılabildiği için bunun üzerinde pek durmuyorlar. Asıl takıldıkları morfoloji oluyor. Ben epey araştırdım. Şu an için tedavisiz bizim için de tek seçenek tüp bebek görünüyordu ama biz tedaviyle şansımızı deneyelim dedik. Hem de şöyle bir şey de var. Morfolojinin artması her ne kadar zor da deseler tüp bebekte de işleri zorlaştırıyor. O yüzden düzeltebildiğimiz kadar düzeltmemiz lazım öncesinde değerleri. Morfoloji düşük olduğunda tüp bebekte önerdikleri yöntem mikroenjeksiyon. Bunda bile düşük ya da tutmama ihtimali doğuyormuş morfoloji düşük olan denk gelirse. Denk gelirse diyorum çünkü sağlıklı spermler seçilmesine rağmen bunların seçimleri dış görünüşlerine göre yapılıyormuş. Dış görünüşü yani morfolojisi iyi olan bir spermin de DNA hasarı olabiliyormuş. O yüzden en sağlamı sorunun kökenine inip iyileştirmeye çalışmak. Sonrasında denenecekse tüp bebek denemek. Hatta o noktada da boşa kürek sallamış olmamak için transfer öncesi DNA hasarı da baktırmayı öneriyorlarsperm sayısı iyi çıkınca diğer ihtimallerin üzerinde durmadı açıkcası doktor zaten gittiğimiz doktorumuz tüp bebek biz doğal yolla olmadığı için tüp bebeğe gittik. bende de sorunlar var pko gibi . ürologlar kesip biçmek istiyo hemen . kadın doğum bana sperm yeter diyo bilemiyoruz kompleks bi durum. sizde sperm sayısı kaçtı ?
@yildizsavascisi northvital canım takviye adı.
Bu sonuçlara nasıl zayıf ve sınırda dediler? Çok şaşkınım şu an. %4 morfoloji referans değeri. 2 düşük, 6 nasıl sınırda olabilir. Siz yine de kullanın takviye verdilerse ama bu iki sonuç Kruger'e göreyse gayet iyiMERHABALAR BİZ DAHA 1. KUTU BİTMEDİ BİZİM MOTİLİTE %45 MORFOLOJİ %6 ÇIKTI DOKTOR BİRAZ HAREKET ZAYIF MORFOLOJİDE SINIRDA DEDİ 3 AY KULLAN DEDİ DAHA 15 GÜN FALAN OLACAK AMA ÇOK PAHALI İLK KUTUYU GÜNDE İKİ KEZ İÇİYOR İKİNCİSİNİ GÜNDE 1 TANE İÇECEK SİZ NE ZAMANDIR KULLANIYORSUNUZ
canım ben doğal yolla denemek durumuna artık sıcak bakmıyorum. 2.5 seneyi geçiyorum . ondan yada benden bi şekilde olmuyor. bazen tüp bebekte bile şansımız az mı diye düşünüyorum. o nedenle ürologlar konuya erkek sağlığı kadın doğumcular ise bebek odaklı yaklaşıyor tabi.kızlar kadın doğumcular erkeklerle ilgili olan durumları bilmyorlar çok fazla iyi dediler geçtiler eşime biz .sperm testini en son ürlojiye gidip yaptırdık daha önce söylemiş olsalardı biz 8. ayda bunu farkedecektik ama malesef eksik bilgiler bizim işimizi uzattı ama geç olsun güç olmasın diyoruz nasip artık
katıldımArkadaşlar totem yapıyoruz şubat ayında hamile kalmak isteyenler bu mesajı alıntılayıp katıldım yazsın cuma akşamı saat 21.00 de niyetimizi için hepimiz 1 Meryem suresi okuyalım hadi bakalım kime niyet kime kısmet
aman kuzum biolab a gitmeyinde orası iyi değilmiş biz 350 tl para verdik boşa gitti paramız yanlışmış sonuçları amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah herşey çok güzel olsuncanım ben doğal yolla denemek durumuna artık sıcak bakmıyorum. 2.5 seneyi geçiyorum . ondan yada benden bi şekilde olmuyor. bazen tüp bebekte bile şansımız az mı diye düşünüyorum. o nedenle ürologlar konuya erkek sağlığı kadın doğumcular ise bebek odaklı yaklaşıyor tabi.
ben doktoruma baya güveniyorum alanı infertelite olduğu için. Testi yaptırdığımız yere ise hiç güvenmiyorum nedense tavmergen. zaten ilaç sonrası bir daha ister doktor bu sefer başka bi yerde yaptırıcaz.
açıkcası doğal yolla deneme taraftarı olsam suan eşimi önceliklendirirdik. bir de tabi ben film çekilicem sonra bakıcaz.
bu arada bir ürologa görünüp iyice kafamız karışsın da istemiyorum. burda bile kafam karışıyo hakim olduğum konu deildi düne kadar.
allahım hepimize yardım etsin
inanın kime inanacağız şaşırdık sırf bebiş olsun diye artık ne dedilerse yapıyoruz hayırlısı inşallah bende eğer bu ay olmazsam zaten troidimde var muhtemelen düzene girdi bu ay bakalım çatlatma olasım var doktor ne der bilmiyorumHayır öyle düşünme. Eşime varikosel gibi görünüyor demesine rağmen ameliyattan bahsetmedi. Tedaviye başladık direkt. Sayı ml'de 10 milyon (en az 15 olmalıymış), yıkama sonrası da 2 milyon çıktı (aşılama için bu en az 5 milyon olmalıymış). Sayı önemli evet ama bu takviyelerle artırılabildiği için bunun üzerinde pek durmuyorlar. Asıl takıldıkları morfoloji oluyor. Ben epey araştırdım. Şu an için tedavisiz bizim için de tek seçenek tüp bebek görünüyordu ama biz tedaviyle şansımızı deneyelim dedik. Hem de şöyle bir şey de var. Morfolojinin artması her ne kadar zor da deseler tüp bebekte de işleri zorlaştırıyor. O yüzden düzeltebildiğimiz kadar düzeltmemiz lazım öncesinde değerleri. Morfoloji düşük olduğunda tüp bebekte önerdikleri yöntem mikroenjeksiyon. Bunda bile düşük ya da tutmama ihtimali doğuyormuş morfoloji düşük olan denk gelirse. Denk gelirse diyorum çünkü sağlıklı spermler seçilmesine rağmen bunların seçimleri dış görünüşlerine göre yapılıyormuş. Dış görünüşü yani morfolojisi iyi olan bir spermin de DNA hasarı olabiliyormuş. O yüzden en sağlamı sorunun kökenine inip iyileştirmeye çalışmak. Sonrasında denenecekse tüp bebek denemek. Hatta o noktada da boşa kürek sallamış olmamak için transfer öncesi DNA hasarı da baktırmayı öneriyorlar
Bu sonuçlara nasıl zayıf ve sınırda dediler? Çok şaşkınım şu an. %4 morfoloji referans değeri. 2 düşük, 6 nasıl sınırda olabilir. Siz yine de kullanın takviye verdilerse ama bu iki sonuç Kruger'e göreyse gayet iyi
Bizimde daha ilk kutuMERHABALAR BİZ DAHA 1. KUTU BİTMEDİ BİZİM MOTİLİTE %45 MORFOLOJİ %6 ÇIKTI DOKTOR BİRAZ HAREKET ZAYIF MORFOLOJİDE SINIRDA DEDİ 3 AY KULLAN DEDİ DAHA 15 GÜN FALAN OLACAK AMA ÇOK PAHALI İLK KUTUYU GÜNDE İKİ KEZ İÇİYOR İKİNCİSİNİ GÜNDE 1 TANE İÇECEK SİZ NE ZAMANDIR KULLANIYORSUNUZ
Hayır öyle düşünme. Eşime varikosel gibi görünüyor demesine rağmen ameliyattan bahsetmedi. Tedaviye başladık direkt. Sayı ml'de 10 milyon (en az 15 olmalıymış), yıkama sonrası da 2 milyon çıktı (aşılama için bu en az 5 milyon olmalıymış). Sayı önemli evet ama bu takviyelerle artırılabildiği için bunun üzerinde pek durmuyorlar. Asıl takıldıkları morfoloji oluyor. Ben epey araştırdım. Şu an için tedavisiz bizim için de tek seçenek tüp bebek görünüyordu ama biz tedaviyle şansımızı deneyelim dedik. Hem de şöyle bir şey de var. Morfolojinin artması her ne kadar zor da deseler tüp bebekte de işleri zorlaştırıyor. O yüzden düzeltebildiğimiz kadar düzeltmemiz lazım öncesinde değerleri. Morfoloji düşük olduğunda tüp bebekte önerdikleri yöntem mikroenjeksiyon. Bunda bile düşük ya da tutmama ihtimali doğuyormuş morfoloji düşük olan denk gelirse. Denk gelirse diyorum çünkü sağlıklı spermler seçilmesine rağmen bunların seçimleri dış görünüşlerine göre yapılıyormuş. Dış görünüşü yani morfolojisi iyi olan bir spermin de DNA hasarı olabiliyormuş. O yüzden en sağlamı sorunun kökenine inip iyileştirmeye çalışmak. Sonrasında denenecekse tüp bebek denemek. Hatta o noktada da boşa kürek sallamış olmamak için transfer öncesi DNA hasarı da baktırmayı öneriyorlar
Bu sonuçlara nasıl zayıf ve sınırda dediler? Çok şaşkınım şu an. %4 morfoloji referans değeri. 2 düşük, 6 nasıl sınırda olabilir. Siz yine de kullanın takviye verdilerse ama bu iki sonuç Kruger'e göreyse gayet iyi
Bizimde daha ilk kutu
Morfoloji %6 ise cok iyi bence
Motilite nedir onu bilmiyorum, ileri hareketli ve yavaş hareketlinin topla mi mi ?
evet ileri hareket oluyor kuzumBizimde daha ilk kutu
Morfoloji %6 ise cok iyi bence
Motilite nedir onu bilmiyorum, ileri hareketli ve yavaş hareketlinin topla mi mi ?
Hadi hayırlısı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahPzt kese göründü canım. Hayırlısı olsun. İlerleyen dönemleri bekleyeceğiz.
Benim daha hayatımda iki haftadır var bu spermiogram ve anlamdirmaya çalışma.Hep kendimde aradım ve kendimi düzeltmeye çalıştım, simdi başka bir boyut kazandı bizde süreçevet ileri hareket oluyor kuzum