Kızlar bugun sat tan sonra 28. Günüm ve ben 22 günde bir regl oluyordum son 3 seferde. Basta stresten bir gecikme sandım ama 2 defa ani ve şiddetli 10,saniye süren korkunç bir kasık agrısı yasadım 5 gündür sürekli adet oldum sanıp, tuvalete gidiyorum sarımsı akıntı dan Baska, hiç birsey yok. Gögüslerin, ve özellikle gögüs ucum cok hassaslasto ve gögsümün özellikle ucu koyu mor siyaha, yalın oldu normalde pembe dir ve gögüs uclarım cok büyüdü. Önemsemedim, psikolojiktşr dediğim bir kaç, belirtim daha var normalde hiç olmaz şiddetli bir gün süren, baş, agrısı ve halsizlik yasadım halsızlık devam ediyor ve bünyem, zayıf düştü grip gibiyim ama değilim dudagı da ucuk çıktı dilimde yara. Yumurtlama günüm 7 siydi. Sabah, test yapıcam Allah hayırlısını nasip etsin. Ama en farklı ve beni şüpheye, düşüren o ani bıcal batması tarzındaki dayanılmaz, kasık, agrısıydı 10 saniye içinde bir anda yok olmasaydı sanırım acıdan bayılırdım ben hayatımda böyle acı hissetmedim biri beni boçaklamısta sag kasıgımda sola dogru bıcakşa kesmiş gibi bir acıydı acı bacak arama ve ayagıma yayıldı ve pat diye kesildi 2 defa yasadım ve resmen geçince Allahım şükürler olsun dedim ve adet te olmadım hala. Ve sürekli adet agrısı gibi ama daha hafif karın agrım var. Ev işi yapınca bir sag kasıga bir sol, kasıga batmalar oluyo oturup, dinlenince geçiyo bakalım bu sefer psikolojik mi yoksa gercekten hamilemiyim