- 1 Aralık 2016
- 146
- 265
- 38
Benim hiçbir belirtim yok hafif kasık ağrısı ve ara ara giren bel ağrısı haricin göğsüm geçen ay daha fazla ağrıyordu şimdi hiçbirşey yokGöğüs hassasiyetim var sadece benim... o da zaten adet belirtisi de olabilirİnşallah gelmez de güzel haberler veririz hepimiz
inşallahMerhaba malesef ben elendim 2020yi bebeksiz kapatıyorum umarım sizden güzel haberler gelir
inşallah olmazsın canım haberdaret biziKuzum günaydın, inşallah hayırlı haberler veririsz. Ben yarın bekliyorum bugün bile olabilir diye uyandım yataktan, acayip bir kasık batması ve gaz hali var. Gazman gibiym. Göğüslerim fos ama hiç dolgunluk falan yok. Ama hasta olacakmışım gibi hissediyorum kendimi
yok canım bende de hiç belirti yokMaalesef canim ben de geçen ay çok dinlemiştim vücudumu hem adet günü gelene kadar zaman geçmedi hem de iyice abartıp yıkıldım i yüzden bu ay çok düşünmüyorum inş klomen şifa olmuştur diye umut ederek bekliyorumsen de var mı canım belirti hayırlısı olsun hepimiz için
Adetlerim düzenli, yaşım 26.Herhangi bir sorun varmi adet düzensizligi vs? Yas kac sorabilirmiyim?
Yumurtlamq günlerini tkaip ediyomusun? Akintina göre misal yada ovulasyon testleri kullaniyormusunAdetlerim düzenli, yaşım 26.
Hayirlisi olsn en azindan ortaya cikmasi iyi canim rabbim tekrar hanilelik nasip etsin en kisa zamanda insallahİlk gebeliğim düşükle sonuclandı, dusukten sonra test yaptırdım, onun sonucu da yenı cıktı, yarın gorusecez Doktorumla, ıgne veya ılac kullanımı olacak buyuk ıhtımalle
Canim ne yaptin bugün test yapilacakti merak ettm seniKızlar Bugün üçüncü beta testimi yaptım ilki 134 geçen hafta salıydı ikincisi geçen hafta cuma 273 ve Bugün yaptım 573 doktor usg ile hep alttan hep üsten baktı kese gözükmedi çarşamba günü tekrar çağırdı beta testi için yavaş ilerliyor dedi dış gebelik için bir kaç defa daha yapıcam dedi dua edin bana çarşamba kese gözükür umarım
Henüz yapmadım canım çok fazla bel ve kalça ağrım var kasıklarıma da sızı giriyor bugün olurum dedim olmadımSelam kızlar..
30 Aralık batdaşlarım hepimizi bu ay pas geçti sanırımBen içimizden illa biri müjdeli haber verir diyordum kendimce ama olmadı sanırım aaa bidakka S sedanur4004 sen test yaptın mı
1 ine kadae olmazsam 2 ocakda test yaparim heralde canım ama olurum gibi ağrılarım varkızlar kan pıhtılaşması testinden anlayan var mı yarın doktora gideceğiz gerçi ama ben sabredemiyorum bugün geldi test sonucum
minseo canım sen yaptırdın mı 6'lı panel testini
S sedanur4004 kuzum test yaptın mı merak ediyoruz
Genelde öLe oluyor malesf benimde adetime 6.gün var en ufqk seyi hisseder oldm yanlis aslindaBenimde bu gun olmam lazimdi tık yok bekliyorum hala belirti konusunda emin degilim belkide istedigim icin her belirtiyi yasiyorum psikolojik
Canım sonuç 923 çıktı , yine doktor dedi az artmış milim milim ilerliyormuş Cumartesi tekrar yapacağım o güne kadar 1800 gelmesi lazım dedi kese gözükmezse cumartesi günü de ona göre konuşuruz artık dedi
Insan engel olamiyor kendine ne kadar rahat olcam desekte gunumuz yaklaştikca yine kendimizi dinleyip hayal kırıklığına uğruyoruz aslinda bu cok ciddi bir sorun bizler icinGenelde öLe oluyor malesf benimde adetime 6.gün var en ufqk seyi hisseder oldm yanlis aslinda
Belli olmaz canım inşallah hayırlısı olsunHenüz yapmadım canım çok fazla bel ve kalça ağrım var kasıklarıma da sızı giriyor bugün olurum dedim olmadımbelki 15 16 pikti 17 si catladiysa yarın olurum diye düşünüyorum bekliyorum
1 ine kadae olmazsam 2 ocakda test yaparim heralde canım ama olurum gibi ağrılarım var
Şu belirti aramalardan sanırım hiç birimizi hiç bir zaman vazgeçemeyeceğiz :/Benim hiçbir belirtim yok hafif kasık ağrısı ve ara ara giren bel ağrısı haricin göğsüm geçen ay daha fazla ağrıyordu şimdi hiçbirşey yok
inşallah
inşallah olmazsın canım haberdaret bizi
yok canım bende de hiç belirti yok
Hmmm Evet cok fazla yükselmemis malesef.... hayirlisi olsun canm ya üzülmeCanım sonuç 923 çıktı , yine doktor dedi az artmış milim milim ilerliyormuş Cumartesi tekrar yapacağım o güne kadar 1800 gelmesi lazım dedi kese gözükmezse cumartesi günü de ona göre konuşuruz artık dedi
Ovulasyon testi bi dönem kullandım, artık kullanmıyorum ama vücudumun verdiği tepkilere göre yumurtlama günümü hissedebiliyorum, kasık ağrısı oluyor özellikle.Yumurtlamq günlerini tkaip ediyomusun? Akintina göre misal yada ovulasyon testleri kullaniyormusun
kasık ağrısı bende yumurtlamadan sonraki hafta oluor mesela..Ovulasyon testi bi dönem kullandım, artık kullanmıyorum ama vücudumun verdiği tepkilere göre yumurtlama günümü hissedebiliyorum, kasık ağrısı oluyor özellikle.
benim bu ay hep ağrıdı neredeysekasık ağrısı bende yumurtlamadan sonraki hafta oluor mesela..
Soğan kürü yapıyorum, dün 7.gündü çok ağrım oldu ama ya.kasık ağrısı bende yumurtlamadan sonraki hafta oluor mesela..