- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.534
- 133
Of korkuyorum hiç pik olmayacak diyeO zaman 1-2 gün daha devam et teste. pik görmek için hala zamanın olabilir
Kızlarr 19.günüm bugün pik değilmi ?? Dünü değerlendirdim bugunude değerlendırırım nolur dua edin yarabbim versin bu ay beklemek cok stresli:)
daha hala pik değil benceKızlarr 19.günüm bugün pik değilmi ?? Dünü değerlendirdim bugunude değerlendırırım nolur dua edin yarabbim versin bu ay beklemek cok stresli:)
olur olur yapmaya devam canım. ben geçen ay yumurtlama görmwden regl oldum böyle bi durum da söz konusuOf korkuyorum hiç pik olmayacak diyeBu kadar geç pik gören varmış gerçi
Olabilir tabii endişelenme. Bazen geç yumurtlama olabiliyorOf korkuyorum hiç pik olmayacak diyeBu kadar geç pik gören varmış gerçi
Resmde belli olmuyor aynı suan koyulukdaha hala pik değil bence
daha hala pi
Resmde bellı olmuyor suan aynı koyuluktadaha hala pik değil bence
yarın bi tık daha koyulabilirResmde belli olmuyor aynı suan koyuluk
Valla var çizgiMerhaba kızlar, bata 6 gün var. Biraz once erken gebelik testi yaptim. Ilk idrar degil tabii. Ben cok silik cizgiyi direk gordum dk tutuyordum zaten. Efekt yaparak gorunmesini sagladim umarim bu testler dogru sonuc veriyordur
Eki Görüntüle 2739693
Son bir testim kaldı yarında yapar anlarım artık. İki çizgi de aynı koyulukta suan sıze attıgımda daha yenı oluşuyorduyarın bi tık daha koyulabilir
bu testin sanırım kendi içünde böyle bi öizgisi var başka bir topikte okumuştum ama inşallah vardırMerhaba kızlar, bata 6 gün var. Biraz once erken gebelik testi yaptim. Ilk idrar degil tabii. Ben cok silik cizgiyi direk gordum dk tutuyordum zaten. Efekt yaparak gorunmesini sagladim umarim bu testler dogru sonuc veriyordur
Eki Görüntüle 2739693
şimdiki halini atar mısın koyulmasına bakalımSon bir testim kaldı yarında yapar anlarım artık. İki çizgi de aynı koyulukta suan sıze attıgımda daha yenı oluşuyordu
İki çizgide aynı suan sıze attığımda yenı oluyordu ıkısıde aynı koyulukta suanKuzu tam pik değil daha aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım bugün akşam ya da yarın olur
aynen canım pik olmuş bu hadi güzel haberlerleBakın bakın :)
İnşallah olur kuzum gerildim yaolur olur yapmaya devam canım. ben geçen ay yumurtlama görmwden regl oldum böyle bi durum da söz konusu
İnşallah pik olur bi an önceeOlabilir tabii endişelenme. Bazen geç yumurtlama olabiliyor
Aaa evet pik benceBakın bakın :)
Dua edin lütfen buraya girdiğinden beri hep içimde umut heyecan daha stressiz bekliyorum inş bu yılı en azından lıstenın yarısını hamıle kapatırız :)aynen canım pik olmuş bu hadi güzel haberlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?