- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 18
- 31
Gecen ayda en hassas olanini almistimda cizgiye dair birsey cikmamistibu testin sanırım kendi içünde böyle bi öizgisi var başka bir topikte okumuştum ama inşallah vardır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen ayda en hassas olanini almistimda cizgiye dair birsey cikmamistibu testin sanırım kendi içünde böyle bi öizgisi var başka bir topikte okumuştum ama inşallah vardır![]()
inşallah canımDua edin lütfen buraya girdiğinden beri hep içimde umut heyecan daha stressiz bekliyorum inş bu yılı en azından lıstenın yarısını hamıle kapatırız :)
o zaman vardır canım yarın ucuz kaset testlerle ilk idrara yap bakalımGecen ayda en hassas olanini almistimda cizgiye dair birsey cikmamistiinsallah vardir
![]()
Sagol canim valla cok heyecanlandim agladim istemsizceValla var çizgihadi inşallah canım. Kanla teyit et hemen. Gözün aydın diyeyim şimdiden
![]()
Kuzum pik günlerimizde aynı hadi bakalım beraber yapalım gebelik testlerimizi deDua edin lütfen buraya girdiğinden beri hep içimde umut heyecan daha stressiz bekliyorum inş bu yılı en azından lıstenın yarısını hamıle kapatırız :)
Aminn inşallah o güzel haberide aynı anda alırızKuzum pik günlerimizde aynı hadi bakalım beraber yapalım gebelik testlerimizi de![]()
28-30 arası regli olmamız lazım büyük ihtimal inşallah olmayız güzel haberler alırızSol kasığımda
Aminn inşallah o güzel haberide aynı anda alırızinşallah rabbim geri çevirmez bizi
İnşallahh catladıktan sonra 14gun içinde adet olunuyor dıye bılıyorum gebelik yoksa. Geçen ay 15.günde adet olmustum bu ay inşallah olmayız28-30 arası regli olmamız lazım büyük ihtimal inşallah olmayız güzel haberler alırız![]()
Bu akşam yada yarın çatlar heralde canım öyle olursa işte 28-30 arasına denk geliyor 29 u olmazsam test yaparim benİnşallahh catladıktan sonra 14gun içinde adet olunuyor dıye bılıyorum gebelik yoksa. Geçen ay 15.günde adet olmustum bu ay inşallah olmayız
Haber verin olmazsanızBu akşam yada yarın çatlar heralde canım öyle olursa işte 28-30 arasına denk geliyor 29 u olmazsam test yaparim ben
Bende pik görebilirim inşallah bu ayHaber verin olmazsanız
Ben bugün hastaneye gittim 3 .gün gel demişti testler istedi sonuçlar çıkmış doktora gitmeden bilen varsa iyi mi kötü mü bilmiyorum yorumlar mısınız
Fsh:6.29 E2:74.43 LH:10.05
Kullanmayı bilmiyorum pek mesaj Mı atayım onafiona13 o daha iyi anlıyor canım
Görürsünüz inşallahhBende pik görebilirim inşallah bu ay![]()
Dur ben etiketledim canım görünce yazarKullanmayı bilmiyorum pek mesaj Mı atayım ona![]()