- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Günaydın canım,Valla ben kullaniyorum bazen unutuyorum icmeyi simdi tekrar geri basladim . Agir mi olur bu ikisi sizce uff ya ne kullanicaz bu yumurta kalitesi icin yumurtalari buyuttmek icinn bu doktorlar noye duzgun bilgi vermiyorlar
Sağol canım Allah razı olsun senden. Çok iyi yürekli bir insansın. Bizi unutmadığın için çok sağol. Allah isteyen herkesin kucağını en hayırlı bir şekilde doldursun inşallah.Arkadaşlar asla umudunuzu yitirmeyin, ve verecek olan Allah, ondan isteyin duayı bırakmayın bende hepinizin ismini geçirerek (@iloveme @Canikoxkaradenizkizi1982 @Uzaygemisi35 )özellikle her namazdan sonra sizlerin ismini ve topikte ki herkesi zikrettim. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun İnşaAllah hayırlısıyla
Evet canım silmedim ben de kalsın. Adet döngümü takip ediyorum onda.Aynen kuzum zaten belirtilere çok bakmadan hem umutlu hem umutsuz beklemek lazım
Çok sağol canım ikimize de inşallahAllah kısmet ederse birkaç gün arayla doğum yapacağız galiba
En iyisi canım, kaçma ihtimali olmuyor böyle oluncaseni geriyorsa silebilirsin ama doktorlar sil dedi diye silme. Sonra insan bakmak istiyor merak ediyor.
Genelde ilk idrarla yapmayın öğlen 12 aksam 8a rası yapın diyorlarYok canım 6 uyandım biseler yedim 8de yaptım galiba bugün pik baya koyulasti dün heralde sıvı çok aldım ondan az çıktı Eki Görüntüle 2739585
Aynen pik gibiYok canım 6 uyandım biseler yedim 8de yaptım galiba bugün pik baya koyulasti dün heralde sıvı çok aldım ondan az çıktı Eki Görüntüle 2739585
Değerlendirin bugünü hayırlısı olsun:)Yok canım 6 uyandım biseler yedim 8de yaptım galiba bugün pik baya koyulasti dün heralde sıvı çok aldım ondan az çıktı Eki Görüntüle 2739585
İlk idrarda Lh hormonu az oluyormus canım gün içerisinde idrara geçiyormuş ilk idrar olsa bile koyu çıkmaması lazım dediğim gibi eşime kahvaltı hazırlamak icin kalktım biseler yedim 08.07 de yaptım dün değerlendirdik iki kere bugün ve yarını da değerlendirrm aslında regli gelene kadar her gün değerlendircm bu ay öyle deniyoruzGenelde ilk idrarla yapmayın öğlen 12 aksam 8a rası yapın diyorlar
Senin regli ne zaman kuzumİnş olur bu ay hepimizin:)
27aralık ama geçen aya göre geç yumurtlıcam oyüzden 29una felan kayabilir sanırımSenin regli ne zaman kuzum
Benim de 28 veya 30 u gözüküyor suanlik yakınız birbirimize inşallah aynı günler gebelik haberlerini alırız pes peşe27aralık ama geçen aya göre geç yumurtlıcam oyüzden 29una felan kayabilir sanırım
Aminnnn inşallah yarabbimmBenim de 28 veya 30 u gözüküyor suanlik yakınız birbirimize inşallah aynı günler gebelik haberlerini alırız pes peşe
Ovulasyon testi yapıyor musunBende Cuma gideceğim
Banlanmış canım yarın dönecek sanırımİloveme nerelerde
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla inşallah, belirtilerinz nelerdi yumurtlamadan kaç gün sonra belirti yaşadınızKızlar bugün artık iyice koyulaştı çok şükürhayırlısıyla en kısa zamanda darısı sizlere kan vermeye gidemedim evde oğlum var ve virüsten korktum. Haftaya direk doktoruma giderim İnşaAllah Eki Görüntüle 2739608
Ban yedi o 3 gün yok malesefİloveme nerelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?