Erken yumurtlama olacak galiba çünkü bu ilaçlar pik göstermiyor. Ben de femara kullanıyorum ama 14. Ya da 15.gün pik anca görüyorum. Yeteri kadar büyümüş demek ki yumurtalarınGünaydın kızlarradetimin 9. Günü klomenin 5. Günü ovulasyon testim pik çıktı, perşembe günü kontrolüm var kaçırmak istemiyorum klomen pik etkisi yapar mı bilen var mı
Canım benim en son bat tarihim 17 kasımı. 23 Kasım gibi temizlendim 24 kasımda ilişki oldu. Sonra 3 günde bir falan oldu ama sık değil çünkü eşim hafif bir grip geçirdi covid sandık o yüzden çok yakın olmadık bu ay toplam 3 4 ilişki oldu sadece. Yumurtlama 30 kasıma denk geliyordu o gün değerlendirdim sadece. Belirtilerim de cuma günü yaptığım yemeği yiyemedim burnuma çok koktu ve 1 haftan beri özel bölgemde yanma ve batma vardı. Ben enfeksiyon oldun diye düşünürken (bu ay kendime Söz vermiştim çünkü asla ümitlenmemek adına) cumartesi sabah test yaptım silik çizgiyi gördüm çok şükürHayırlı uğurlu olsun sağlıkla inşallah, belirtilerinz nelerdi yumurtlamadan kaç gün sonra belirti yaşadınız
Tebrikler canım. Darısı başımızaİnşaAllah @iloveme de gelsin soru cevap yapar hepsine detaylı şekilde cevop verir anlatırım. Kızlar Allah hepinize nasip etsin İnşaAllah, herkese herkese...
Tebrik ederim:))) dualarınıza bizide ekleyin lütfen
Teşekkür ederim canımErken yumurtlama olacak galiba çünkü bu ilaçlar pik göstermiyor. Ben de femara kullanıyorum ama 14. Ya da 15.gün pik anca görüyorum. Yeteri kadar büyümüş demek ki yumurtaların
Canımm sağlıkla kucağına al inşallah dualarından bizleri eksik etmeKızlar bugün artık iyice koyulaştı çok şükürhayırlısıyla en kısa zamanda darısı sizlere kan vermeye gidemedim evde oğlum var ve virüsten korktum. Haftaya direk doktoruma giderim İnşaAllah Eki Görüntüle 2739608
Amin canım İnşaAllah, bekleyen herkes hayırlı haberleri en kısa zamanda alsın İnşaAllahCanımm sağlıkla kucağına al inşallah dualarından bizleri eksik etme
Ay ne güzel kıpkırmızıKızlar bugün artık iyice koyulaştı çok şükürhayırlısıyla en kısa zamanda darısı sizlere kan vermeye gidemedim evde oğlum var ve virüsten korktum. Haftaya direk doktoruma giderim İnşaAllah Eki Görüntüle 2739608
Canım ben 5 gün günde 1 defa letu yumurta geliştirici kullanıp 7. Gün kontrole gittiğimde 18 mm yumurtam oluşmuştu ve eve gelip ovülasyon testi yaptığımdan seninkinden daha koyu bir pikti.. demekki seninde 17 mm e falan yaklaşmıştır kontorle gideceğin gün biraz daha büyümüş olur daha iyi olur bnceGünaydın kızlarradetimin 9. Günü klomenin 5. Günü ovulasyon testim pik çıktı, perşembe günü kontrolüm var kaçırmak istemiyorum klomen pik etkisi yapar mı bilen var mı
Yapmıyorum kafam rahat ediyor yapmayınca sitrese giriyorum Çatladımı çatlamadımı diyeOvulasyon testi yapıyor musun
Benim 18.günüm daha pik göremedimErken yumurtlama olacak galiba çünkü bu ilaçlar pik göstermiyor. Ben de femara kullanıyorum ama 14. Ya da 15.gün pik anca görüyorum. Yeteri kadar büyümüş demek ki yumurtaların
Görürsün kuzum merak etme bende ilk defa bu ay çok geç yumurtladım sanırım geç yumurtlama yüzünden de adet olmuyorumBenim 18.günüm daha pik göremedim
Normalde adet döngün kaç gün? Ve ilaç kullandın mı?Benim 18.günüm daha pik göremedim
Üç sene mesgyna iğne ile korundum aylık iğne yani onu kullanırken regl görmüyordum ama bırakalı 6ay oldu 3-4aydır düzenli regl görüyorum. Döngüm 31-32-33 arasıNormalde adet döngün kaç gün? Ve ilaç kullandın mı?
O zaman 1-2 gün daha devam et teste. pik görmek için hala zamanın olabilirÜç sene mesgyna iğne ile korundum aylık iğne yani onu kullanırken regl görmüyordum ama bırakalı 6ay oldu 3-4aydır düzenli regl görüyorum. Döngüm 31-32-33 arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?