Anne Olmak Isteyenler 3

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim Neden Gücenelimki Geçmişolsun

Gucenecek hic bir sey yok.Bu is oldukca zor ve mesakkatli.Bunu hepimiz biliyoruz.Senin bu zorluk dusuklerle iyice zorlasmis, baskasinin tutmayayarak baskasinin farkli bir nedeni var.Sonucta hepimiz cekiyoruz ve mucadele ediyoruz.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

SELAM

İnan okuyunca üzüldüm ,Geçmiş olsun....
dr um bana söylediği aslında doğru önemli olan sağlıklı gebelik diye,hepimiz yoruluyoruz kolay şeyler değil yaşadıklarımız, güçümüzün tükendiği anlar oluyor ve adete o yıkıntılının ve karar yaranın içinden yeniden ve yeniden filizlenip başlıyoruz.Umut dünyası bu bu dünya birgün sende başaracaksın senin o yeniden diriliş öykünü hepimiz anlatacağız...
ayrıca sormak istediğim bir şey var genetik test yapıldı mı sana...( faktör 5 Gibi,onun gibi birçok test var aslında ve şu sanatçı aşkın nur yenginin bir rahatsızlığı vardı sende ondan mısısn acaba.?
Birde türkiyede bir merkeze geldin mi, bir dene bakalım .

HULYA35

Tatlım şu akapunyur tedavisi hakkında bir bilğin yada fikrin var mı?
Bir kaç arkadaşımla görüştüm .Denemem konusunda önerdiler,onlar başka amaçlarla yaptırmışlar ama, çok rahatlatıcı, vücuddu dengeliyor dediler.

Ayrıca Hasret777
akapuntur tedavisi sanada uygun olabilir.Bİr deneyelim mi,?Nedersin?

Selam canim
Bende henuz karar vermedim ama internette bu isle ilgilenen Mustafa Yasar adinda bir dr. buldum.Internetten mail attim.Bu kisi Izmir de.Cevap olarak yogunluktan cevaplayamadiklarini ve telefon numaralarini yazmislar.0232 4457200.Ben henuz arayamadim ve karar veremiyorum .Bir haber alirsak biribirimize haber verelim.
Selamlar aktuel

SELAMM
BEN MERKEZİ ARADIM .ORASI ALTERNATİF TIP MERKEZİYMİŞ.( BİTKİ İLE)
AKAPUNTUR TEDAVİSİDA YAPILIYORMUŞ AMA DR KARAR VERİYORMUŞ.
BAŞARI ORANINIDA SORDUM DR BİREBİR GÖRÜŞMEM ( TEL DE)
GERKİYOR.DR CEPİNİ NOSUNU VERDİLER.KAFAMDA SORULARI NETLEŞTİRİP YİNE ARAYACAĞIMI SÖYLEDİM.

Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin.

Son düzenleme:
Bende anne olmak istiyorum diyen herkese selamlar paylasimlarinizi okudum hepsi cok guzel bende anne olmak isteyen bunun icin 6 yildir ugrasan kavusuncada dunyalar beni olacak kadar sevinecek olan melisadan herkese selam

Merhaba arkadasslar cikolata kisti yuzunden amaliyat olup tup bebek yaptiran varmi cvp yazarsaniz banada s evinirim lutfen

Merhaba arkadasslar cikolata kisti yuzunden amaliyat olup tup bebek yaptiran varmi cvp yazarsaniz banada s evinirim lutfen

slm melisa..ben bundan 4sene evvel çikolata kistinden laparoskopi oldum..şimdide 8yıllık evliyim benimde bebiş yok:çok üzgünüm: 4 kerede tüp bebek yaptırdım ama sade 1 keresinde transfer olmuştu..tekra yaptıracagız inşallah rabbim bu sefer arattırmadan isteyen herkeze verir..:Saruboceq:

slm arkadaşlar aranıza yaklaşık 15 gün önce katıldım durumumu anlatmak istiyorum size yardımcı olursanız sevinirim 2 sene 8 aylık evliyim 1.5 sene önce doktora gittim eşim varikoselmiş 1.5 sene önce örendik bunu 1 sene önce eşim ameliyat oldu sperm sayısı artacağına dahada düştü 15 gün önce doktora gittik tüpbebek için doktor hastanenin ürolağoğuna yönlendirdi bizi ürolao tekrardan sperm testi istedi ml de 1.5 milyon hareketlilik %15 çıktı tesye 1 hafta önce gittiğimizde sperm hareketliliğini yükseltsin diye bazı ilaçlar verdi buğun gittiğimizde işlemlere hemen başlayabilirsiniz dedi eşim çok tereddütte 2-3 ay bekleyelim diyo bende beklemek sadece zaman kaybı olur diyorum bizim durumumuzda olup bu sperm sayısı ile hamile kalan varmı eşim doktor çok acele ettiğini düşünüyo 4 gün sonra adet olcam doktor 2 günü çağırdı heralde ilaçlara başlıcam benim durumumdakiler allah rızası için bana yazarmısınız çok zor durumdayım lütttveeeennnn yardım istiyorum

arkadaşım sperm sayınız düşük ayrıca ileri harektlliğin %40 ın altına inmemesi gerekiyoruz. benim eşimdede hareket problemi var. bence zaman kaybetmeyin biz 2. micro deniyoruz.eşin ciddiyetin farkına varamamış sanırım.daha yeni evlisiniz ama bu süreç çok meşakatli ne kadar erken başlarsanız o kadar az yıpranırsınız çünkü yakında mahalle baskısı da başlar hadi bebek diye daha çok yıpranırsınız. allah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almak nasıp eder inşallah

çok saol arkadaşım eşimin tereddüte sokan şey bu spermdeki hareketliliğin yeterli olup olmadığı doktorun verdiği ilaçları biraz kullanalım daha sonramı yaptıralım diyo bende o ilaçların pek işe yarayacağını sanmıyorum bazo okuduğum yorumlarda sperm sayısının ilaçla artırmak mumkün olmadığı yani bunun bi ilacı yok bu 1 sene içinde eşimin yapmadığı şeyler kalmadı keçiboynuzu suyu saraçoğlundan aldığı çeşitli bitki çayları karışımlar yarasaydı bunların işe yaraması lazımdı şimdiye kadar deyilmi sence ama eşim biraz dikkafa kendi yoğruları var biraz ama bende beklememekten yanayım madalle baskısı çoktan başlamıştı zaten ben trabzonlulara evliyim bilirsin belki çocuk sevgisi çok bunlarda bide ilk gelinim ilk torun olcak derken eltim geçti benia.s 5 7 aylık evliler 6 aylık hamile hayırlı bebek verir inşallah allah onlarada sanda inş herşey için saol canım

anlayamadım canım ilerı hareketlılık tüp bebek içinde mi yüzde kırk olması gerekiyor

selam canım eşim 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı olmadan önce 5 milyon civarındaydı ve ileri hareketli vardı. Ameliyattan sonra bir ara 7 milyona yükseldi ama giderek düşmeye başladı. 2. micra denememizde sadece 2 milyondu ve artık ileri hareketli 0. Şu anda bir kaç ilaç sayesinde sperm sayısı 20 milyonu geçti ama hala ileri hareketli yok. Eşim gibi ameliyat olan bir kaç kişiden de aynı şeyi biliyorum. Sadece bir arkadaşım ameliyattan sonra kendiliğinden hamile kaldı. Eğer sen gerçekten bebek istiyorsan, ve etraftan da baskı varsa bence hemen yaptırma ama öyle bir sene falan da bekleme derim. Etraftan sormaya başladıklarında eşlerimizin iyice morali bozuluyor. ve bu işin en önemli kısmı moral. hakkımızda hayırlısı hepimizin...

canım bilgin için saol bizim sperm sayısı ml de 2.5 milyon toplamda 7-8 milyon ileri hareketlilik %15 bizde ileri hareketlilik var eşim %15 ilaçlarla dahada artarmı diyo bu yüzden beklemek iştiyo ama artık karar verdik hemen başlıyacaz beklemekte çözüm deyil dedimya eşimin yapmadığı şey kalmadı keçi boynuzu kıürü saraç oğlunla bile yüzyüze konuşup çeşitli karışımlar aldı 5 ay kullandı olsa onların faydası olurdu diyorum karar verdik bu ay başlıyo bizim adet olmayı bekliyorum olursam inş ilaçlara başlıyacaz hakkımızda hayırlıyı allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

aminn canım neden adet günün geçiyor, düzensizlik mi var sen de

canım bende adet düzensizliği var ilaç kullanmadan adet olamıyorum aluyorumda 2 -3 ayda 1 oluyurum ama bu ay ilaç kullandığım halde hala adet olamadım 10 gündür günümü geçiyorum dün gebelik testi yaptım bişe çıkmadı bugün doktorumu aradım şimdi onu bekliyorum arayacak beni adet olsamda biranönce ilaçlara başlasam diyorum acaba bu gedikme tedacimi ertelermi bilmiyorum bakalım bekleyişteyiz hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…