E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
iyiaksamlar hanimlar benimde cocugum yok olmuyor bir cok doktorlara gittik bende esimde baya bir arastirildik hicbir problem yok ama anne olamiyorum.6yildir evliyim ilk iki sen bekledik olmadi sonra 4 defa asilama yapildi sonuc vermedi sonra tüp bebek dediler yaptirdik ilk denemede dis gebelik olustu ölümden döndüm.baya ara verdik tekrar tüp yaptik tutmadi sonra yine ve nihayat pozitif haberini aldik.Dünyanin en mutlu insaniydim esimle cok sevindik derken 5haftalikken kanama basladi hastahaneye yatirdilar.Hastahanede yataga bagli sekilde tam 4ay yattim kanama durdu sonra eve ciktik dr bana sürekli yatmam gerektigini ayaklarimin yukarida olmasini tavsiye etti.öyle böyle derken bebegim 5aylik oldu gece uyurken suyum patladi hastahaneye kostuk konrollerde bebegimin göbek baginin koptugunu ve bebegin yasamsal faliyetini bitecegini söylediler.Dünyamiz yikildi adeta. suni sanci verip bebegi aldilar ama ölmüstü oksijensiz kalmis diye.Cekilen acilar iskenceler hepsi bosa gitti.sonrasinda birkac deneme daha oldu uc hamilelik daha yasadim ama hepsi ayni sonuclandi hepsi 3aylik,2aylik 4aylik düsük yaptim.DÜSÜK sebebide bulunmadi ve halen cocuk sahibi olamadik.tüp bebek cözüm degil gördügünüz gibi bu tür problemlerde cogaliyor tüp bebekte.Suanda psikolok yardim aliyorum cünkü cok yoruldum cok cektim hepsi resmen iskence,aniden sinirleniyorum,geceleri uyuyamiyorum ve daha cok problem ...sabir diyoruz ama sabrimiz baya tükendi.derdimi sizinle paylastigim icin insallah gücenmessiniz bana size moral verici konusmak isterdim ama benim hikayem böyle ama gercek insallah ALLAH herkezin emegini bosa cikrmaz.
Selam canim
Bende henuz karar vermedim ama internette bu isle ilgilenen Mustafa Yasar adinda bir dr. buldum.Internetten mail attim.Bu kisi Izmir de.Cevap olarak yogunluktan cevaplayamadiklarini ve telefon numaralarini yazmislar.0232 4457200.Ben henuz arayamadim ve karar veremiyorum .Bir haber alirsak biribirimize haber verelim.
Selamlar aktuel
Merhaba arkadasslar cikolata kisti yuzunden amaliyat olup tup bebek yaptiran varmi cvp yazarsaniz banada s evinirim lutfen
slm arkadaşlar aranıza yaklaşık 15 gün önce katıldım durumumu anlatmak istiyorum size yardımcı olursanız sevinirim 2 sene 8 aylık evliyim 1.5 sene önce doktora gittim eşim varikoselmiş 1.5 sene önce örendik bunu 1 sene önce eşim ameliyat oldu sperm sayısı artacağına dahada düştü 15 gün önce doktora gittik tüpbebek için doktor hastanenin ürolağoğuna yönlendirdi bizi ürolao tekrardan sperm testi istedi ml de 1.5 milyon hareketlilik %15 çıktı tesye 1 hafta önce gittiğimizde sperm hareketliliğini yükseltsin diye bazı ilaçlar verdi buğun gittiğimizde işlemlere hemen başlayabilirsiniz dedi eşim çok tereddütte 2-3 ay bekleyelim diyo bende beklemek sadece zaman kaybı olur diyorum bizim durumumuzda olup bu sperm sayısı ile hamile kalan varmı eşim doktor çok acele ettiğini düşünüyo 4 gün sonra adet olcam doktor 2 günü çağırdı heralde ilaçlara başlıcam benim durumumdakiler allah rızası için bana yazarmısınız çok zor durumdayım lütttveeeennnn yardım istiyorum
arkadaşım sperm sayınız düşük ayrıca ileri harektlliğin %40 ın altına inmemesi gerekiyoruz. benim eşimdede hareket problemi var. bence zaman kaybetmeyin biz 2. micro deniyoruz.eşin ciddiyetin farkına varamamış sanırım.daha yeni evlisiniz ama bu süreç çok meşakatli ne kadar erken başlarsanız o kadar az yıpranırsınız çünkü yakında mahalle baskısı da başlar hadi bebek diye daha çok yıpranırsınız. allah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almak nasıp eder inşallah
arkadaşım sperm sayınız düşük ayrıca ileri harektlliğin %40 ın altına inmemesi gerekiyoruz. benim eşimdede hareket problemi var. bence zaman kaybetmeyin biz 2. micro deniyoruz.eşin ciddiyetin farkına varamamış sanırım.daha yeni evlisiniz ama bu süreç çok meşakatli ne kadar erken başlarsanız o kadar az yıpranırsınız çünkü yakında mahalle baskısı da başlar hadi bebek diye daha çok yıpranırsınız. allah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almak nasıp eder inşallah
çok saol arkadaşım eşimin tereddüte sokan şey bu spermdeki hareketliliğin yeterli olup olmadığı doktorun verdiği ilaçları biraz kullanalım daha sonramı yaptıralım diyo bende o ilaçların pek işe yarayacağını sanmıyorum bazo okuduğum yorumlarda sperm sayısının ilaçla artırmak mumkün olmadığı yani bunun bi ilacı yok bu 1 sene içinde eşimin yapmadığı şeyler kalmadı keçiboynuzu suyu saraçoğlundan aldığı çeşitli bitki çayları karışımlar yarasaydı bunların işe yaraması lazımdı şimdiye kadar deyilmi sence ama eşim biraz dikkafa kendi yoğruları var biraz ama bende beklememekten yanayım madalle baskısı çoktan başlamıştı zaten ben trabzonlulara evliyim bilirsin belki çocuk sevgisi çok bunlarda bide ilk gelinim ilk torun olcak derken eltim geçti benia.s 5 7 aylık evliler 6 aylık hamile hayırlı bebek verir inşallah allah onlarada sanda inş herşey için saol canım
selam canım eşim 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı olmadan önce 5 milyon civarındaydı ve ileri hareketli vardı. Ameliyattan sonra bir ara 7 milyona yükseldi ama giderek düşmeye başladı. 2. micra denememizde sadece 2 milyondu ve artık ileri hareketli 0. Şu anda bir kaç ilaç sayesinde sperm sayısı 20 milyonu geçti ama hala ileri hareketli yok. Eşim gibi ameliyat olan bir kaç kişiden de aynı şeyi biliyorum. Sadece bir arkadaşım ameliyattan sonra kendiliğinden hamile kaldı. Eğer sen gerçekten bebek istiyorsan, ve etraftan da baskı varsa bence hemen yaptırma ama öyle bir sene falan da bekleme derim. Etraftan sormaya başladıklarında eşlerimizin iyice morali bozuluyor. ve bu işin en önemli kısmı moral. hakkımızda hayırlısı hepimizin...
aminn canım neden adet günün geçiyor, düzensizlik mi var sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?