e((((( (((((
tabikide olabilr sonuçta bunu sana dr söylemiş sen öncew lalaha sonra dr una sonrada kendine güven lütfen
kendime ve drlara güvenim yokta inşallah Allah bana anneliği nasip eder
hayatım öncelikle geçmişolsun hiç korkma lütfen olur mu canım bnm evet bndede bu tarz şeyler oluyordu ama kistten mi bilmioyurm yalnız kisti olan arkdaşalırımın hepsinde mevcuttu demekki kistten hayatım evet bncee ilaç kullanmaman iyi olmuş dr unu tebrik ederim bnm d rumda ilaç kullanmıyor bnd e3ve küçüldü şükürler olsun şimdi bilmioyurm hayırlısı oılsun hiç korkma gerçekten
hoceee 3. veya 4. diye yaklaşma olaya aşılama on kerede yapılır ama maddi açıdan onu yapana kadar tüp bebek uygulanır diye yapmıyolar 4 ten sonrasınıbi arkadaşım 4. aşılamada hamile kaldı ümidini asla yitirmecanım benim çok teşekkür ederim, bugün başka bir doktora gittim o da ilaç falan vermedi 40 mm düşmüş inşallah hızla küçülecek gibi.. ama ellerimin uyuşmasının falan bununla pek alakalı olmadığını söyledi. bol sıvı al diyor sıcaktan olabilirmiş.. bu arada ben tam tüp bebek yaptırayım diye kendimi kurmuşken kafamı karıştırdı bu doktor.. 3 defa aşılama yapalım ondan sonra dedi.. zaten yaptırdım ben 3 kere bir daha aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak istemiyorum.. :1no2::1no2::1no2:
arkadaslar eylül ayında bende aşılama yaptıracagım.ilk
korkuyorum..
şekerlik nasılsın?sanırım netten haberlerimi aldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?