Anket Anne Olmak İçin İdeal Yaş

Anne olmak için ideal yaş sizce kaç ?

• 18-20

OY: 0 0,0%
  • 21-23

OY: 8 23,5%
  • 24-26

OY: 14 41,2%
  • 27-29

OY: 10 29,4%
  • 30-32

OY: 2 5,9%
  • 33-35

• 36-38

• 39+

• Ankete Katılan
    34

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
Eğitim, iş, kariyer, özgürlük derken kadınlar anne olmayı erteliyor ama öte yandan biyolojik saatimiz bizi beklemiyor. Peki tüm bunları hesaba kattığımızda anne olmak için ideal yaş sizce kaç ?

Şu an 24 yaşındayım. Gidişata göre 26 yaşında evleneceğim. O yüzden benim için ideal yaş aralığı 27-29.

21 :) ilk bebeğim 1 yaşında şuan genç anne olmak iyidir iyi teşekkür ederimmm
Şartlar uygunsa, doğru zamanda doğru kişi ile evlenilmişse iyi olabilir.
Benim henüz eğitim planlarım olduğu için beklemedeyiz Bu yaz istediğim bölümü kazanırsam (memurum aynı zamanda) hemencecik söz yapmayı düşünüyoruz. Kazandığım şehre tayin isteriz diye plan yaptığımızdan beklemedeyiz

Allahım gönlüne göre versin bebeğim inşallah istedikleriniz olur musmutlu yaşarsınız çok şükür benimde eşim aramızda sıkıntımız yok Allah kimseyi sevdiğiyle sınamasın ve ondan ayırmasın aminnnn

21-23 dedim.
Bence erken anne olmak dahaa iyi.
30yasinda anca en son cocuk olur.
Benim icin 30yas ilk cocuk icin geç.
Her sey gencken olmali..

Kadın kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman anne olmalı politik cevap oldu ama doğrusu budur.

30-32 dedim. Bazı şeyler için çok aceleye ne gerek var? Ne kadar erken anne olursanız, o kadar erken anneanne-babaanne olursunuz. Ayrıca her şeyin olgunu makbuldur ;-)
Birde şöyle bir şey var, yaşının gerektirdiği pek çok şeyi yaşamadan, erkenden çoluk çocuğa karışanlar, ilerleyen yıllarda bunalıma giriyorlar genelde.

24-26 ideal.
Ben 27 yaşında anne oldum.
30'umda da 2.kez anne oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…