- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Tamam canim yeni listeye de basladik 25 ine kadar okuycaz .
Gec olsun guc olmasin okuyup okumadığını haber ver yeterliTatlım beni yeni listeye yazmasaydın keşke. Böyle zor oluyor ayrı ayrı okuyunca iyiydi böyle toptan okuyamıyorum malesef. Ama şimdi ekledin de okuyanlar vardır benim için belki haksızlık olmasın okumaya çalışıcam ama gec ola bilir. Adetim 5gün geçti hep uyku ve halsizlik. Okumak zor oluyor ama çalışıcam inşaALLAH
C
Gec olsun guc olmasin okuyup okumadığını haber ver yeterli
Tamam canim mazeretin bitince tamamlarsin olur mu?Canım benim mazeret başladı. Sadece 800tane okuya bildim eski listeden
Tamam canim mazeretin bitince tamamlarsin olur mu?
Helal olsun canimOlur tabi şimdiden hakkınızı helal edin hepiniz siz okudunuz benim için ben okuyup bitiremedim
Mazeretin bitmedi mi canim,bitince okuman gerekiyor hak olmasin.yeni listeye de basladik.Onu bitiremeden ben mazeretlenmiştim canım benDil-i bitab
Tamam canim onu gormedim ben pardonBitirdim canim ben profilden yazDigina cevap vermistim o ara trlefonum kirikti giremedim
Allah yardimcin olsun güzelimTamam canım ben okurum yarın aşılamam varda kafamı pek veremiyorum benim için çok dua edin olur mu tutması için dualarınıza ihtiyacım varDil-i bitab
Tamam canim Allah kabul etsin, okuyamayn arkadaslar kendilei okusa onlarinda duasini alsak daha güzel olur:)Ben ikinci listeye yarın baslar bitiririmDil-i bitab canım .
Ayrıca okumayan okuyamayan varsa onların sayısını verirsen onlar adına da okuyabilirim
Tamam Ebrucum haber verdiğin icin teşekkür ederimDil-i bitab cnm ben mazeretlendim ikinci listeyi Yasemin arkadaşımıza kadar okudum Kalan arkadaşları da bitiririm. İnşallah mazeretim bittikten sonra