- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 10.318
- 31
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Canım ben okudum diye bildirim attim gelmemiş yada atamamisin takip edip oluyorum diğerini okumuştum bunuda bu gunokucam bilgin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cnm gozden kacmis olabilir belkiCanım ben okudum diye bildirim attim gelmemiş yada atamamisin takip edip oluyorum diğerini okumuştum bunuda bu gunokucam bilgin olsun
Dil-i bitab kaç tane okuyayım 5.kişiden itibaren mi
Rabbim.nasip etsin :)Ismim Yadigar. Kısmet olur da bebeğim olursa onun adı Deniz olacak :)
Tmm cnm okuyunca haber ver lütfenDil-i bitab canım ben listeyi bitirmeden regl oldum 1.400 kaldı bundan sonraki listeyi de okuyamayacagim bi sonraki listeye katılabilirim
Tamam canim Allah kabul etsinEski listeyi tamamladım Dil-i bitab bende 7 Yasin 7 Meryem 7 fetih alayım şimdilik bitirince diğerlerinden de alırım
Cümle isteyenlere inşallahRabbim.nasip etsin :)
Tamam canim yeni listeye de basladik 25 ine kadar okuycaz .Dil-i bitab canım ben mazeretli değilim. Okuyorum henüz bitiremedim. Yarın inşaALLAH bitiririm kusura bakmayın arkadaşlar.
Tamam canim aminCAnım ben bitirdim rabbimiz cümlemize içinde bize hayırlı evlatlar nasip eylesin
300 kelime i tevhid 300 ya varis oku du m cnm listeye eklersin @ Nergismor
Tamam cnm yeni listeye de basladik 25 ine kadar okuyoruzNergisMor cnm ben yazdım sanıyordum Özür dilerim ben bitirdim oncekini