- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Tamam canim Allah kabul etsin.cibi35 için 55 okudum V Vavin arkadaşımızın mazereti olduğu için onun yerinede 55 okudum eksik olmasın canımcım allah kabul buyursun inşallah Dil-i bitab
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim Allah kabul etsin.cibi35 için 55 okudum V Vavin arkadaşımızın mazereti olduğu için onun yerinede 55 okudum eksik olmasın canımcım allah kabul buyursun inşallah Dil-i bitab
Tamam canim.Dil-i bitab canım benim mazeret başladı ben okuyamıycam bitince haber veririm
Hayır olmadım regl daha bikaç güne olacam yakındırTabiki Zehram, sen mazeretlisin de mi?
Tamam canim olunca soylersin,bugünkü sayi paylasildi yarinki arkadasa okursun canim ya da toplu okuma karari alinirsa toplu okursun herkeseHayır olmadım regl daha bikaç güne olacam yakındır
Tamam canım.regl olunca bildiririm tabiTamam canim olunca soylersin,bugünkü sayi paylasildi yarinki arkadasa okursun canim.
Sagol canım
Canım çalıştığım için geç kalacağım Biraz ama 7 gibi okurum
Canım ben oyladim arkadaşa da okuyorum ŞuanTamam canim haber verdigin icin tesekkur ederim,20. Sayfadaki anketimzi oylayiver sana zahmet