- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Oyladim canimTmcanim anketimizi de.oylayiver bir zahmet 20. Sayfada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyladim canimTmcanim anketimizi de.oylayiver bir zahmet 20. Sayfada
Amin ,anketi de oylar misin canim 20. SayfaaOkudum Allah kabul etsin
Kalani okudum Arkadaş lar Allah kabul etsin.20 alarak başlıyorum okumaya kalan 180 baska okumak isteyen olur diye az aliyorum❤
Canım kusura bakma yrni gördüm mesajını eksik varsa okuyayımKalani okudum Arkadaş lar Allah kabul etsin.
Onemli degil canim okudum, gormemen cok normal ben bu saatte paylasinca:)Canım kusura bakma yrni gördüm mesajını eksik varsa okuyayım
Ağzına sağlık canım benimOnemli degil canim okudum, gormemen cok normal ben bu saatte paylasinca:)
Yalnız şuan saati yeni farkettim bende nasıl alışkanlık olmuşsa aldım elime direk sayfaya girdim saate bakmadan msj yazıyorum bideOnemli degil canim okudum, gormemen cok normal ben bu saatte paylasinca:)
Hepimizin canimAğzına sağlık canım benim
Bende gece uykusu yok benimYalnız şuan saati yeni farkettim bende nasıl alışkanlık olmuşsa aldım elime direk sayfaya girdim saate bakmadan msj yazıyorum bide
1 hafta icinde herkese 100 okunabilir sanırım 1 kisi 1 gunde bitiyor dimi yanliz ben turkce mealini okuyacm ne yazikki kuran bilmiyormToplu alim olsun herkes 1 hafta icinde tum listeye 100 tane okusun. Diyenler bu mesaji begensin ftmclk
@Mirac46
H hayalalemiveben
cibi35
4 41EEEEE41
Dil-i bitab
@masal3487
icroc
S srplmtmtk
Umutvar123
@Hayalimdi gercek oldu
V Vavin
Shokella
@yassimin
A aselatilgan
M Meleekk3
P pembehayaller06
D darrbee
@HemDeliHemAsik
nursevdi
O ozey2506
@hediye-i rahmet
Judy_K
K Khvekokusu20
Okunur canim okunusunu yazdim ilk sayfaya bak cok kolau bir dua bir kac okusan dilin yatkinlasir hemen1 hafta icinde herkese 100 okunabilir sanırım 1 kisi 1 gunde bitiyor dimi yanliz ben turkce mealini okuyacm ne yazikki kuran bilmiyorm
Bir haftada bitirince bir gunde 2 3 kisiye okumak gerekiyor.Okunur canim okunusunu yazdim ilk sayfaya bak cok kolau bir dua bir kac okusan dilin yatkinlasir hemen
Ekrani cektim cnm rabbim kabul etsin mesela ben bugün bitrdim.yarin yeni arkadasami okuycm bklicmmi digerlerniOkunur canim okunusunu yazdim ilk sayfaya bak cok kolau bir dua bir kac okusan dilin yatkinlasir hemen
Tmm kuzumCanim suan bir karar vermedik herkes oylasin on.gore ya gunluk bir kisiye okunup yazicaz ya da 1 haftada herkese okuycaz yarin etiketleyip haber veririm bn size