- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Dil-i bitab kuzu yarınkiler wermedin demi tesbihlerimi dualarımı çekiyorum da dedim werdiysen çekeyim klmasın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim okuyorum simdi okundu sayabilirsin“HER GÜN 1 KİŞİYE TOPLAM 1000 TANE OKUYORUZ. HERKES 55 TANE cibi35 65 tane OKUYACAK.
MAZERETLİ OLANLARIN SAYISI PAYLAŞILACAK. ABDESTLİ OLARAK OKUNACAK.”
@cibi35 kardeşimizin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp Rabbimizin razı olacağı kullardan olacak ,efendimiz alehisselatü vesselama layık ümmet olacak, Anne Babasına itaatkar olacak, Kurana ve İslama hizmetkar olacaksağlıklı,hayırlı,ahlaklı,imanlı,Kuranlı akıllı ,zeki salih ve saliha evlatlar
sahibi olması niyetiyle okuyoruz.Allah kabul etsin
@ftmclk
@Mirac46
@hayalalemiveben
@cibi35
@41EEEEE41
@nergismor
@icroc
@srplmtmtk
@Umutvar123
@Vavin
@Shokella
@aselatilgan
@Meleekk3
@pembehayaller06
D darrbee
nursevdi
Judy_K
@zeynoc17
LİSTE 03/04 Tarihine kadar alıma kapalıdır.
NOT: HERKES 03/04 Tarihinde saat 20.00 a kadar okuyup bildirim yapsın.MAZERETLİ OLANLAR (masal3487, hayalimdi gercek oldu, hediye-,rahmet, HemDeliHemAsik)OKUMUYOR.
başka MAZERETLİ olan varsa bildirsin lütfen. Ozey2506 yı ve @yassimin i simdilik cikardim bildirim yapinca ekleyecegim
Umutvar123 @HemDeliHemAsik ftmclk nursevdi icroc Dil-i bitab (toplu okunsun diyen 6 kisiyiz suan) (@zeynoc17 Shokella cibi35 S srplmtmtk 4 41EEEEE41 boyle devam etsin diyenler 5 kisi ) oy kullanmayanlar da kullansin ki adaletli bir karar olsun. H hayalalemiveben Judy_K @masal3487 @hediye-i rahmet @Mirac46 M Meleekk3 P pembehayaller06 V Vavin yassimin A aselatilgan @ozey2506 D darrbee
Toplu alim olsun herkes 1 hafta icinde tum listeye 100 tane okusun. Diyenler bu mesaji begensin ftmclk
@Mirac46
H hayalalemiveben
cibi35
4 41EEEEE41
Dil-i bitab
@masal3487
icroc
S srplmtmtk
Umutvar123
@Hayalimdi gercek oldu
V Vavin
Shokella
@yassimin
A aselatilgan
M Meleekk3
P pembehayaller06
D darrbee
@HemDeliHemAsik
nursevdi
@ozey2506
@hediye-i rahmet
Judy_K
@zeynoc17
cibi35 için 55 tane okudum Rabbim kabul etsin
cibi35 arkadaşımızın adı ne?
Dil-i bitab canım listede nicklerimzin yanından isimlerimizi de yazsan? Güzel olur bence. Direkt ismini söyleyerek okuyalım bide kimin ismi neydi diye sormayalım burda. Olmaz mı canım?
Memnun oldum canımÇiğdem canım
Memnun oldum canım
Çiğdem arkadaşımız için 55tane okudum. Rabbim tez bir zamanda onu ve isteyen herkesi sevindirsin inşaALLAH
ay unuttum canim ,kotu hissedecegin bir durum yok ki guzelim.Canım biliyosun bende okuyamıyorum. Kendimi kötü hissettim boyle olunca