kızlaaaaaaarrr banada gelın bende beklerım herzaman![]()
sen hangi şehirdesin canım benimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaaaarrr banada gelın bende beklerım herzaman![]()
sen hangi şehirdesin canım benimmm
ne kadar süt mesala bende yaparım belkiii
ben mersındeyım canımmm işiniz felan olursa mutlaka beklerımm evim merkezde herşeye yakınn
ben mersındeyım canımmm işiniz felan olursa mutlaka beklerımm evim merkezde herşeye yakınn
canim goz karari dok..patatesler sutun icinde yuzmesin ama ustune kadar ciksin.. bol sut iyi oluyor..
bende kremalı yapılan benzer bişey vardı onu yapıyordum.bunuda deniycem çok pratikmiş.
canim goz karari dok..patatesler sutun icinde yuzmesin ama ustune kadar ciksin.. bol sut iyi oluyor..
hım evet söylemiştin hatırladım bende beklerim canım benimmm
bi arkadaşa ufak bi faydam olsa mutlu olrummm
ne yapıyonuz öyle kızlar bende börek aptım fırında hatta yedık cok guzel olmus ama elde açtımmmarifetliligim üzerimde ayıptır söylemesi
![]()
babam mersinde ogretmenlik yapmis yillarca sehrin guzelligini anlatmisti.. bende hep merak ederdim..
ne yapıyonuz öyle kızlar bende börek aptım fırında hatta yedık cok guzel olmus ama elde açtımmmarifetliligim üzerimde ayıptır söylemesi
![]()
öyle canım ne iş biter ne başka bişey kendime zaman ayıtrırım zannedersin ama yanılırsınnn
evde çoluk çoçuk olsa böyle olmaz işteeeee
gercekten ise giderken evde bukadar is yapmazdim ama yinede ev hep duzenliydi.. Simdi evde tekim hic is bitmiyor..
ne guzell bende cok yemek yaparim ama hayatimda hic elde hamur acmadim annem yakin oturuyor bana gerekli olunca hep o acar.. bebegim olunca acarim cunku hep ozenirim acanlara..
gel ozaman canımmmbeklerım hangı okulda yapmıs kı sen hangı sehırdeydın
oooo MAŞALLAHHHH BEN AÇAMAM ÖYLE BÖREK FALAN AZIÇIK AÇABLİYORUMMMM HAMURU BAZLAMA FALAN YAPARIM
BİZİM YEMEKLER PRATİK ŞEYLERR
valla bende ılkkez bukadar buyuk actım ben bıle kendıme sasırdımmkucuk acıp gözleme sıkma yapıyordum bunu ılkkez denedm super olmus eşimde cok begendı
kendımı kutluyorum bende evdeyken hıc yapmadım hep annem yapmıstı bır gundedım dene denedm ldu gözleme felan derken esım dedı yengenın yaptıgı börekten yapsana dedım okadar buyuk acabılırmıyımkı :18: ayy bır denım ne olacak dedım denedm ıl denememe ragmen mukemmeldı gelın sızede yapım kızlar
![]()
cnm inan unuttum okulum adini 20 yil once yapmis.. ben istanbulda oturuyorum benim evimde cok merkezi cnm.. Fatih Sultan Mehmet koprusunun bitisiginde evim.. Rumeli Hisarindayim... kopru yapilirken biz cok kucuktuk ustunde insaatinda hep seksek oynardik..
masallahh cnm.. deneyecegim bir ara kendime guvenim gelince:))