evet canım bende kullandım 6 ay kullanıyosun ben 20mg lıgını içmiştim gebe kalmaman gerek bu ilacı içerken.ilaç bitincede en az 3 ay gebe kalmaman gerek bana doktorum sen 5 ay dikkat et demişti evlenirsen.doktorun söylemedimi gülüm agır bir ilaç dudakalrım falan kurudu hametan kullandım.ama sivilcelerimi gecirdi.

simdi yine cıktılar hormonlarımdan dolayı
Aknetrent (İzotretinoin) Hakkında Bilmem Gereken En Önemli Bilgiler Nelerdir?
İzotretinoin çok ağır, hayati tehlike yaratacak doğum kusurlarına sebep olabilir. Eğer hamileyseniz kesinlikle İzotretinoin kullanmayınız.
Çocuk doğurma potansiyeli olan kadınların 2 farklı doğum kontrol yöntemi kullanmayı ve ilacı kullanmaya başlamadan önce, kullanırken ve kullandıktan sonra düzenli olarak gebelik testleri yaptırmayı kabul etmeleri gerekir.
İzotretinoin kullanımı sırasında A vitamini içeren vitamin takviyeleri kullanmayınız.
İzotretinoin kullanımı sırasında ve kullanımı durdurduktan sonraki en az 30 gün boyunca kan bağışında bulunmayınız.
İzotretinoin cildinizde ve dudaklarınızda kurumaya sebep olabilir. Tedaviniz süresince cildinizi ve dudaklarınızı nemlendiren kremler kullanmanız tavsiye edilir. Doktorunuza veya eczacınıza danışarak kendiniz için en uygun nemlendiriciyi seçebilirsiniz.