- 24 Mayıs 2014
- 1.930
- 144
- 88
canım senin tatlı ve haylaz bi oğluşun olur bence içime öyle doğdu..![]()
ağzın bal yesin olsunda yeterki kız oğlan fark etmez rabbim tüm isteynlerede versin inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin tatlı ve haylaz bi oğluşun olur bence içime öyle doğdu..![]()
😄😄 en çokta cumaları seviyorum ne mübarek gün ya.
😆 tabii! Sanada çifter çifter geliyorlar saçını taramaya fırsat bulamayacakmışsın
ne güzel memleket orası içim gitti valla bacım😄
ev baktım canım çokta güzeldi iki havuzlu falan ama eşim düşünüyor😒
böyle Bi saçmalıkta olmaz yani ben nasıl aldım o zaman?dilekçe verecek misin?
dalga mı geçiyorsun ciddi misin yaaaa
beğendinizmi ev
aynen nasıl saçmalık anlamadık genetik doktoru sonuçlara bakmadan almak istersek dilekçe vermemiz gerkiyormuş
haftaya sonuçları alıp başkente görüşmek için gitmeyi düşünüyorumm
selam kızlar nasılsınız aycan canm nasıl oldunn umarım ıyısındır
Iltihapta yoktu ama sabah bi kalktım davul gibi şişmiş anlamadım bende
beğendinizmi ev
aynen nasıl saçmalık anlamadık genetik doktoru sonuçlara bakmadan almak istersek dilekçe vermemiz gerkiyormuş
hangi doktora karar verdin canım baskentte
😝 tabi tabikendi bebişinde kıyafetteki parfum gibi gelir :))
canım fala inanma falsızda kalma sana yarın kahve içip bişeyler atıcam ama atmasyon yani iddialı değilim.Ja dalga gecme..![]()
😊 iyiyim canım sen nasılsın?atlattım ben onu iki gün sürdü,özlemiştik senide yoktun ne zamandır.selam kızlar nasılsınız aycan canm nasıl oldunn umarım ıyısındır
beğendinizmi ev
😝 tabi tabi
canım fala inanma falsızda kalma sana yarın kahve içip bişeyler atıcam ama atmasyon yani iddialı değilim.
😊 iyiyim canım sen nasılsın?atlattım ben onu iki gün sürdü,özlemiştik senide yoktun ne zamandır.
ben çok beğendim valla gerçek bacım ev güzeldi bahçesinde iki olimpik havuz falan eşim biraz nazlanır gibi oldu biraz önce oda ikna oldu.iki oda bir salon 135bin iyi değilmi?
bencede al ne olursa olsun,oturup meraktan çatlayacağımıza öğrenip rahatlarız.
inşallah bir cuma günü bebişinin müjdesini de alırsın daha anlamlı olur😊bende cok seviyorum canım
Okey anlastik at biseler olsun:))
inşallah bir cuma günü bebişinin müjdesini de alırsın daha anlamlı olur😊
tamam yarın atmaya hazır olurum.
hangi doktora karar verdin canım baskentte
CANIM BEN HULUSİ HOCA İLE GÖRÜŞECEĞİM BAŞKA Bİ DOKTORUN GÖRÜŞÜNÜDE ALMAK İSTİYORUM
HENÜZ RANDEVU ALMADIM AMA
😝 tabi tabi
canım fala inanma falsızda kalma sana yarın kahve içip bişeyler atıcam ama atmasyon yani iddialı değilim.
😊 iyiyim canım sen nasılsın?atlattım ben onu iki gün sürdü,özlemiştik senide yoktun ne zamandır.
Ben çok beğendim valla gerçek bacım ev güzeldi bahçesinde iki olimpik havuz falan eşim biraz nazlanır gibi oldu biraz önce oda ikna oldu.iki oda bir salon 135bin iyi değilmi?
Bencede al ne olursa olsun,oturup meraktan çatlayacağımıza öğrenip rahatlarız.
Bi sor doktora istersen sebepsiz olmaz bence
Yarında olursa sormam zaten sen nasılsın canım
canım geçmedi mi halen bi doktora git şişmesi normal değil :18::18::18:
bi problem olmuş olabilir
Yarında olursa sorarim zaten sen nasılsın canım
bende iyi olmaya çalışıyorum iştee
ağrında varmı
Geçti datlim buz falan koydum iyiyim şimdi