• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

aşkolsun guldencim ya, karışmak ne demek. akıl istiyoruz zaten birbirimizden ve ben simdi senin dediğin şekilde yapıcam. saol canımm

yok hani ben bu konuda çok fazla fikir sahibi değilimya oyüzden söyledim onu canım..
yani ben yapmadığım için..
bu arada incir küründe biliyorsunuz ploraktinin de çok önemliymiş benden söylemesi
zaten benim kendi kafama göre yaptırmadığım 1 o tahlil kalmıştı onuda yaptırayım bari hehe:

kızlar işinize karışmak istemem ama
bence soğanı 1kez yaptıktan sonra incire geçin zaten o sürede vicudunuzdaki şeyleri atacaktır soğan..

gulden sana katiliyorum. eger kist vs yoksa zaman kaybetmeden incire baslamakta fayda var. benim kistim var ya o nedenle bir kac kur daha sogan yapacagim. ama incilerimi aldim bekletiyorum :)

Ben soganda ikinci kurume baslayacagim kizlar. Annemle yapiyoruz. Aslinda o kadar karisik degil. Adetine 15 gun kala basliyorsun. Kur bitiyor adet oluyorsun. Eger daha once olursan kuru yarida birakmiyorsun, 15 gune dolana kadar devam ediyorsun. 15 gun bitince birakiyorsun ve bir sonraki adetine 10-15 gun kala tekrar basliyorsun. Yani arada 2 haftaya yakin zaman oluyor. Bu arada incir ve sogan kuru birlikte yapilmiyor haberiniz olsun.

ıyıde tatlım saracoglu oyle yazmamıs bende senın dedıgın gıbı yapacaktım orda soyle denılıyo adetıne yakın 5 yad 7 gun daha devam edın dıyor kı??

super o zaman. sogan da ara verince ona baslarız ama bunu uygulayacagımız sure ıcınde soganın 2. kullanım suresi de gelmiş oluyor:)

Yok ikisi bir arada yapilmiyormus ozlemcim. yazdim yukarda. iki sogan kuru arasinda 2 hafta var. eger sogan kurunu bir kez daha yapacaksan incir oteki aya kaliyor.

kızlar ben cıkıyorum malum yemek saatı ve hafta sonu gırıyo araya belkı fırsatlarsam yıne gırerım hepnız allaha emanet olun kendınız cok ıyı bakın saglıcakla kalın...

ıyıde tatlım saracoglu oyle yazmamıs bende senın dedıgın gıbı yapacaktım orda soyle denılıyo adetıne yakın 5 yad 7 gun daha devam edın dıyor kı??

lata biz dogru anladik merak etme. en dogru bilgi Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU adresinde var. yaklasik 30 sayfa sikca sorulan sorulari bile okudum. youtube'dan televizyona cikip bu kuru anlattigi videolari izledim. eminim boyle oldugundan.

turkiye'de nufus patlamasi olacak diyor :))

lata biz dogru anladik merak etme. en dogru bilgi Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU adresinde var. yaklasik 30 sayfa sikca sorulan sorulari bile okudum. youtube'dan televizyona cikip bu kuru anlattigi videolari izledim. eminim boyle oldugundan.

turkiye'de nufus patlamasi olacak diyor :))

tamam da tatlım ben adtım bıttı 7.gunu basladım 15 gun devam edecegım sımdı yalnısmı yaptım ya pekı yanı boyle devam edıp sonra 2 gun daha bekleyım adaetıme 5 gun kala bır daha baslayackmıyım yoksa 15 gun yapıp bırakıp dıger ay mı tamamlayacagım karsıtırdım ıyıce

tamam da tatlım ben adtım bıttı 7.gunu basladım 15 gun devam edecegım sımdı yalnısmı yaptım ya pekı yanı boyle devam edıp sonra 2 gun daha bekleyım adaetıme 5 gun kala bır daha baslayackmıyım yoksa 15 gun yapıp bırakıp dıger ay mı tamamlayacagım karsıtırdım ıyıce

tatlım sen bidefa yap sonrada incire geç bence adetin bitince...

Biraz erken baslamissin. BAT tarihinden 15 gun once (yani yumurtlama tarihinde) baslaman gerekiyordu. Adetine 5 gun kala bir daha baslama. Gunde 2 kere 15 gun boyunca yapman onemli. Eger o zamana kadar hamile kalmazsan (ki bu kuru yaparken hamile kalan cok hanim varmis:)) nisan ayindaki BAT tarihinden 15 gun once tekrar baslarsin. Isallah gerek kalmaz. Hamile oldugunu ogrenir kuru birakirsin :)

Simdiden eline saglik. Ben de yemek yapayim. Bugun izinliydim tum gun temizlik yaptim simdi kocam gelecek ev temiz ama bu defa da yemek yok :)

kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere büyük 1 ihtimalle pazartesi görüşürüz amöa yinede fırsat bulursam girerim..
kendinize dikkat edin allaha emanet olun..
herkese güzel 1 haftasonu diliyorum..

ya ne bu şimdi deryaf???
çok umutsuz mutsz gördüm ben seni arkadaşım.
olmaz ama öyle....
topla kendini, bi kendine gel bakalım..
git bi duş al, iç bi bardak limonlu su.. şöyle bi silkelen, canlan toparlan ..

ne biliyim yaw içim çekildi sanki, yalan dünya başlasa da azcık gülsem. ayyy kızlar bu arada geçen akşam eşim ata nın stand up dvd sini almış. gül gül koptuk, kesinlikle tavsiye ederim. ilki de komikti bu da çok güzel.

basla basla ıhmal etme umutsuzluk yok unutma bunu tatlım hepımızı oyleyız ona baklırrsa hepımızın hemen hemen durumu aynı sıkma canını en azından saglıgın yerınde bunlarıda dusun bak bzılerde varız tek de degılsın:)

yasminle beraber yapcam ama bişey olmaz dimi kızlar?

kızlar alakasız olacak ama yakında annemin doğum günü. bu kek buketlerinden yapıp göndertiyim diyorum hem ben de giderim ben oradayken gelir güzel olmaz mı?? her sene kazak, ev eşyası falan alıyoz bu sene değişiklik olsun dedim. zaten kıyafet illa sorun oluyo tombiş annemde :)

kızlar alakasız olacak ama yakında annemin doğum günü. bu kek buketlerinden yapıp göndertiyim diyorum hem ben de giderim ben oradayken gelir güzel olmaz mı?? her sene kazak, ev eşyası falan alıyoz bu sene değişiklik olsun dedim. zaten kıyafet illa sorun oluyo tombiş annemde :)

bence olbilir neden olmasın seviosa ole şeleri:)

arkadaslar yorum istiyorum hepinizden:(

ben bu ay ovulasyon testi kullandim ve yumurtlama tarihim bir turlu cikmadi bunu goruncede bugunle beraber 4 gundur sogan kuru yapiorm bugun bir belim agrio bir kotuyum hadi ovulasyon testi yapiyim dedim birde bakarimki ovulasyon cizgimin 2. cizgisi bu zmana kadar hic koyulasmadigi kadar koyu eee benim adetime 6veya 7 gun kaldi nolcak simdi muhtemel test yarina dahada koyu olur ben yumurtladimmi bu kadar gec mumkunmu yada sogan kurumu yaradi aninda off ben napcam:(

Back
X