• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

soğan bende inanılmaz şişlik yapıyor bi sakıncası olmasın acaba zaten şu klomeni içmeye başladığımdan şişim soğan artırmasın

soğan bende inanılmaz şişlik yapıyor bi sakıncası olmasın acaba zaten şu klomeni içmeye başladığımdan şişim soğan artırmasın

canım zaten klomen ıcerken bısey yapmana gerek varmı bılmıorum cunku bende yumurta takıbı ve asılama yaptırırken klomen kullandım baska hıcbısey yapmamıstım kür vs. yani...sen asılamamı yaptırcaksın canım

canım zaten klomen ıcerken bısey yapmana gerek varmı bılmıorum cunku bende yumurta takıbı ve asılama yaptırırken klomen kullandım baska hıcbısey yapmamıstım kür vs. yani...sen asılamamı yaptırcaksın canım[/Qben

şuan klomenin 3, günündeyim beş gün kullanıcam ayın 15inde tekrar doktora gidecem doktor gerek duyacakmı bilmiyorum

canım zaten klomen ıcerken bısey yapmana gerek varmı bılmıorum cunku bende yumurta takıbı ve asılama yaptırırken klomen kullandım baska hıcbısey yapmamıstım kür vs. yani...sen asılamamı yaptırcaksın canım[/Qben

şuan klomenin 3, günündeyim beş gün kullanıcam ayın 15inde tekrar doktora gidecem doktor gerek duyacakmı bilmiyorum

hmmm anladım canım ınsallah emeklerin bosa gıtmez bebegıne kavusurusun

aynen öyle canım bende bu ay aşılama yaptırmıstım ama tutmadı bızdede hıcbı prob yok o yuzden cok hazırlamıstm kendımı hamıle olurum dıe,ama olmayınca cok uzuldum dedıgın gıbı burdakı arkadaslar sagolsun bırbırne cok destek oluo ıyıkı gelmısım buraya dıorum:)
ben sımdı kendı halıne bırakcam sadece kür yapıp yumurtlama tarıhımı takıp etmeye calıscam bakalım nolcak zaten asılama vs.. ınsan bi ümit yaptırıo ama daha cok strese gırıo valla..
sen ne yontem kullanıosun canım ne zamandır cocuk ıstıosun

canım ben 1.5 yıllık evlıyım ama kasım ayından berı korunmayı bıraktım esım korunuyodu zaten bu ay da gecıkme olunca tahlıl doktor falan derken bıraz sonu kotu oldu hastayım sımdı cok ıgrenc bu ay kendım den resmen nefret ettım:)) sen ne zmandan berı bebek ıstıyosun asılma neden yaptırdın yumurtlamanda bır problem mı var dı..

yazarım tabı canım ne demek:
tv de adete 15 gun kala baslanılcak demıstı dr. ama ben cok arastırdım hamıle kalanlar cogunlukla adetin 7. gunu baslayanlardan olusuo canım..bencede daha mantıklı cunku adete 15 gun kala bıraz geç gıbı oluyo oyuzden ben sımdı adetımın 4. gunundeyım pazartesı baslıcam ınsallah..bunu acıkladıktan sonra söyle söylıyım, bu kürü 15 gun yapıosun, 1 orta boy acık kahverengı olan soğanı 4e bölüp yaklasık 2 bardak kaynayan suyun ıcıne atıp 15-20 dk. kaynatıosun sonra su ılınınca ıcıosun.bunu her gun ögle ve aksam yemeklerınden 10 dakıka önce ıcıosun ve her seferınde taze hazırılıosun

tskle tatlım kolaymıs da aksam ayrı sabah ayrımı yapacaksın soganı yoksa gun gun mu...

günaydın banu motivasyon çok ii ,keyfim yerine geldii...

banu valla bayılıorum sana arkadasn dedıgı gıbı motivason super:46:
bu arada ben havuc ve ıncır kurunu sımdılık ertelıorum ıncır kürü cok zahmetlıymıs ya 40 gun yapıosun ben 15 gunluk sogan kurunde bıle sıkılcam dıe korkuom hele bı sogan kurunu yapımda ınsallah dıgerlerıne gerek kalmadan hamile olurum:emir_bebek::emir_bebek:

ınsallah canım benım banu gercekten tam anlamıyla destek bızlere ben bu ay cok umıtlıydım adet gecıkmlerım bazı gebelık belırtılerım vardı tam 7.gunu hasta oldum umudım sevkım herseyım kayboldu sag olsun arkadaslar hep destek burda hıc yanlız degılız.hele kı banu tam anlamıyla derdıme hemen kavustu sayesınde bıraz acıldım :)
:

Kızlar, asıl ben sizden destek alıyorum inanın, pozitif enerjim burdaki desteklerden geliyor.. Bu ay da inşallah güçlerimizi birleştirip dolu dolu göbüşlerle çıkarız marttan diyorum:) Birbirimizi bir biz anlarız zaten, o yüzden karamsarlık yok ışıl ışıl bir mart bizi bekliyor inanıyorum:)

Bu arada, soğan kürüne ben de baktım bir zararı yokmuş.. kürler dualar hazır olsun , çalışmalar başlasın:))))

kızlar herkese merhaba:
benide aranıza alırmısınız?:

benim adetimde dün başladı yani 4 5 gün içinde bende
çalışmalara başlıyacam.. biz bu arada eylülden beri deniyoruz doktorum bi sorun olmadığını söylüyo fakat bu ay klomen verdi.
ama ben bu ay başlamak istemiyorum 1 2 ay daha kendimiz deneyelim dedim..
hadi bakalım hayırlısı inşallah bende mart ayında hamile kalırım...yani hepimiz mart ayında güzel haberler paylaşırız...

bende mart ayından umutluyum inşllah bitanede kızım olur:)

Kızlar hoşgeldiniz siz de... bat tarihinizi (mart ayında beklediğiniz adetin ilk günü) yazarsanız seve seve ekleriz sizi de listeye, hep birlikte yaşarız mart müjdesi heyecanını:)

Son düzenleme:
UMUT DOLU MART LİSTESİMİZ.. :16

:nazar:

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
taylaninannesi = 7 Mart
mukut31 = 7 Mart
lata = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart

Merhaba ben 1 buçuk ay önce 3 aylık bebeğimi düşük yaptım ve 4 şubatta adet oldum şuan son günleri ben hemen istiyorum bakalım ama eşim mart ayında olsun deneyelim diyor bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah hepimizin

Merhaba ben 1 buçuk ay önce 3 aylık bebeğimi düşük yaptım ve 4 şubatta adet oldum şuan son günleri ben hemen istiyorum bakalım ama eşim mart ayında olsun deneyelim diyor bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah hepimizin

Çok geçmiş olsun tatlım, gerçekten üzücü bir durum ne desem boş o yüzden ama her şerde bir hayır vardır demek lazım bazen, kendini üzme o yüzden çok fazla.. Tabii söylemesi kolay yapması zor bu işin:( İnşallah en kısa zamanda hayırlı güzel haberler alırsın ve bebişini kucağına aldığında tüm yaşadığın kötü anılar silinir gider.. :31:

Çok geçmiş olsun tatlım, gerçekten üzücü bir durum ne desem boş o yüzden ama her şerde bir hayır vardır demek lazım bazen, kendini üzme o yüzden çok fazla.. Tabii söylemesi kolay yapması zor bu işin:( İnşallah en kısa zamanda hayırlı güzel haberler alırsın ve bebişini kucağına aldığında tüm yaşadığın kötü anılar silinir gider.. :31:

şuan düşünmüyorum artık olumsuz şeyler inşaallah rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin senin varmı bebiş yada hamilemisin cnm?

şuan düşünmüyorum artık olumsuz şeyler inşaallah rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin senin varmı bebiş yada hamilemisin cnm?

Amiiin inşallah..:) Hayır bebiş yok, bebiş isteği var:) Bakalım ilk iki aydan boş çıktık. mart 3. ay olacak, inşallah tutar bu sefer.. Tabii hayırlısıysa inşallah..

Amiiin inşallah..:) Hayır bebiş yok, bebiş isteği var:) Bakalım ilk iki aydan boş çıktık. mart 3. ay olacak, inşallah tutar bu sefer.. Tabii hayırlısıysa inşallah..

inşaallah canım rabbim isterse verir alanda o veren de diyoruz rabbim en iyisini bilir...hangi şehirdesin cnm yaş kaç kaç yıllık evlisin canım tanışalım ?

inşaallah canım rabbim isterse verir alanda o veren de diyoruz rabbim en iyisini bilir...hangi şehirdesin cnm yaş kaç kaç yıllık evlisin canım tanışalım ?

Yaş 35 hatta 36 oldum:) Yeni evliyim, eylülde evlendim ama eşimin yanına gelmem aralığı buldu, o yüzden çalışmalara anca aralık sonu gibi başladık. ama tabii ben yurtdışına geldim, o yüzden bir anda iklimden gıdaya kadar herşey değişti, ee bi de türkiyeden ,aileden, arkadaşlardan ayrılma psikolojisi de işin içine girince ilk iki ay boş geçmesi de normal.. anca anca alışmaya başladım.. Bir de türkiyedeyken doktora gittim kontrollerimi vs yaptırdım, bir sorun yok dedi doktorum, hatta gittiğimde lyumurtlama dönemimdi, ultrasonda gösterdi bana da ikna olayım herşeyin yolunda olduğuna diye..deneme yapabilirsin dedi, deniyoruz.. ama bu iş sadece bunla olmuyor tabii, birazda kader kısmet işi..O yüzden kendimi çok üzüp strese sokmadan ilerlemeye çalışıyorum.. İnşallah isteyen herkes annelik duygusunu tadar diyorum.. ben de tabii..:)

sen neredesin, ne kadarlık evlisin?

Kızlar hoşgeldiniz siz de... bat tarihinizi (mart ayında beklediğiniz adetin ilk günü) yazarsanız seve seve ekleriz sizi de listeye, hep birlikte yaşarız mart müjdesi heyecanını:)

benimkini9 mart yazalım ozaman ben dokuzundan sonra emin ola bilirim.
çünkü
bazen hep aynı tarihte
geliyo bazen 1 gün önce yada 2 gün önce ola biliyo..

benimkini9 mart yazalım ozaman ben dokuzundan sonra emin ola bilirim.
çünkü
bazen hep aynı tarihte
geliyo bazen 1 gün önce yada 2 gün önce ola biliyo..

ekledim tatlım.. o bir iki günlük değişkenlik hepimizde var..:) İnşallah hayırlı haberlerin olur marta tatlım..

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
taylaninannesi = 7 Mart
mukut31 = 7 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart

Kızlar, asıl ben sizden destek alıyorum inanın, pozitif enerjim burdaki desteklerden geliyor.. Bu ay da inşallah güçlerimizi birleştirip dolu dolu göbüşlerle çıkarız marttan diyorum:) Birbirimizi bir biz anlarız zaten, o yüzden karamsarlık yok ışıl ışıl bir mart bizi bekliyor inanıyorum:)

Bu arada, soğan kürüne ben de baktım bir zararı yokmuş.. kürler dualar hazır olsun , çalışmalar başlasın:))))

:))hadı ınsallah banucum bende sogan kurune baslayacagım pazertsı gunu o kı bır zararı yokmus 15 gun deneyelım basıtte sen de basla bakalım sonuclar neler olacak:)

Back