• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

galıba oyle olmak lazım ılk ıkı ay boyle degıldım bu sefer nedense cok umutlandım kendımde kı degısıklıkten dolayı olsa gerek artık kafaya takmayacgım bı ıkı gun canım cok kotu sıkıldı ama elden gelen bırsey yok rabbım nasıp eder ıns en yakın zamanda da bızler de guzel mutluluklar yasarızz.

canım ben taa geçen temmuz başı bıraktım korunmayı bu ay ocakta ancak hamile kaldım hiç sebesiz senin daha üzülmen için çoook erken takma sakın olur merak etme rahat ol :)

canım ben taa geçen temmuz başı bıraktım korunmayı bu ay ocakta ancak hamile kaldım hiç sebesiz senin daha üzülmen için çoook erken takma sakın olur merak etme rahat ol :)

Uğurum bize de bulaşsın inşallah bu ay tatlım..;)

masallah allah hayırlı etsın bebısını:)tatlım ıyı sabretmıssın bu kadar ay beklemıs guzel bır mutluluk eklemıssın kendıne darısı bızlere ben bıraz stres yapıyorum ıns asarım bu konuyu uzerımden oluruna bıraktım bugunden ıtıbaren:))

kızlar yaa ben soğan kürüne başlıcam yazdımmı daha önce bılmıorum valla neyse faydasını gören var mı yada uygulayan.. gercı bende kist vs bişe yokda ne bilim ıste bı ümit denıyım dedım bu ay:46:

kızlar yaa ben soğan kürüne başlıcam yazdımmı daha önce bılmıorum valla neyse faydasını gören var mı yada uygulayan.. gercı bende kist vs bişe yokda ne bilim ıste bı ümit denıyım dedım bu ay:46:

bi zararı yoksa dene tatlım ama bi araştır önce.. benim hiç bilgim yok bu kürlerle ilgili inan yardımcı olamıyorum o yüzden..:(

bi zararı yoksa dene tatlım ama bi araştır önce.. benim hiç bilgim yok bu kürlerle ilgili inan yardımcı olamıyorum o yüzden..:(

ya hep duyuyodum bu sabahta saracoglu cıkmıstı tv ye ızledım ınternettende baya bi arastırdım hamıle olsan bıle zararı bı yan etkısı felan yokmus.. gercı bende böyle uzun suren programlı seylerı yapmaktan sıkılırım yarım bırakırım soğanda hıc yemem ama bunu bı denıyım dıorum ya adetın 7. gunu baslanılıp 15 gun kullanılıomus.bakalım belkı soğan vesıle olur ayyy Allaammmm ne hallere düştük :p:52:

ya hep duyuyodum bu sabahta saracoglu cıkmıstı tv ye ızledım ınternettende baya bi arastırdım hamıle olsan bıle zararı bı yan etkısı felan yokmus.. gercı bende böyle uzun suren programlı seylerı yapmaktan sıkılırım yarım bırakırım soğanda hıc yemem ama bunu bı denıyım dıorum ya adetın 7. gunu baslanılıp 15 gun kullanılıomus.bakalım belkı soğan vesıle olur ayyy Allaammmm ne hallere düştük :p:52:

ya öyle ama mesela incir kürü diyorlar,incirin ne zararı olacak der geçersin ama saracoğlu kendi söyledi prolaktini yükseltiyormuş, öyle bir sorununuz varsa kullanmayın diye...prolaktiin hormonu yüksek olunca hamile kalma şansın düşüyor mesala.. yani bu tarz şeyleri iyi araştırmak lazım bence, bişeyi düzeltelim derken diğerini bozmamak lazım..:)

ya öyle ama mesela incir kürü diyorlar,incirin ne zararı olacak der geçersin ama saracoğlu kendi söyledi prolaktini yükseltiyormuş, öyle bir sorununuz varsa kullanmayın diye...prolaktiin hormonu yüksek olunca hamile kalma şansın düşüyor mesala.. yani bu tarz şeyleri iyi araştırmak lazım bence, bişeyi düzeltelim derken diğerini bozmamak lazım..:)

evet evet bugun onuda söyledı saracoğlu ama sogan kürünü herkes kullanabılır dedı du bakalım 6 marttan sonra lıstede adımın yanında HAMİLEEE yazcakmı :))

evet evet bugun onuda söyledı saracoğlu ama sogan kürünü herkes kullanabılır dedı du bakalım 6 marttan sonra lıstede adımın yanında HAMİLEEE yazcakmı :))

eh hadi bakalım dene o zaman bi:)) inşallah işe yarar tatlım kocamaaaan hamile yazarız isminin yanına :31:

Benim BAT 7 Mart :)

Bu arada unutmadan ekleyeyim hamile kalmak isteyen arkadaşlar saçlarınızı boyamayı bırakın. Açıkçası olabildiğinizce doğallığa dönün. Eğer lazerli epilasyona falan gidiyorsanız da bunlardan da uzak kalın. Az da olsa radyasyon yayıyor. Aynı telefon ve wireless bilgisayarlar da aynı grupta.

beni listeden alabilirsiniz, 2 ay d.kontrol hapı kullancam, demiştim ama ekliyosun, acaba diyorum bir hayır var da içine mi doğuyor :) Ayyyy inşallah :) d.kontrol hapı hemen etki eder mi canım ya biliyomusun? yani bu ay umutlanmak saçmalık mı olur acaba :(

canim benim de kistim var ama doktor dokunmayalim siz denemeye devam edin eger olmazsa bakariz dedi. benimki cikolata kisti. seninki neymis doktor soyledi mi?

canim benim de kistim var ama doktor dokunmayalim siz denemeye devam edin eger olmazsa bakariz dedi. benimki cikolata kisti. seninki neymis doktor soyledi mi?

bıldgım kadarıyla cıkolata kısktı cok fazla engel olmuyo benım bır arkadasımda da vardı ama sımdı 5 aylık hamıle:)darısı hepımızın basına ;)

caim ben gecen ay yaptim. bu ayda 7 gunluk ikinci kuru yapacagim. cikolata kisti icin yapiyorum. doktora gittigimde faydasi olup olmadigini gorecegim. ama ben faydasi olduguna inaniyorum. En azindan hic bir rahatsizlik vermiyor. Ilk basta tadini sevmiyordum simdi guzel bile geliyor. Ama bir seyin yoksa bence direk incir kuru yap sen.

selam arkadaşlar bende ortalama 7-8 aydır bebek isteyenlerdenim ama rabbim henüz nasip etmedi..bütün kontrollerim yapıldı yumurtlarım görevini yerine getirmiyormuş. hormon testlerim yapıldı , sonuçlar güzel çıktı bir problem yok. bugün 2, gün klomen hapını kullanıyorum doktorum bana bir çizelge verdi onun kontrolü altında devam ediyorum bu sürece...hayırlısıyla mart ayını bekliyorum. umarım sorunsuz bir sönem yaşarız hep beraber.. umutlarımızı ,hayalkırıklıklarımızı paylaşabilmek çok güzel...buradan hepinizin süreçlerini takip ediyor ve herkesten hayırlı haberler okumak istiyorum..sabır ve umut diliyorum..

hos geldin canim :)

bıldgım kadarıyla cıkolata kısktı cok fazla engel olmuyo benım bır arkadasımda da vardı ama sımdı 5 aylık hamıle:)darısı hepımızın basına ;)

Esımın akrabasında vardı cıkolata kıstı. Doktor ona amelıyatta kıst patlarsa kesın kısır kalırsın dedı. Bu yüzden ilaçla tedavi olarak kisti küçülttüler ve hiç dokunmadan hamile kaldı.

Esımın akrabasında vardı cıkolata kıstı. Doktor ona amelıyatta kıst patlarsa kesın kısır kalırsın dedı. Bu yüzden ilaçla tedavi olarak kisti küçülttüler ve hiç dokunmadan hamile kaldı.

dogrudur canım ıste rabbım dıleyınce hersey olur walla.sen ne zmandan berı bebek beklıyosun ....

Back