• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar yaa ben soğan kürüne başlıcam yazdımmı daha önce bılmıorum valla neyse faydasını gören var mı yada uygulayan.. gercı bende kist vs bişe yokda ne bilim ıste bı ümit denıyım dedım bu ay:46:

Cnm bende soğan kürüne başlamayı düşünüyorum yada havuç..

caim ben gecen ay yaptim. bu ayda 7 gunluk ikinci kuru yapacagim. cikolata kisti icin yapiyorum. doktora gittigimde faydasi olup olmadigini gorecegim. ama ben faydasi olduguna inaniyorum. En azindan hic bir rahatsizlik vermiyor. Ilk basta tadini sevmiyordum simdi guzel bile geliyor. Ama bir seyin yoksa bence direk incir kuru yap sen.

bende kist felan yok yanı ıncır kürümü dıosun du onuda bı arastırıym bari ayy ay arastıra arastıra uzman olcaz bızde:52:

Günaydın kızlar, mart başı bat tarihi olanlar, az kaldı bu ayın çalışmaları başladı başlayacak, kürlerinizi hazırlayın, beyninizi boşaltın, rahatlamaya çalışın, en az stresle girmemiz gereken bu dönemden dolu göbüşlerle çıkarız inşallah...:49: :9:

Güncel listemiz, mukut31 ve nurdansvs sizleri de ekledim , hoşgeldiniz aramıza.. :)

:nazar:

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
taylaninannesi = 7 Mart
mukut31 = 7 Mart
lata = 9 Mart
nurdansvs X X X X X= 10 Mart
:nazar:

Son düzenleme:
Çok teşekkürler pembemasal liste için, bize moral oldu, bunun hediyesini şubatta pozitif testle al inşallah..:)

Listenin en son hali ;

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
dilfeza = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
furtadoo = 5 Mart

Herkese bol şans..:)

Benide eklermisin listene canım bende bugün regl oldum 10 mart tarihim :(umudum mart ayına kaldı artık

kızlar herkese merhaba:
benide aranıza alırmısınız?:

benim adetimde dün başladı yani 4 5 gün içinde bende
çalışmalara başlıyacam.. biz bu arada eylülden beri deniyoruz doktorum bi sorun olmadığını söylüyo fakat bu ay klomen verdi.
ama ben bu ay başlamak istemiyorum 1 2 ay daha kendimiz deneyelim dedim..
hadi bakalım hayırlısı inşallah bende mart ayında hamile kalırım...yani hepimiz mart ayında güzel haberler paylaşırız...

Slm anne adaylar benim bekledigim gun 11 subat ama umidim yok bu sayfayi hala bir sonuc beklememe ragmen subattan umudunu kesen arkadaslar icin bu konuyu actim umarim Mart size ugur getirir ki benim marta dogum gunum ister subat 11 den sonra ister marta hamile oldugumu ogrenirsem aldigim en guzel hediye olucak bu Allahim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

bende mart ayından umutluyum inşllah bitanede kızım olur:)

kızlar herkese merhaba:
benide aranıza alırmısınız?:

benim adetimde dün başladı yani 4 5 gün içinde bende
çalışmalara başlıyacam.. biz bu arada eylülden beri deniyoruz doktorum bi sorun olmadığını söylüyo fakat bu ay klomen verdi.
ama ben bu ay başlamak istemiyorum 1 2 ay daha kendimiz deneyelim dedim..
hadi bakalım hayırlısı inşallah bende mart ayında hamile kalırım...yani hepimiz mart ayında güzel haberler paylaşırız...

ınsallah tatlım....

banu valla bayılıorum sana arkadasn dedıgı gıbı motivason super:46:
bu arada ben havuc ve ıncır kurunu sımdılık ertelıorum ıncır kürü cok zahmetlıymıs ya 40 gun yapıosun ben 15 gunluk sogan kurunde bıle sıkılcam dıe korkuom hele bı sogan kurunu yapımda ınsallah dıgerlerıne gerek kalmadan hamile olurum:emir_bebek::emir_bebek:

Evt cnm havuç kürünüde saraçoğlu söyledi oda yumurta çatlamasını sağlıyormuş yumurtası çatlamayanlar için :8::8:

canım pekı o kuru arastırdın mı ne zman baslamalı ve tam tersı baska etkılerı olabılır mı bu tıp seylerıde yaparken ınsan tedırgın oluyo da hıc bır kur yapmadım daha ben 3 aydır korunmuyorum belkı ılerde dusunurum yapmayı..

canım pekı o kuru arastırdın mı ne zman baslamalı ve tam tersı baska etkılerı olabılır mı bu tıp seylerıde yaparken ınsan tedırgın oluyo da hıc bır kur yapmadım daha ben 3 aydır korunmuyorum belkı ılerde dusunurum yapmayı..

canım dıgerlerını bılmıorum ama sogan kürünün hıc bı zararı yokmus dun saracoglu tv de söyledı bende o yuzden onu sectım cunku daha bırcok seyede ıyı gelıo hamılelık dısındada vucut temızlıgı vs. ıcınde kullanılırms

banu valla bayılıorum sana arkadasn dedıgı gıbı motivason super:46:
bu arada ben havuc ve ıncır kurunu sımdılık ertelıorum ıncır kürü cok zahmetlıymıs ya 40 gun yapıosun ben 15 gunluk sogan kurunde bıle sıkılcam dıe korkuom hele bı sogan kurunu yapımda ınsallah dıgerlerıne gerek kalmadan hamile olurum:emir_bebek::emir_bebek:

ınsallah canım benım banu gercekten tam anlamıyla destek bızlere ben bu ay cok umıtlıydım adet gecıkmlerım bazı gebelık belırtılerım vardı tam 7.gunu hasta oldum umudım sevkım herseyım kayboldu sag olsun arkadaslar hep destek burda hıc yanlız degılız.hele kı banu tam anlamıyla derdıme hemen kavustu sayesınde bıraz acıldım :)
:

canım dıgerlerını bılmıorum ama sogan kürünün hıc bı zararı yokmus dun saracoglu tv de söyledı bende o yuzden onu sectım cunku daha bırcok seyede ıyı gelıo hamılelık dısındada vucut temızlıgı vs. ıcınde kullanılırms

anladım canım sogan kuru nasıl oluyormus sana zahmet yazarmısın;)

ınsallah canım benım banu gercekten tam anlamıyla destek bızlere ben bu ay cok umıtlıydım adet gecıkmlerım bazı gebelık belırtılerım vardı tam 7.gunu hasta oldum umudım sevkım herseyım kayboldu sag olsun arkadaslar hep destek burda hıc yanlız degılız.hele kı banu tam anlamıyla derdıme hemen kavustu sayesınde bıraz acıldım :)
:

aynen öyle canım bende bu ay aşılama yaptırmıstım ama tutmadı bızdede hıcbı prob yok o yuzden cok hazırlamıstm kendımı hamıle olurum dıe,ama olmayınca cok uzuldum dedıgın gıbı burdakı arkadaslar sagolsun bırbırne cok destek oluo ıyıkı gelmısım buraya dıorum:)
ben sımdı kendı halıne bırakcam sadece kür yapıp yumurtlama tarıhımı takıp etmeye calıscam bakalım nolcak zaten asılama vs.. ınsan bi ümit yaptırıo ama daha cok strese gırıo valla..
sen ne yontem kullanıosun canım ne zamandır cocuk ıstıosun

anladım canım sogan kuru nasıl oluyormus sana zahmet yazarmısın;)

yazarım tabı canım ne demek:
tv de adete 15 gun kala baslanılcak demıstı dr. ama ben cok arastırdım hamıle kalanlar cogunlukla adetin 7. gunu baslayanlardan olusuo canım..bencede daha mantıklı cunku adete 15 gun kala bıraz geç gıbı oluyo oyuzden ben sımdı adetımın 4. gunundeyım pazartesı baslıcam ınsallah..bunu acıkladıktan sonra söyle söylıyım, bu kürü 15 gun yapıosun, 1 orta boy acık kahverengı olan soğanı 4e bölüp yaklasık 2 bardak kaynayan suyun ıcıne atıp 15-20 dk. kaynatıosun sonra su ılınınca ıcıosun.bunu her gun ögle ve aksam yemeklerınden 10 dakıka önce ıcıosun ve her seferınde taze hazırılıosun

Back