- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
kızlar yaa ben soğan kürüne başlıcam yazdımmı daha önce bılmıorum valla neyse faydasını gören var mı yada uygulayan.. gercı bende kist vs bişe yokda ne bilim ıste bı ümit denıyım dedım bu ay
caim ben gecen ay yaptim. bu ayda 7 gunluk ikinci kuru yapacagim. cikolata kisti icin yapiyorum. doktora gittigimde faydasi olup olmadigini gorecegim. ama ben faydasi olduguna inaniyorum. En azindan hic bir rahatsizlik vermiyor. Ilk basta tadini sevmiyordum simdi guzel bile geliyor. Ama bir seyin yoksa bence direk incir kuru yap sen.
Cnm bende soğan kürüne başlamayı düşünüyorum yada havuç..
havuç kürüdemi varmıs ben bılmıodum valla onuda arastırım işim ne
saracoglunun kuru. rahmi tezmiliyor. kendi sitesinde her seyi bulabilirsiniz: Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Kuru soan
Ben de bu ay esime keci boynuzu kuru yapacagim :) onu da siteden bulabilirsiniz.
havuç kürüdemi varmıs ben bılmıodum valla onuda arastırım işim ne
Çok teşekkürler pembemasal liste için, bize moral oldu, bunun hediyesini şubatta pozitif testle al inşallah..:)
Listenin en son hali ;
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
dilfeza = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
furtadoo = 5 Mart
Herkese bol şans..:)
Slm anne adaylar benim bekledigim gun 11 subat ama umidim yok bu sayfayi hala bir sonuc beklememe ragmen subattan umudunu kesen arkadaslar icin bu konuyu actim umarim Mart size ugur getirir ki benim marta dogum gunum ister subat 11 den sonra ister marta hamile oldugumu ogrenirsem aldigim en guzel hediye olucak bu Allahim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
kızlar herkese merhaba:
benide aranıza alırmısınız?:
benim adetimde dün başladı yani 4 5 gün içinde bende
çalışmalara başlıyacam.. biz bu arada eylülden beri deniyoruz doktorum bi sorun olmadığını söylüyo fakat bu ay klomen verdi.
ama ben bu ay başlamak istemiyorum 1 2 ay daha kendimiz deneyelim dedim..
hadi bakalım hayırlısı inşallah bende mart ayında hamile kalırım...yani hepimiz mart ayında güzel haberler paylaşırız...
Evt cnm havuç kürünüde saraçoğlu söyledi oda yumurta çatlamasını sağlıyormuş yumurtası çatlamayanlar için
canım pekı o kuru arastırdın mı ne zman baslamalı ve tam tersı baska etkılerı olabılır mı bu tıp seylerıde yaparken ınsan tedırgın oluyo da hıc bır kur yapmadım daha ben 3 aydır korunmuyorum belkı ılerde dusunurum yapmayı..
banu valla bayılıorum sana arkadasn dedıgı gıbı motivason super
bu arada ben havuc ve ıncır kurunu sımdılık ertelıorum ıncır kürü cok zahmetlıymıs ya 40 gun yapıosun ben 15 gunluk sogan kurunde bıle sıkılcam dıe korkuom hele bı sogan kurunu yapımda ınsallah dıgerlerıne gerek kalmadan hamile olurum
canım dıgerlerını bılmıorum ama sogan kürünün hıc bı zararı yokmus dun saracoglu tv de söyledı bende o yuzden onu sectım cunku daha bırcok seyede ıyı gelıo hamılelık dısındada vucut temızlıgı vs. ıcınde kullanılırms
ınsallah canım benım banu gercekten tam anlamıyla destek bızlere ben bu ay cok umıtlıydım adet gecıkmlerım bazı gebelık belırtılerım vardı tam 7.gunu hasta oldum umudım sevkım herseyım kayboldu sag olsun arkadaslar hep destek burda hıc yanlız degılız.hele kı banu tam anlamıyla derdıme hemen kavustu sayesınde bıraz acıldım :)
:
tulıns bat tarıhlerımız aynı hadı bakalım ınsallah bebişlerimiz olur aynı zamanda mujdeyı alırız
anladım canım sogan kuru nasıl oluyormus sana zahmet yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?