- Konu Sahibi pembemasal
-
- #15.241
Kızlar ben artık çıkıyorum.Hepinize çok teşekkür ederim sizinle ve bebeğimle tanışalı saatler oluyor.Hepiniz çok şekersiniz.Umarım ben size uğur getiririm.Pazartesi görüşmek üzere
ayyyy kızlar ne çok yazmışsınız baktım baktım ama hepsini okuyamadım. 1 gün giremedim pek bir birikmiş sayfalar.
ceylin hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Sağlıkla ve uğuruyla, hayrıyla gelsin annesinin babasının kucağına inşallah
Banucum sen naptın bat zamanın gelmiş olmalı. inşallah gelmemiştirrrrrrrr :)
umarım kendisi de bize nisan da guzel haber verir
bende onu dusunuorum kuzu yaa:)
görüşürüzz... bize de dua et bol bol
kızlar bi bakın heleee alooo
h.sonu diyelimki bizim erif aradı..konuşmak istedi(sanmıyorum ya)
napiyimm sizce...kızıp bağıracak değilim tabi ama nebiliyim...nasıl anlatayım ona kırıldığımı..
hele bu 1haftadır evi terketmesi çok koydu
Ne yazık ki geldi kırmızılar banaNisana kısmet artık:)) Sen nasılsın?
İnşallah, doktora gitmiş hormonlarda biraz sııntı varmış, ilaç vermiş bi de soğan kürüne başlayacak, inşallah kendi eli kendine uğurlu gelir bu sefer onu hamiş diye ekleriz nisan listesine:)
Eceli, bacım biz çıkamadık topikçe senin bat tarihi bilmecenin içinden, en son 9 martta mı adet oldun?
Ararsa konuş bence, konuşmadan çözülmez sorunlar..
Valla kurtaj oldum hala BAT ne neyı hesaplamam gerek anlamıyom mesela ne demem gerek?aydınlatsana dolunay şu uyuz banu bısı demıyo bana:)))
dolunaycım.işin ciddiyetini öncelikle anlatman lzım.sakince. eğer ararsa.ve tabiki ailesi ilede artık hiç birşeyin eskisi gibi olamayacağınıda konuşman gerekir.bana sorarsan içinde ne var ne yok dök tatlım.eğer kalırsa zaten senindir giderse de zaten senin olmamıştır.burda içini ferah tutması gerek biri vars oda sensin.vicdanın rahat için rahat.zaten gözlerinden herşeyi görürsün bacım.inşallah hakkınızda herşey hayırlı olur.
slm millet napıonuz ne var ne yok
kızlaar şey şimdi bazılarımızın hani yumurtlama dönemi göğüsleri acıyor ya,, bu göğüs acısı yumurtlayıncamı yumurtlamadan öncemi acımaya başlıyor.. lütfen bişeyler yazın zaten önceki yazdığımıda kimse görmemiş(((
belüss kuzum hoşgeldin tatlım bitirdinmi işlerini
gülşencim benim her zaman gööğüslerim ağrımıyodu yani.ama şimdide ağrımıyo.sadece arad bir göğüs uçlarım karıncalanıyo.
Heee en son 9 martta adet oldum :)))
kız dalin napıon nası gidio hamişlik
ay dalin bişi sorcam kız sen o iki çocukla evle nasıl başedion bide maaşallah ne zaman gelsem burdasın hayreet ediom formülü ne bunun maaşallah sana
yok kuzum çok yoğunum ne gezer bitmedide 5 dk bakem dedim
yok kuzum çok yoğunum ne gezer bitmedide 5 dk bakem dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?