- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #15.221
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şnanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm ,iananmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm alllahımmmmmmçok mutluyu mmmmmmmmmmmm,,,ayyy nağsam işi gücü bıraktımmmmmmmmmm
((( beni listeye almamıssın bıle saglık olsun....
Amin canımmmm ben Allaha öyle dua ettim isteyenlerde öyle etsin "hayırlı zamanda hayırlı evlat"
yinede devam ediyorr..az önce bebişimin ilk günlüğünü tutmaya başladım.hep hamile kalınca günlük tutucam demiştim şimdiden başladım:)))ben hiç ilaç kullanmıyorum sadece folik asit almıştım 2 ay önce sonra kilo alıyorum diye bıraktım sanırım yine başlamam gerek:26:
benim bu ay çok başladıııı,, , , , , , ,
Amin canımmmm ben Allaha öyle dua ettim isteyenlerde öyle etsin "hayırlı zamanda hayırlı evlat"
yinede devam ediyorr..az önce bebişimin ilk günlüğünü tutmaya başladım.hep hamile kalınca günlük tutucam demiştim şimdiden başladım:)))ben hiç ilaç kullanmıyorum sadece folik asit almıştım 2 ay önce sonra kilo alıyorum diye bıraktım sanırım yine başlamam gerek:26:
benim bu ay çok başladıııı,, , , , , , ,
bnm o sersemlık hallerım uyku ve bas donmelerım vardıya folıc asıt sayesınde bayagı azaldı.
TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER..Çok sevindim ceylincim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. her detayı da yazmışsın üşenmeden valla allah razı olsun, dua et bizim için de tatlım:) Valla çok mutlu oldum adına..
eceli tatlım, nisan değil mi senin bat? mart listesine o yüzden eklememişimdir.. Valla kötü bir niyetim yok, niye eklemiyeyim yoksa bacım:)
Nisan ayında beklediğin bat tarihini söyle nisan listesi yapmaya başlıyorum çünkü..Diğer kızlar, lafım size de, batlarınızı bildirin :)
TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER..Çok sevindim ceylincim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. her detayı da yazmışsın üşenmeden valla allah razı olsun, dua et bizim için de tatlım:) Valla çok mutlu oldum adına..
canımmm çok sağollll rütbemiii artttır hemen:))))) aklıma ne gelirse yazacağım ben aylardır kim ne belirti yazmış yönetem yazmış aramaktan iflahım kesildiği için herkese yardımcı olmak istiyorum
eceli tatlım, nisan değil mi senin bat? mart listesine o yüzden eklememişimdir.. Valla kötü bir niyetim yok, niye eklemiyeyim yoksa bacım:)
Nisan ayında beklediğin bat tarihini söyle nisan listesi yapmaya başlıyorum çünkü..Diğer kızlar, lafım size de, batlarınızı bildirin :)
seninki hamileliktendir canım..şimdi hormonlar bi karıştı tabi,bebek geliyoo yaa
yakın zamanda herşey yoluna girecek:13:
folikasidi doktorun zaten verecektir sana..daha gitmedinmi doktora?
tamam canımfolic asite hemen başla tatlımm.sakın ihmal etme.
bnm o sersemlık hallerım uyku ve bas donmelerım vardıya folıc asıt sayesınde bayagı azaldı.
söyle bebemmmmm.ben gece 3-4 kere wc ye kalkıyorum.sonrada uyuyamıyorum(
ee hadi banu bacı benimkinide yaz..ya tutarsaa:)
bat:22 nisan
beni nisana atma yaaa ben marttan umudumu daha kaybetmedım offf( 9 martta ılk adetım
beni nisana atma yaaa ben marttan umudumu daha kaybetmedım offf( 9 martta ılk adetım
Eceliiiiiiiiiii, kız martın 30 u bugün ??? 9 martı geçeli çok oldu bacım:) ayları mı karıştırdın acaba???:))))
Kızlar ben artık çıkıyorum.Hepinize çok teşekkür ederim sizinle ve bebeğimle tanışalı saatler oluyor.Hepiniz çok şekersiniz.Umarım ben size uğur getiririm.Pazartesi görüşmek üzere
İnşallah tutar bacım, yazdım:) Nisan topiğinde yayınlıycam listeyi, pembemasalın topiği yine.. Onun eli uğurlu geliyor, açtığı topiklerden hem sayıca fazla hamiş çıkıyor..:)
Eceliiiiiiiiiii, kız martın 30 u bugün ??? 9 martı geçeli çok oldu bacım:) ayları mı karıştırdın acaba???:))))
Kızlar ben artık çıkıyorum.Hepinize çok teşekkür ederim sizinle ve bebeğimle tanışalı saatler oluyor.Hepiniz çok şekersiniz.Umarım ben size uğur getiririm.Pazartesi görüşmek üzere
annem senin 22 gün olmuş rahat 1haftan var..hadi inşalah canımmm yaaaa
kızlar bi bakın heleee alooo
h.sonu diyelimki bizim erif aradı..konuşmak istedi(sanmıyorum ya)
napiyimm sizce...kızıp bağıracak değilim tabi ama nebiliyim...nasıl anlatayım ona kırıldığımı..
hele bu 1haftadır evi terketmesi çok koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?