Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

olma sen adet gelsn bebişşşş:

ahada kalk borusunu duyan gelıyooo korktunuz dımı gece gelene kahvaltı yok cezalısınız gulden cayımı tazelermısın canım o gec gelenler kıskansın hıııııı:)))

emosum 1 aya mahsus ola bilir böyle şyler mevsimsel ve sitres ola bilir oyüzden yine tekrar ederse araştır ozaman doktoruna sormalısın bence..
benimde hep normal 4 gün süren adetim çocuk düşünmeye başladığımda 6 7 gün sürmeye başlamıştı..

Hayatim bence tam denk getirmissiniz gibime gelio zAmanlama dogru:) spermlerin 72 saat yasadigini goz onunde bulundurursak ihtimal cok yüksek zaten hergün iliskiye girilnemesi gerekiyor 2 gûnde bir olmali yoksa sperm kalitesi düsüyor tartismaniz tabiiki güzel degil insallah cabuk barisirsiniz canim

canooommm cok sevındım masallah degerınde cook guzel kaç gun gecıkmıstı adetetın ?tekrar tebrık koyuyorum kuzum masalllahhhh

kızlar gunaydınnnn herkeseeee herkes nasıl bakalım.kımler kahvaltısını ettı kımelr edemedı :))))

Hadi ya ümitliydim senden canim Kismet değilmis hayatim üzülmeyip calismalara devam Pes etmiyoruz ayy iste farkli seyler okudum o yüzden emin olamadim ama banada öle geldi en mantiklisi ozaman dedigin gibi 24 ü ilk günümdü.
İlk böle olunca dengemin karisacagindan korktum yoksa kötüye yormadim yani hamish oldugumu zatdn hicmi bic düsünmedim:))

günaydın dalincim ben kahvaltımı ettim..

Dee get ordan saat kac hee kahvaltıyı soruyo bız horozlarla beraber yaptık kahvaltıyı:)) nerdesın sen aslında sana ceza var dusunuyem gebesın dıye teyt gecmıyorum belkı bıraz hafıfı olabılır hmm ne olsaa kahvaltını et kahveler senden benımkı orta olsun yanında cıkolata:)) hadı bakalım yok öyle kaytarmak.

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmm:
günaydın
söyle bakayım sen ne yaptın?

canım gunaydın, ne yaptın erik isini??

kuzum ben sabh test yaptım sen ve belus ıcın:) esek kadar tek cızgı cıktı o kadar kalındı ki tek cızgı bir ara benle dalga gecıolar sandım:):) cizginin kalınlıgına sinirlendim solenerek hazırlanıyorum, aynen sunları soluyorum ; sok sok gozumun ıcıne kadar uzat o kalın cızgıyı ıı ce anlıyım hamıle olmadıgımı:):)

yawrucum ben kargalar seyını yemeden kalktım bıle malum 2 bebem daha var altları ustlerı derken bu saat ancaaa oluyooo.ama ıstedıgın kayfe olsun sekeerım derhal :))))

Aahahaahaha deliii cok guldum :)))))))))))

erkenmı yaptın acabaa adetın gectımıı

günaydın canlarım ben geçmişi okuyamadım yine
kalktım duşumu aldım şimdi çorbamı içip okula gidiyorum
size bir bakayım dedim acep hamiş sayımızda artış oldumuki
hepinizi öpüyorummmmmm

Son düzenleme:
Dalincim, yumurta çatlaması sonrası malum ilişkiden sonra hemen akıntın başladı mı ? Yani kendinde ne gibi belirtiler hissettin ? Şu an sorabileceğim sadece sen varsın....Çünkü taze hamilesin..:)

Aahahaahaha deliii cok guldum :)))))))))))

şimdi dusununce bana da komik gelio:):)

erkenmı yaptın acabaa adetın gectımıı

canım ben yapmıcaktım zaten umıdım yok bu aydan. ama kızlar cok ısrar etti 4 gın geçti yap die ondan settirdim. adet tarihimin uzerinden 5 gun geçti. bende olayım die bekliyorum ki gidip hormon testlerimi yaptırıcam.

günaydın arkadaşlar
size bişey danışacam lütfen yardımcı olun...şu ana felaket şekilde hastayım boğazım şişmiş ve nezleyim doktora gitmem ve ilaç almam lazım :2: ama daha adetimin 24. günü uzun zamandır bebek düşünüyoruz ben riske atma istemiyorum ne yapmalıyım???????
cevaplarınızı bekliyorummm.....

Dalincim, yumurta çatlaması sonrası malum ilişkiden sonra hemen akıntın başladı mı ? Yani kendinde ne gibi belirtiler hissettin ? Şu an sorabileceğim sadece sen varsın....Çünkü taze hamilesin..:)

benım yumurtam catalrken uzayan cınsten akıntım oldu.ve beraberınde sol yumurtalıgımda agır olmak uzere karın bolgem de agrı ve sancı sonra carsamba gecesı bırden kesıldı agrılarım ve cok az seffaf akıntım oldu anladımkı yumurtladım persembede malum ılıskı oldu.ama ılıskıden sonra akıntım oladı hıc ama kupkuruydumm.malum ılıskıden 1 hafta sonra akıntılarım basladı beyaz renklı bazen az beyaz bazende su gıbı kokusuz ve renksız ve akıntıyla bırlıkte rahımde cekılmeler basladı sankı goz seyırmesı gıbı ve ara ara hafıf batmalar ve gaz sancısı.o gun ıcıme dogdu rahme yerlestıgı ınankı.ve o gunden ıtıbaren 4-5 gun o cekılmeler devam ettı ve bıttı yerını sancı ya goguslerdekı hafıf mor damarlara gaz sancısına ve karın agrısına bıraktı bırde ılıskıden 1 hafta sonra gecede 5 sefer wc ye kalkıyordum ben.ama o dollenme asamasında hıc akıntım olmadı kupkuruydum.suan ıse cıddı anlamda akıntım var gunde 3 kez camasırımı degsıtırıyorum su gıbı renksız kokusuz sankı adet olmus gıbı hıssedıyorum yada altıma etmıs gıbı.

ama en onemlı belırtı rahımde cekılme goguslerın hassaslasmaya baslaması ve sık ıdrara cıkma.anıden gıren karın agrısı kasık sancısı ayaga kalktıgımda 20 snye suren bı sancı sonra gecıyo.akıntı yavas yavas artıyo ılıskıden 1 hafta sonra az az basladı suan dahadada fazlalastı.suan kuruyum dıye endıse etme cunku normal bebek rahme tutundugunda baslıyo akıntılar.

günaydın benimde belim çok kötü olmuştu yumurrtlama dönemlerinde ne ilaç içtim nede başka bişey iyikide içmemişim diyorum hamileyim şu anda
bence içmesen düşünüyosun çünkü belki olcak yinede sen bilirisn

günaydın kıslarrr.canommm hayırlı olsun canım.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.darısı tüm bacişlerimin başına olsun :))ben bugün biraz daha iyiyim.

dalinn salı günü yaptırdığım testte değer 625.56 çıkmıştı.iyi değilmi bu değer?

senın canın sagolsun bebem ıns nısan ayında hepınız hamılesınız benden solemesı son ayınız hamıs olmadan ve bebeksız gecen ıyı degrlendırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…