- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.701
Benimde kurtajdan sonra tarıh degısır dedıler takıp edemıyorum kac gun gıderım kacgun hesaplamam lazım dıye beklıyorum ne zaman adet olacam?normalde adetımın ılk gununden sayarsak 27 gun 28 gun surerdı cok duzenlıydı ama yıkandıgım gunden sayarsak kı ben hep oyle sayıyordun 22 gun falan suruyordu.sımdı sadede geleyım:)) bu ay 9 martta adet oldum tekrar edetımı ne zaman beklıyeyım? kurtaj dengemı bozdu ama ben bu ay adet olmak ıstemıyoooooooooomm bananee(((
ahada kalk borusunu duyan gelıyooo korktunuz dımı gece gelene kahvaltı yok cezalısınız gulden cayımı tazelermısın canım o gec gelenler kıskansın hıııııı:)))
Sagol canim benim ama ben hamish oldugumdan süphelenmedim acikcasi cünkü 3 gün baya bi kanamam oldubenim korkum düzenim kariscak diye dengesiz gelince hesaplar tutmicak:) bende mevsimlere yordum aslindada bi sormak istedim yinede cok sagol canim benim
Dün akşamı değerlendiremedim..Tartıştık,ben de gittim yattım...
Bu sabah yaptığım testin 2. çizgisi dün akşam yaptığım testin 2. çizgisine göre daha açık renkli çıktı...
Dün değil önceki akşam ilişki oldu...Umarım bir işe yaramıştır ....:26:
canim oncelikle guzel dileklerin icin cok sagol. bu ay olmadi malesef. basladi kanama. onumuzdeki donem insallah.
ilk gun lekelenmenin oldugu gun mu yoksa tam olarak kanamanin basladigi gun mu diye ben de cok arastirdim. mantiken sanki lekelemenin basladigi gun ilk gunmus gibi geliyor. ama her yerde tam olara basladigi gunun ilk gun oldugu yaziyor. benim de dun sabah tuvalet kagidina pembelik geldi ama bu sabah basladi. o nedenle bu bugun ilk gunum diye sayiliyor. senin de aslinda 11de olsa 12'de olsa o gun icinde gelmis. bence 24unu ilk gun sayabilirsin.
bazen daha kisa surer. bence endise edecek bir durum yok. ilk 3 gun normal kanaman olduysa merak etme. ama hic gelmediyse hep lekelenle seklindeyse bir test yapmanda fayda var.
gunaydın kızlar nasılsınızzzz, canooom cok sevindim bebem cok, Darısı başımıza inşş
canooommm cok sevındım masallah degerınde cook guzel kaç gun gecıkmıstı adetetın ?tekrar tebrık koyuyorum kuzum masalllahhhh
kızlar gunaydınnnn herkeseeee herkes nasıl bakalım.kımler kahvaltısını ettı kımelr edemedı :))))
canooommm cok sevındım masallah degerınde cook guzel kaç gun gecıkmıstı adetetın ?tekrar tebrık koyuyorum kuzum masalllahhhh
kızlar gunaydınnnn herkeseeee herkes nasıl bakalım.kımler kahvaltısını ettı kımelr edemedı :))))
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmm:
günaydın
söyle bakayım sen ne yaptın?
Dee get ordan saat kac hee kahvaltıyı soruyo bız horozlarla beraber yaptık kahvaltıyı:)) nerdesın sen aslında sana ceza var dusunuyem gebesın dıye teyt gecmıyorum belkı bıraz hafıfı olabılır hmm ne olsaa kahvaltını et kahveler senden benımkı orta olsun yanında cıkolata:)) hadı bakalım yok öyle kaytarmak.
canım gunaydın, ne yaptın erik isini??
kuzum ben sabh test yaptım sen ve belus ıcın:) esek kadar tek cızgı cıktı o kadar kalındı ki tek cızgı bir ara benle dalga gecıolar sandım:):) cizginin kalınlıgına sinirlendim solenerek hazırlanıyorum, aynen sunları soluyorum ; sok sok gozumun ıcıne kadar uzat o kalın cızgıyı ıı ce anlıyım hamıle olmadıgımı:):)
canım gunaydın, ne yaptın erik isini??
kuzum ben sabh test yaptım sen ve belus ıcın:) esek kadar tek cızgı cıktı o kadar kalındı ki tek cızgı bir ara benle dalga gecıolar sandım:):) cizginin kalınlıgına sinirlendim solenerek hazırlanıyorum, aynen sunları soluyorum ; sok sok gozumun ıcıne kadar uzat o kalın cızgıyı ıı ce anlıyım hamıle olmadıgımı:):)
Aahahaahaha deliii cok guldum :)))))))))))
erkenmı yaptın acabaa adetın gectımıı
Dalincim, yumurta çatlaması sonrası malum ilişkiden sonra hemen akıntın başladı mı ? Yani kendinde ne gibi belirtiler hissettin ? Şu an sorabileceğim sadece sen varsın....Çünkü taze hamilesin..:)
günaydın arkadaşlar
size bişey danışacam lütfen yardımcı olun...şu ana felaket şekilde hastayım boğazım şişmiş ve nezleyim doktora gitmem ve ilaç almam lazım :2: Ama daha adetimin 24. Günü uzun zamandır bebek düşünüyoruz ben riske atma istemiyorum ne yapmalıyım???????
Cevaplarınızı bekliyorummm.....
şimdi dusununce bana da komik gelio:):)
canım ben yapmıcaktım zaten umıdım yok bu aydan. ama kızlar cok ısrar etti 4 gın geçti yap die ondan settirdim. adet tarihimin uzerinden 5 gun geçti. bende olayım die bekliyorum ki gidip hormon testlerimi yaptırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?