Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben ne test yaptım ne ateş ölçtüm ama tahmini yumurlama 15i.peki testi adetinn kaçıncı günü başladın canım ve kaç gün ölçtün

valla bilmiyorum ki tatlim. annem de oyle dedi. o nedenle tam kirmizilari gorene kadar bekleyecegim. bi kac gune gelmezse yine test yaparim.

senin kadar pozitif enerji yayan bir insan daha tanimadim. ulkeler arasi boyle enerji yayiyorsan yakininda olsak ne olurdu cok merak ediyorum

Banu, sen oralarda kuzey ışıklarını gördün mü? Ben çok görmek istiyorum. İleride esim ve cocuklarımızla beraber görmek gibi bir hayalim var benim

Utandım hem , hem de çok mutlu oldum Çok teşekkür ederim:) İnşallah dualarım da enerjim kadar işe yarar da hamile kalırız kısa zamanda:) Belki bir gün denk de geliriz ne güzel olurdu:)

Annen haklı , bekle bakalım, benim de elim listede seni alta geçirmeye varmıyor daha çünkü.. Gelirse de gelir ama kırmızılar, canım sağolsun mayısa kısmet dersin..:)

ben ne test yaptım ne ateş ölçtüm ama tahmini yumurlama 15i.peki testi adetinn kaçıncı günü başladın canım ve kaç gün ölçtün

ben bu ay ilk defa yapiyordum yumurtlama gununu kacirma edisesiyle 8. gun basladim 16sina kadar devam ettim. 12'nci gunde koyulasmaya basladi 13-14 tam pozitifti. 13 ve 14 unde sabah aksam yaptim. her seferinde daha koyuydu. nisanda 12s. gun baslayacagim.

senin 15'i ise daha var canim. regl icin erken. yerlesme lekelenmesidir insallah.

Kanas mı! Ayıptır yaw gece gece, söylenir mı öyle seyler?

pardon sekerim yaa hic guzel degildi zaten

kocişimde yazık benden önce bekliyor.oldun mu olacanmı diye soruyor.bi olsada ben de sürpriz yapsam

ben sabah 5'te uyandim. ates olcuyordum. benimki de uyanmis kac cikti diye soruyor. sanki anlayacak :) regl oldum diyorum yok yok olmamissindir ben ruyamda gordum diyor. yazik ya bu adamlara hemen hevesleniyorlar

Banu, sen oralarda kuzey ışıklarını gördün mü? Ben çok görmek istiyorum. İleride esim ve cocuklarımızla beraber görmek gibi bir hayalim var benim

Görmedim dahaaaaa( iyice kuzeye gitmek lazım onun için, biz daha güneyde kalıyoruz.. Bu sene ilk kışımdı cesaret edemedim valla soğuktan dolayı, ben cesaret edene kadar da zamanı geçti:)) seneye inşallah gidicem ama.. Hatta belki ailecek gelirsiniz siz de bir gün:)

Kızlar yatağa artık diyen kocişimi bekletmiyeyim daha fazla, kitap okuyup uykuya dalma faslım:))

Hepinize iyi geceler diliyorum.. İnşallah haftayı güzel haberlerle bitirmek kısmet olur biz ayın son günleri kızlarına:)

Görüşmek üzereee..

minnoşlar benim kociş geldi öpüyorum sizi yarın inşallah güzel haberler alırız herkese iyi geceler çok öptüm:)).bu arada ben bu ay iyiyim kafama takmıyorum bişi.(desem de inanmayın).yok yok gerçekten takmıyorum alıştım artıkın.inşallah nisana diyelim baharın gelmesiyle fıkır fıkır kaynasın yumurtalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

İnşallah Banucugum ) sevgiler sana İstanbul'dan. Bir gün mutlaka oralara hayatın seni nasıl götürdüğünü öğrenmek isterim.

Dalincim gözlerim yasardi sen positif düsünürmüydün:))) insallah hatta 4 kaylanmistir canim, doktorda zaten hayirli oldun demis yani hersey cok iyi gidicek allahin izniyle icini rahat tut canim

Merhaba canim hosgeldin, bende 30 yasindayi
Ve bebishim yok insallah olucaz canim hepimiz birgün bu güzel duyguyu tadicaz, daha henüz 3 aydir deniyomussunuz biz 1 sene olcak, insalkah en kisa zamanda hamish kalirsin senelerce ugrasanlar var icini rahat tut stress yapma bak olcak insallah, önemli olan her adet yaklasiminda kendini acaba hamilemiyim diye sorgulama piskoloji cok önemli canim. Gec olsun güc olmasin sabiir hepimizin ihtiyaci olan sey.

Canim gözün aydin, hersey mükemmel gidiyo şuan çok şükür çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…