- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.661
28 mayis. muhtemelen esim ilac kullandigi icin nisanda ara verecegiz. bir sonraki calisma donemi mayis. o zaman bebis gelirse hediyem olur :)
eveet :) benimki 1 martta baslamisti. 13 ve 14'unde ovulaston testi pozitif cikti. atesime gore de 14. gun yumurtlamisim. senin ne zaman oldu?
inşallah bendeki de yerleşme kanamasıdır yaaaaa...
ben kendimi nasil teselli ettigimi soyleyeyim: ozsutten cikolatali kanas + frambuazli pasta
kocişimde yazık benden önce bekliyor.oldun mu olacanmı diye soruyor.bi olsada ben de sürpriz yapsam
Allah allah ya , ama bu da ilginç hayatım.. Yani belki bu yerleşme kanaması denen şeyi yaşıyorsundur, inşallah da öyledir. Bu arada bildiğim kadarıyla öyle bir durumda idrar testi sonuç vermiyormuş, yerleşme kanaması varsa yani.. Hani boş yere de umutlandırmak istemiyorum ama ne bileyim kırmızılar tam gelene kadar insan da umut bitmiyor, kendi adına da arkadaşları adına da:))
Ben de bekliyorum hayatım, yarın benim asıl büyük günüm, bakalım bütün gün ha geldi ha gelecek diye bakındım ama akıntıdan başka birşey yok şimdilik.. İnşallah diyorum bekliyorum, olmadı denemeye devam:)
Ben de bugün bir arkadaşımın hamile haberini aldım bana moral oldu, uzun zamandır uğraşıyorlardı nihayet olmuş 3 ayı bitirmiş bile:) Bizim de olacak yani tatlım, kaçarı yok:)
Olacak tatlım sıkma sen kendini, sadece zamanını bilmiyoruz ama olacak
Banu, sen oralarda kuzey ışıklarını gördün mü? Ben çok görmek istiyorum. İleride esim ve cocuklarımızla beraber görmek gibi bir hayalim var benim:)) Aslında yarın ama ben 30 diye ekledim kendimi , hani 1 gün gecikme payı bıraktım:) nasıl ümit olcam kuzum sana olayım valla çok isterim, inşallah da olurum:))
Ahahahahaha:) Muhteşem bir teselli ödülü olmuş, afiyet bal şeker olsun:) benim de sevdiğim dondurmalarım hazır dolapta, yarın kırmızılar gelirse dondurmalarımla başbaşa saatler geçirme planım var:))
İnşallah hep birlikte veririz haberleri tatlım:))
valla bilmiyorum ki tatlim. annem de oyle dedi. o nedenle tam kirmizilari gorene kadar bekleyecegim. bi kac gune gelmezse yine test yaparim.
senin kadar pozitif enerji yayan bir insan daha tanimadim. ulkeler arasi boyle enerji yayiyorsan yakininda olsak ne olurdu cok merak ediyorum
ben ne test yaptım ne ateş ölçtüm ama tahmini yumurlama 15i.peki testi adetinn kaçıncı günü başladın canım ve kaç gün ölçtün
Kanas mı! Ayıptır yaw gece gece, söylenir mı öyle seyler?
kocişimde yazık benden önce bekliyor.oldun mu olacanmı diye soruyor.bi olsada ben de sürpriz yapsam
Banu, sen oralarda kuzey ışıklarını gördün mü? Ben çok görmek istiyorum. İleride esim ve cocuklarımızla beraber görmek gibi bir hayalim var benim
İnşallah BanucugumGörmedim dahaaaaa( iyice kuzeye gitmek lazım onun için, biz daha güneyde kalıyoruz.. Bu sene ilk kışımdı cesaret edemedim valla soğuktan dolayı, ben cesaret edene kadar da zamanı geçti:)) seneye inşallah gidicem ama.. Hatta belki ailecek gelirsiniz siz de bir gün:)
kızlar uçağa binmek üzereyim o nedenle çok kısa yazacağım. ben regl oldum
off yorulduma rtık gıt gel gıt gel bu son gıdısımdır ıns kan ıcın valla delık desık oldu kolum netten baktım sonuclara ama daha cıkmamıs yarın sabah cıakr heralde yada gece falan baksam cıkmıs olurmu.emınım katlandıgından hatta deıl 100 bence en az 150 yı gecmıstır hatta 200 olmustur :))) ıyı dusunelım ıyı olsun demi :))))
Mrb arkadşlar bende aranıza katıldım 3ay denedik olmadı. Strese girdim. Geçen ay kesin olur demiştim onca denemeden sonra ama sonuç hüsran. 29yaşındayım ve çocuğum yokBende küçük bi yara haricinde bi sorun yokmuş. Önceleri bilmezdm bu kadar zor hamile kalındığını. Bilseydm hiç korunmazdım Benmde çocuğum olacakmı acaba
kızlar sımdı degerımı ınternetten ogrendım. 267,4 sırayla degerlerım 17,63.267 nasıl sızce cokmu yuksek hemen hemen 3 bucuk katına cıkmıs yanı ıkı gunde 3 kat cok sevındım yaaa ben 150 beklıyodum dr da 100 3-4 gune 1000 olcak heralde allahım sızlerede yastasın ınss bu mutlulukları canlarım benım cok keyfım yerıne geldı coook sevındım cooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?