- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.341
Eki Görüntüle 377243
kızlar bir bakın ve yorum yapın dün gece topik okurkennn yapmayacağım öle dursun diye aldığın gebelik testini yaptımmmm ve bir kere baktım bir çok diye gittimde uyuya kalmışım sonra bir baktım ki bölee sizce hamilemiyim... çok net değil ama hafif var
Son adetim 29 şubattı gecen aya göre ayın 26 sında olmuş olmam gerekiyordu....olabilirmiyim
kızım ben sana kocanla ilgilenmion die takılıom:)))))))))) pazartesiye kadar gelmezse yapıcam pazartesi söz:):):)
Eki Görüntüle 377243
kızlar bir bakın ve yorum yapın dün gece topik okurkennn yapmayacağım öle dursun diye aldığın gebelik testini yaptımmmm ve bir kere baktım bir çok diye gittimde uyuya kalmışım sonra bir baktım ki bölee sizce hamilemiyim... çok net değil ama hafif var
Son adetim 29 şubattı gecen aya göre ayın 26 sında olmuş olmam gerekiyordu....olabilirmiyim
neeeeeeeeeeeeeeeeee pazartesimi özlem gelirim oraya zorla yaptırırım sana delirtme adamı uleynnnnnnnnnnnnnnn yapıver şu testi hadiiii nolurrrrr banu gelsin onada yapacam baskıyı test diye tepesine tünücem):):):):):)
bir kaç gun daha bekleyelim, gelmezse yaparım:):)
o test bende cıksa hamileyim die ilan vermistim:)))))))) tabi bilemem:)
hele su tek cızgıdeki tipe bakkk. ne kadar gıcık yaaaaa
banunun daha 2 gunu yok mu yaw??
peki canım ama ben çok merak etim yaaaa:
sende testlerden çok vardı nevar yap işte bitane beeee:
ha bugün ha pazartesi..
inşallah canım ocak ayında bir düşüğüm olduuuo yüzdennn bir türlü inanamıyorummmm
kan testi verdim sabah erkenden kalkıppp çatlamak üzereyim inşallah kandada çıkarda bende gönül rahatlıyla paylaşırımmm...
selam fıstıklarım,
bir iki gündür yoğunluktan takip edemedim sizleri.
Yeni anne adaylarımızı cani gönülden tebrik ederim,hayaletcaspr,dalin gözünüz aydın fıstıklarım.
inşallah canım ocak ayında bir düşüğüm olduuuo yüzdennn bir türlü inanamıyorummmm
kan testi verdim sabah erkenden kalkıppp çatlamak üzereyim inşallah kandada çıkarda bende gönül rahatlıyla paylaşırımmm...
:))))))))) kız ben onlara guvenmiom ya nedense, markası da yok zaten. kutunun icindeki paket haliyle duruolar:))))))))))
offff özlem ya ben çatlıyayım bari burda meraktan kız...
bana acımıyosan bak yeğeninde merak ediyo hehehehe:
bakalım arkadaş geliyomu ona diye heheh:
hayırlısı olsun canım
günaydın canım biz iyiyiz senden naber?
canım kantesti yaptırmakla en iyisini yapmışsın peki neaman belli olacak sonuç?
hemen paylaş bizimle..
yok yok bağımzsız yattım aklına başka bişiler gelmesin uykudan gözümü açamıyorum zaten bu ara kocayla uğraşacak halim yok...bilemiosss artıkın nasıl yattınnnnnnnn :)
Eki Görüntüle 377243
günaydın canım biz iyiyiz senden naber?
canım kantesti yaptırmakla en iyisini yapmışsın peki neaman belli olacak sonuç?
hemen paylaş bizimle..
yok yok bağımzsız yattım aklına başka bişiler gelmesin uykudan gözümü açamıyorum zaten bu ara kocayla uğraşacak halim yok...
tatlım bana görede pozitif ama kan testi yaptırmadan emin olamayız yinede..
güüünaayyydddııınnnnn kızlarrrr, bugün hava çok kapalı izmirde ruhum daraldı sabah sabah,,,,
eee herkes nasıl bakalım , keyifler yerindedir umarım.....
Eki Görüntüle 377243
yok yok bağımzsız yattım aklına başka bişiler gelmesin uykudan gözümü açamıyorum zaten bu ara kocayla uğraşacak halim yok...
özleeeemmmmm canımmmmm ayyy çok heyecanlı banuş ve sen hehehehe
sıra geldi bana düştünüzmü elim e
ben çok merak ediom test yapın yaHeheyttttt
bence buyuk ıhtımalle hamılkesın sılık bıle cıksa pozıtıftır o testı 3 gun sonr ayapsan daha koyu olur.en kısa zamanda kandada baktır kesın olsun tatlım tebrıkelr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?