- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.041
Kizlarrrrrrrrr naber napiyosunuz guzel haberler var arada masalllaaaaaahhhh Rabbim herkesin bebegini korusun. Benisorarsaniz mide bulantisi kusmam yok midem donuo geceleri sadece skintili oluo ter basiyo basim donuyo filan. Bendeki en buyuk belirti gogus agrisi 8.hafta oldu hala memislerim davul gibi:)))) cok zor bisey heran doktora gitmek istiyorum ya yine bisey olduysa diye sonra kendimi bi cimcikliyorum yeter ama aaaaaaa diyorum kendime geiyorum falan filan pek salagim anliycaginiz:) ehueheuhe
valla baslarda her denemede verdim dicem kalp krizi gecirkcesin:)) artik vermiyorum bacim, gectim o günleri artik, zaten testi bile yaparken artik ne icin yapiyosan sonucu zaten biliyosun deyipte yapiyorum:)
emoshhhhhh hatlar karıştı kız ben iimde amca kızının bebişide ii :)):):):):):):
ramrodd kısss sende bize benzeme bacım yaaa :)) ben ve dalin resmen tet manyağı olduk çıktık
kıssslargebelik testleri hakkında bi yazı buldum.belki bi işe yarar.
Eczanelerde satılan testler güvenilir midir?
Bu testlerde iki sorun vardır: Öncelikle bu testler idrardaki beta HCG'yi saptadıklarından adet gecikmesinin bir hafta ile 10 gün sonrasına kadar gerçekleşmeyebilir.
Diğer bir sorun da LH adı verilen ve ovulasyonun yönetiminden sorumlu olan hormon yapısal olarak beta HCG'ye çok benzer ve özellikle eski teknolojiyle çalışan testler LH'yı beta HCG sanarak yanlış bir şekilde gebeliğin pozitif çıkmasını sağlayabilirler. Bu tür testler özellikle LH'nin yumurtlamadan önceki fizyolojik yükseldiği dönemde uygulandıklarında pozitif sonuç vererek yanıltabilirler. Bu yüzden piyasadan satın aldığınız testin özellikleri hakkında bilgi edinmeniz ve mümkün olan her durumda klinik veya hastanelerde kullanılan hassas testleri yaptırmanız daha uygundur.
kötü olan kim o zaman:))))
umutlanma tabide hiç belli olmaz şekerim ya nasip hadi bakalım :)
valla baslarda her denemede verdim dicem kalp krizi gecirkcesin:)) artik vermiyorum bacim, gectim o günleri artik, zaten testi bile yaparken artik ne icin yapiyosan sonucu zaten biliyosun deyipte yapiyorum:)
ama hamile kalmak isteyenlere kayfe iyi gelmiyormuş ki((( beluss içme bidaha:)))
ayyyy kızlar şimdi bi yazı okudum moral falan kalmadı aglıyorum ya cok kötü bi durum bu allahım kimseye yasatmasın o kızcagızada sabır ve tez zamanda bi bebiş versin inşallah aminn
Kızlaaaaaaaaaaaaar, ben geldiiiiiiiiiiiiim:)))
3 saatlik görüşmeden çıktım geldim, 10 nisanda dil seviye sınavına gireceğim, bu arada 2 tip kurs varmış, biri klasik eğitim diğeri modern eğitim veriyor, hangisine gitmek istediğime karar vereceğim. kadın bana 2.yi önerdi, üniversite mezunu ve daha sosyal insanlar tercih ediyormuş size uygun olur dedi, öyle klasik sınıf ders yok, oyunlar, danslar, görsel metaryeller ve grup sohbetleriyle öğretme metodu uyguluyorlarmış keyifli duruyor. konuk öğrenci olarak derslerine katılıp öyle de karar verebilirsin dediler, öyle yapıcam sanırım.. eh bu durumda hala daha izmire bilet alamıyorum, bu kurs işini belirlememiz lazım önce..
Bu arada, görüşmeye giderken bi başladı benim karın kasık ağrıları çok fenaydı, hani adet başlayınca olur ya, gelmeye başlamıştır ama tam sökmemiştir böyle kıvrandırır, aynen öyleydim, ıslaklık da hissetmeye başlayınca eyvah dedim eve gidene kadar batacak üstüm başım, allahtan uzun kazak kaban vardı üzerimde, uçlarını çekiştire çekiştire oturup, eve öyle döndüm, koştum tuvalete hemen ped falan koymaya ama bir cacık yok, akıntı var sadece.. gerçi daha 2 günüm var kırmızıların gelmesine ama yani dışardeyken tamam dedim geldi , moralim bozuldu hatta o derece..
Neyse işte benim havadisler bu kadar şimdilik:) geçmişi bir okuyup dönüyorum bakayım kimler neler yapmış:)
aminnnnnnnnnnnnnn ama azaltmam lazım artık gerçi benim kan değerlerim kaç defa ölçüldü dr lar hep diyoki normal bir kadına göre çok çok ii kan değerlerin bebek için hazırsın dio ama olsun azaltmak lazım artık ben hergün muhakkak içiyorum
dogum yaptım oda sessizdi oglumun erayımın sesi eksikti bi tek diye bi yazı arkadas yasadıklarını anlatmıs ama mahvoldum gercekten hamişler nolur siz okumayın canım lütfen
Kızlar ben çıkıyorum, görüşürüz
test sonucumu bugün alırsan bildiricem sizlere öptüm hepinizi :)))
3 saatlik görüşmeden çıktım geldim, 10 nisanda dil seviye sınavına gireceğim, bu arada 2 tip kurs varmış, biri klasik eğitim diğeri modern eğitim veriyor, hangisine gitmek istediğime karar vereceğim. kadın bana 2.yi önerdi, üniversite mezunu ve daha sosyal insanlar tercih ediyormuş size uygun olur dedi, öyle klasik sınıf ders yok, oyunlar, danslar, görsel metaryeller ve grup sohbetleriyle öğretme metodu uyguluyorlarmış keyifli duruyor. konuk öğrenci olarak derslerine katılıp öyle de karar verebilirsin dediler, öyle yapıcam sanırım.. eh bu durumda hala daha izmire bilet alamıyorum, bu kurs işini belirlememiz lazım önce..
Bu arada, görüşmeye giderken bi başladı benim karın kasık ağrıları çok fenaydı, hani adet başlayınca olur ya, gelmeye başlamıştır ama tam sökmemiştir böyle kıvrandırır, aynen öyleydim, ıslaklık da hissetmeye başlayınca eyvah dedim eve gidene kadar batacak üstüm başım, allahtan uzun kazak kaban vardı üzerimde, uçlarını çekiştire çekiştire oturup, eve öyle döndüm, koştum tuvalete hemen ped falan koymaya ama bir cacık yok, akıntı var sadece.. gerçi daha 2 günüm var kırmızıların gelmesine ama yani dışardeyken tamam dedim geldi , moralim bozuldu hatta o derece..
Neyse işte benim havadisler bu kadar şimdilik:) geçmişi bir okuyup dönüyorum bakayım kimler neler yapmış:)
hayirdir canim ne o kötü olan?
ayyyy özlem ? :):):):):)gelmesin bebiş gelsin inşallahhhhhh
benim bugün 12. gün dün bitti dedik sevindi kociş bugün yine geldi adam dioki hayırdır ya şelalemi açtın naptın dio bana :)
ayy dün eceli de bunu diyodu iste ben okumadim okumak istemedim cok etkileniyorum böle seylerden , felaket biseymis hassas olanlar okumasin bence(((
yok artik canim yaa, halami geliyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?