Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

özlemmmm bebebbbbb ya kırmızıların ne durumda geldimi senin kuzum sabahtan beri sorcam çeneden soramadım bi türlüüü

Canim daha idrar testi icin erken degilmi zaten? benim bildigim idrara kandan cok daha gec karisiyo yani öle diyolar , eger testi cok beklettiysen ondan sonra yanlis sonuclar verebilir tatlim zámanini gecirmedin dimi? bence hersey icin daha cok erken bekle adetin gecmeden bisey icin ne ümitlen nede ümitsizlige kapil , beliritileri dersen bendede cok oldu hatta adetim de geckti bu piskolojie girince belirtilere takilma derim ben. ICini ferah tut insallah hamishsindir canim ama rahat ol bastan bekle zorda olsa bekle.

afiyet olsun canim yumurtalarina iyi gelsin yarasin :))

aminnnnnnnnnnnnnn ama azaltmam lazım artık gerçi benim kan değerlerim kaç defa ölçüldü dr lar hep diyoki normal bir kadına göre çok çok ii kan değerlerin bebek için hazırsın dio ama olsun azaltmak lazım artık ben hergün muhakkak içiyorum

ayyyy kızlar şimdi bi yazı okudum moral falan kalmadı aglıyorum ya cok kötü bi durum bu allahım kimseye yasatmasın o kızcagızada sabır ve tez zamanda bi bebiş versin inşallah aminn

ay canım ne okudugunu sormıcam cunku cok fena oluom, direk senin dediğine katılarak amin diorum yürekten
özlemmmm bebebbbbb ya kırmızıların ne durumda geldimi senin kuzum sabahtan beri sorcam çeneden soramadım bi türlüüü

yok gelmedi daha canım, beklioss:)

ahh tatlım,, geçen ay ben kendime kesin hamile gözüyle bakıyordum.. kendimi dinlemekten helak olmuştum.. bütün belirtiler vardı tatlım..ama moralim alt üst oldu.. herşeyin hayırlısı canım...

Aynisini ben yasadgim bu ay canim sonuc hayal kirikligi, aynen dedigin gibi herseyin hayirlisi olsun

ay canım ne okudugunu sormıcam cunku cok fena oluom, direk senin dediğine katılarak amin diorum yürekten

yok gelmedi daha canım, beklioss:)

ayyyy özlem ? :):):):):) gelmesin bebiş gelsin inşallahhhhhh
benim bugün 12. gün dün bitti dedik sevindi kociş bugün yine geldi adam dioki hayırdır ya şelalemi açtın naptın dio bana :)

ah canimm insallah o günleride görücez bee yani öle ümid ediyorum , edelim dimmi ?

ah canimm insallah o günleride görücez bee yani öle ümid ediyorum , edelim dimmi ?

sevgili bacişlerrrrimmmm en kısa zamanda sizlerinde bebiş haberlerinizi alıcazz.ben yürekten inanıyorum ve dua ediyorum.Allah ım her isteyene bebiş nasip etsin.sağlıklı ve hayırlı olsun inşallahhh.

ayyyy özlem ? :):):):):) gelmesin bebiş gelsin inşallahhhhhh
benim bugün 12. gün dün bitti dedik sevindi kociş bugün yine geldi adam dioki hayırdır ya şelalemi açtın naptın dio bana :)

ney 12. gundu:) kuzum ben 14 gecikmeli gunu gorup 15. de kırmızıyı aldıgım icin ne umutlanıorum ne heveslenşiorum. gelir bugun yarına. zaten bu ay icin umutlu degilim.

ben yemeke gidip geliommm

valla canim bilemiyorum iste ama beni dedidim 3-4 senelik olay yani, ama bilmem iyi oldu hani yine birine denk gelicek olursam ikaz ederim canim benim sagol

canim ben ekim sonunda kurtaj olmustum bebegimin kalbi durmustu ocak 25 son adet tarihimdi gec dollenme oldu bende ama suanda 8 haftalik hamileyim ondan umitsizlik yapma kurtajdan sonra bebegin kolu icerde kalir derler tabi batil inanc ama daha kolay hamile kaliniyomus:)))

nefret ya bir an önce bıraksam diye bakıyorum. bu akşam son ilaç. inşallah doktor daha da vermez bana.

Kizlarrrrrrrrr naber napiyosunuz guzel haberler var arada masalllaaaaaahhhh Rabbim herkesin bebegini korusun. Benisorarsaniz mide bulantisi kusmam yok midem donuo geceleri sadece skintili oluo ter basiyo basim donuyo filan. Bendeki en buyuk belirti gogus agrisi 8.hafta oldu hala memislerim davul gibi:)))) cok zor bisey heran doktora gitmek istiyorum ya yine bisey olduysa diye sonra kendimi bi cimcikliyorum yeter ama aaaaaaa diyorum kendime geiyorum falan filan pek salagim anliycaginiz:) ehueheuhe

kıssslargebelik testleri hakkında bi yazı buldum.belki bi işe yarar.

Eczanelerde satılan testler güvenilir midir?
Bu testlerde iki sorun vardır: Öncelikle bu testler idrardaki beta HCG'yi saptadıklarından adet gecikmesinin bir hafta ile 10 gün sonrasına kadar gerçekleşmeyebilir.
Diğer bir sorun da LH adı verilen ve ovulasyonun yönetiminden sorumlu olan hormon yapısal olarak beta HCG'ye çok benzer ve özellikle eski teknolojiyle çalışan testler LH'yı beta HCG sanarak yanlış bir şekilde gebeliğin pozitif çıkmasını sağlayabilirler. Bu tür testler özellikle LH'nin yumurtlamadan önceki fizyolojik yükseldiği dönemde uygulandıklarında pozitif sonuç vererek yanıltabilirler. Bu yüzden piyasadan satın aldığınız testin özellikleri hakkında bilgi edinmeniz ve mümkün olan her durumda klinik veya hastanelerde kullanılan hassas testleri yaptırmanız daha uygundur.

ramrodd kısss sende bize benzeme bacım yaaa :)) ben ve dalin resmen tet manyağı olduk çıktık

:))))))))) kız narmik en azından yılda bir verşiomus o parayı, sen her denemedemi verdin yoksa:):)

valla baslarda her denemede verdim dicem kalp krizi gecirkcesin:)) artik vermiyorum bacim, gectim o günleri artik, zaten testi bile yaparken artik ne icin yapiyosan sonucu zaten biliyosun deyipte yapiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…