• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım kafana takma havalardan mevsim değişikliklerinden olabilir tatlım...
ama için rahat etsin diyorsan bi fırsatını bulup hemen kaç bence,,bende bugün doktora gittim göğüslerimde bi değişik bi sızı gibi karıncalanma gibi bişeyler oluyor bazen kaşındırıyor tatlı tatlı..onun için gittim,, kist falan yok dedi doktor, süt hormonları olabilir dedi bi gidip hormon testi yaptırmak isityorum bende tatlım ya...

tosuncuğum,, bu da güzelmiş.:.)))

gülşencim,bende de göğüs uçlarında karıncalanma olurdu.ve kaşınırdı.söylemey unuttum.

ayyy şekerm bu işler hiç belli olmuyo vallaha okadar emin olma..

tatlım 13 nisanda ne var
senin adet tarihin bugün değilmiydi?

gülden canım benim nikimle arkadaşın niki aynı sadece bende me harfi fazla o yüzden karıştırdın sen, evet benim batım bugün tatlım, :)))

herkese merhaba 2.aşılamamı oldum 3.günüm bugün.inşallah mart ayını hamile olarak bitirenlerden olurum.

canım hayırlısı olsun inşallah bu sefer tutunabilir bebişin sana :)))

tatlım prolaktin yüksek olunca doktorun sorduğu sorular
1-göğüsten sıvı geliyomu(bende gelmedi)
2-adet düzensizliği varmı (benim adetlerim hep düzenli)
3-tüylenme varmı(bende yok)

ama ara ara sol göğsüme bi bıçak saplanırdı.bi tek o var.ilaç içince göğüs ucuna doğru bi sızı olurdu..kıssss benim kociş valla dayandı uzak durmaya.ama bebiş için yapmak zorunda.

canım bendede sıvı gelme yok.. adet düzensizliği kilo alırsam oluyor,, tüylenme neremde olcak, göğüs uçlarımdamı yoksa başka bir yerdemi.. B:)) doktor hanım bu konulardada beni bilgilendirebilirmisiniz. tatlım zaten böyle bi hormon yüksekliği çıkarsa kocam onların yüzünü bile göremez.. elletirmiyim hiç:))))

yaaaaaaa kızmaa :(((( ozaman vallahı bak sıgara yaktıgımın farkında deıldım ne streslerle yaptım onu bıle bıle yaparmıyım hıcc gercı bnm gorumcem 7 aylık ama fosur fosur ıcıyo.ozaman 2-3 fırt cekıp sondurdum hemen esımde kızdı.ve bıdaha 3 gun oldu azıma komadım.

aynen aynen.ya nasıl sonucum sızce ıyı demı haftama gore.ıste onu dıyorum bende sımdı bebek gorunmez sızce ne zaman gıtmelıyım

saol bebemmm ıyıkı varsınız yoksa bu sevınc ıcımde patlardı heralde :))))

kızzzz dalinnn geldim aha simdi ellerini baglıcam vallao uyuz görümcene bakma sen o zaten akıllı biri degil sana ettigi laflardan belli dimi canikom sen ona bakma hiç içme sigara hatta benim tatlı yegenim dogduktan sonrada içme ok he bu arada sakın kalp atıslarıydı keseydi kuruntu yapma benim yegenimide etkileme sakın

kızlarrr ya ben asılamayı bu ay yaptırmıcam ama adetimin de bugün 8 günü sogan kürünü yapsammı ya acaba gecmi kaldım

canım bendede sıvı gelme yok.. adet düzensizliği kilo alırsam oluyor,, tüylenme neremde olcak, göğüs uçlarımdamı yoksa başka bir yerdemi.. B:)) doktor hanım bu konulardada beni bilgilendirebilirmisiniz. tatlım zaten böyle bi hormon yüksekliği çıkarsa kocam onların yüzünü bile göremez.. elletirmiyim hiç:))))

bebemmm,tüylenmeden kastım, genel tüylenmeden bahsediyom.tahlili yaptırdığın zaman uykunu iyi almış olmalısın ve stres yapmamalıısn.ben ilk yaptırdığımda kaynanamla tartışmıştım.94 çıktı değer :((o yüzden adı stres hormonu ya.kısss valla herbişeyi okuya okuya baya bilgi sahibi olduk hepimiz :27:

kızlarrr ya ben asılamayı bu ay yaptırmıcam ama adetimin de bugün 8 günü sogan kürünü yapsammı ya acaba gecmi kaldım

dr ne diyosa onu yap canım
ben bugün soğan kürünü sordum hiç bir bilgim yok dedi takılma öyle şeylere siz kendinizi rahat bırakın o zaman olacak bebiş dedi :)

bebemmm,tüylenmeden kastım, genel tüylenmeden bahsediyom.tahlili yaptırdığın zaman uykunu iyi almış olmalısın ve stres yapmamalıısn.ben ilk yaptırdığımda kaynanamla tartışmıştım.94 çıktı değer :((o yüzden adı stres hormonu ya.kısss valla herbişeyi okuya okuya baya bilgi sahibi olduk hepimiz :27:

o zaman ben test yaptırmaya giderken kaynanamdan uzak durayım:)) ay ben gideyim şu hormon işin halledeyim,, özelemi gitsem acaba devletemi gitsem bilemedim nereler yapar bu testi canım öle her yerde olmazmı.. bizim bakanlığın içinde hastane var çok kapsamlı değil ama inşallah vardır burda..

özelden de yazıos kısımm ne var yaneeee
yazıyon kuzum yazıyon allah razı olsun,,,, özlem sen beluşa takılmıyon hiç bu aralar takılda gülelim azcık kızlar,,,, seviyorum ikinizide...
kuzum ben kemalpaşa yolundayım bu taraf dağlara yakın ya şuan gayet bulutlu kapandı kapanacak hatta atıştırdı azönce :(
senin iş netaraftaydı ?

haaa bebişim anladım tamam benim iş yerimde bornovada kazım dirikte...

yazıyon kuzum yazıyon allah razı olsun,,,, özlem sen beluşa takılmıyon hiç bu aralar takılda gülelim azcık kızlar,,,, seviyorum ikinizide...

haaa bebişim anladım tamam benim iş yerimde bornovada kazım dirikte...

ben hangi hastaneye gittim biliomusun yeni açılmış yedigün die biyer özkanlarda duydunmu bilmiom ama çok içime sinmedi neysem sadece tahlildi zati bida gitmicem sanırsam
ay bi dr tutturamadım bende ayollllllllllll offfffffffff

dr ne diyosa onu yap canım
ben bugün soğan kürünü sordum hiç bir bilgim yok dedi takılma öyle şeylere siz kendinizi rahat bırakın o zaman olacak bebiş dedi :)

ya dra gittim soganı sordum onayladı gercekten yumurtaları geliştiriyomuş ama ilaçla birliktreolursa kis yapar hem ilaç hem sogan dedi bende ara vermek istiyorum bu aradada soganı içiyim diyorum topikteki herkes çok umutlu kürden ama 7 günü baslanması gerekiyomus ya benim 8 gün sorun olurmu diyorum

ben hangi hastaneye gittim biliomusun yeni açılmış yedigün die biyer özkanlarda duydunmu bilmiom ama çok içime sinmedi neysem sadece tahlildi zati bida gitmicem sanırsam
ay bi dr tutturamadım bende ayollllllllllll offfffffffff

duymadım bebeğim yaa aklımda olsun senin içine sinmediyse gitmem bende ....

ya dra gittim soganı sordum onayladı gercekten yumurtaları geliştiriyomuş ama ilaçla birliktreolursa kis yapar hem ilaç hem sogan dedi bende ara vermek istiyorum bu aradada soganı içiyim diyorum topikteki herkes çok umutlu kürden ama 7 günü baslanması gerekiyomus ya benim 8 gün sorun olurmu diyorum

tatlım ben 8 inci gün başladım.. zaten adet bitiminden en erken 7 gün sonra diyor.. saraçoğlu..

o zaman ben test yaptırmaya giderken kaynanamdan uzak durayım:)) ay ben gideyim şu hormon işin halledeyim,, özelemi gitsem acaba devletemi gitsem bilemedim nereler yapar bu testi canım öle her yerde olmazmı.. bizim bakanlığın içinde hastane var çok kapsamlı değil ama inşallah vardır burda..

en devlet hastanesinde yaptırdım canım.dedğin hastaneye bi sor istersen.özelde pahalı olabilir canımcım.

duymadım bebeğim yaa aklımda olsun senin içine sinmediyse gitmem bende ....

ya ücret çok uygun ii oldu aslında bi tahlile dünya para verios ama işte ücret uygun die çok kalabalık
emekli 5,00 tl
ben çalışan olarak kadın doğuma 17 tl ödedim ultrasonu tahlili dahilmiş hep içine

ama küçük bi hastane çok kalabalık Allahtan kadın doğum seyrek fazla kalabalık değildi 2 defa gittim işte bakalım bi dr bulsam artık :(

en devlet hastanesinde yaptırdım canım.dedğin hastaneye bi sor istersen.özelde pahalı olabilir canımcım.

doğru diyorsun canım.. ben bi devlet hastanesine gideyim.. tatlım birde şöyle bişey hissediyorum.. göğüslerim de hep bi karıncalanma var, göğüslerim ben burdayım diye bağrıyor sanki,, çok sinir oldum yaa:)))

sen bilirsin canım inan ikisinide kullanmadım o nedenle şu desem yalan olur

Back