- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.621
amın cnaım ıns...yok ıkıncı gebelıgım 3.cocugum olacak ıns.ıkızlerım var 21 aylık
günaydın dalin hadi bakalım güzel haberlerle inşallah..
ne ricası bende kaçırdım galiba özlemim..
ayy bende kaçırdımyaaa:
h.b. tatlışım dün itibari le azaldı bugün lekeleniyorum sadece düşünsene yaaaa 10 gün sürdüüüü
tskler tatlım bende 20.gun ıle 30 arsaı gun arası calısma yaptım ama yapmayada devam :)test almayı hıc dusunmdım belkı onumuzdekı ay olmazsa alırım bende...ama bende de bu ay hıc olmayan caalısmalrdan sonra sırt ustu 30 dk dahı yatamıyorum felaket ıdrara sıkısıyorum dayanamaz hale geldım bu ay oluyor oncelerı bırer saat yatardım ama sımdı 30 dk zor yatıyorum bu da yeetrlıdır bence :)
h.b. tatlım iim sen nasılsın yani artık gerçekten iim bitti ya benimki çok şükürrrrrrrrrrrrrr
Kıııslarrr bu arada benim kırmızılarımda bitti veee çalışmalara başladık :)
sfsf tebrık ederım tatlım ıns kanda pozıtıf cıkar bende 3 bucukta 2.kez tekrarladıgım sonucları alıcam bakalım degerımız kaça yukselmıs.allah hepımızın yuzunu guldursun ınsssss darısı sızlerın basına olsun dualarıdmasınız[/QUte
teşekkür ederim herkese inşallah kandada istediğimiz gibi olur allah herkese versin
2 bardak çay gebeliği artırıyor
ABD'de yapılan araştırmalar, günde 2 bardak çay içen kadınların hamile kalma oranlarının arttığını ortaya çıkardı
Boston Üniversitesinde 3 bin 600 kadını inceleyen bilim adamları, günde 2 bardak çay içenlerin gebe kalma oranlarının yüzde 27 oranında arttığını açıkladı.
Araştırmayı yürüten Profesör Elizabeth Hatch çalışmaların devam ettiğini belirtti. Şekerli, gazlı içecekleri de inceleyen bilim ekibi, düzenli olarak bunları tüketen kadınların hamile kalma olasılığının ise azaldığını açıkladı.
kızlar gazete okudum sımdı paylasayım dedım....ben cayı cok severım cok da ıcerım ama hıc de bılmezdım boyle seylere faydası oldugunu....:)
2 bardak çay gebeliği artırıyor
ABD'de yapılan araştırmalar, günde 2 bardak çay içen kadınların hamile kalma oranlarının arttığını ortaya çıkardı
Boston Üniversitesinde 3 bin 600 kadını inceleyen bilim adamları, günde 2 bardak çay içenlerin gebe kalma oranlarının yüzde 27 oranında arttığını açıkladı.
Araştırmayı yürüten Profesör Elizabeth Hatch çalışmaların devam ettiğini belirtti. Şekerli, gazlı içecekleri de inceleyen bilim ekibi, düzenli olarak bunları tüketen kadınların hamile kalma olasılığının ise azaldığını açıkladı.
kızlar gazete okudum sımdı paylasayım dedım....ben cayı cok severım cok da ıcerım ama hıc de bılmezdım boyle seylere faydası oldugunu....:)
ıns ınsalllahh....cok ıyı mercımegınn o kucucuk kalbını yerım ben:)
Tahlilerin iyi çıkmasına sevindim canım yaa, masalajh bacım yaa 10 gün, benim kırmızıkarda öle bi gelioki dersin birikmiş birikmiş şimdi coşuyo aslında bizim bu şekillerde adet görmemizd bakarsan üstümüze ceket atsa kocişler gamle kalmamız gerekio bee:)))
Valla ozaman benim suan futbol takımı kadar çocuklarım olmasi gerekiodu:) zararlı olmasigini bilmekte güzel cok icerim ben :))
ye teyzesi ye sen onuuu:
emosçum özlemve banu bizim sıpanın doğunca resmini istedilerde rica olayı budur canım...
mrb arkadaşlar dün idrar testi yaptım ve pozitif çıktı bugünde kan tahlili yaptırdım 3.5 da sonucu alıcam bakalım kandada çıkarsa hamileyim ve ben çok mutluyum idrar testinde 2 çizgi gördüm çok mutlu etti beni allah hepinize bebiş versin tez zamanda hemen dua ettim rabbim hepimizin yüzünü güldür diye:)
sfsf tebrık ederım tatlım ıns kanda pozıtıf cıkar bende 3 bucukta 2.kez tekrarladıgım sonucları alıcam bakalım degerımız kaça yukselmıs.allah hepımızın yuzunu guldursun ınsssss darısı sızlerın basına olsun dualarıdmasınız
Nolsun be hayatım işte karnım agrio gafiften 3. Gün bugün kırmızıların, onun dışında işten kaytardım gribim geçmedi dedim evdeyim:)
Arkadaşlar ben 12 martta adet oldum 7 nisanı bekliyorum sabırsızlıkla!!!Bugün kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde hassasiyet var neden olabilir acabaa??
bende 2 defa yaptım canım gunde. adet olmakla ilgili bişi yazamam. ama beyaz beyaz akıntılarım geldi hep. hatta ufacık ufacık parçacıklar bile geldi, hamileleiği falan nasıl etkilio inan hiç bilmiorum. hamile kalma ihtimali niyetiyle yapmadım ben. baya bi akıntım oldu ama hele ilişikiden sonra daha bir farkında oluosun sogan kurunun faydalarının:):)
mrb arkadaşlar dün idrar testi yaptım ve pozitif çıktı bugünde kan tahlili yaptırdım 3.5 da sonucu alıcam bakalım kandada çıkarsa hamileyim ve ben çok mutluyum idrar testinde 2 çizgi gördüm çok mutlu etti beni allah hepinize bebiş versin tez zamanda hemen dua ettim rabbim hepimizin yüzünü güldür diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?