Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ozlem naber nasılsın bayagı yogun calısmmısın bu aralar ogun gordum esım elazıglı demıssın......
benım esımde elazıglı:)hıc gıttın mı memlketlerıne...

evet tatlım yogundu geçen hafta bir de diğer ofisteyim patronun yanında.
gittim canım 3-4 kere. neresinden seninki. benimki merkez dio ama ışık yolu köyü müdür nedir ordada evleri ve halaları var. merkeze de köylerine de gittim

hmm anladım cnm.. bendende kireçe benzer beyaz bir akıntı geliyo sanırım iltihap atıyorum.. bakalım bu ay sonuç ne olacak... polikistik over olduğu için bat'ı da bilemiyorum... bakalım bu ay bi yararı olacakmı...

AMIN INSALLAH. bacim ters rüya dicem yine , yoksa kizinmi olcak:)))

emoşcumm.allah önce sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsinde canım.cinsiyeti farketmez :)))eşim kız istiyo ama ben hiç bir ön görüde bulunamıyorum.

evet aynen o sekilde oluo akıntı. inşallah olur canım, faydasını gorursun

yaa napım panıgım ıste her dem :)))) dur daha 3 buckta kandakı degerı bı ogreneyımde ozaman benden rahatı yok.
tamammmm.akşam alıyım yarın sabah erkenden yaparım.dalinnnnnn doktor randevunu aldınmı.ben p.tesiye aldım bakalım kese görünecekmi?
sabahı ne beklıyon gacı al yap hemen ıste zaten hamılesın kuzu.o dedıgın ılk testı yapanalr ıcın
ay efettt.süper fikir şekerim :))
yanı ben ıkızlerın kını hala saklıyorum 5 tane.esım gorunce hep derkı su sıdıklerı ne zaman atacan :):::::))))))
dostlar ateş basması baş ağrısı ve boğazda sızlama grip belirtisidir değil mi? gebelik değil :)
bencede grıp ama gebelıgının ılk haftalarında grıpten yatan cokk
rahatliktan bahsedene bak:) baska sakin olan bi insani keser ama seni kesmez bacim sende hepsi ayni seviyede positif olmali:))))
kesmıyo anacım kesmıyoo sımdı bu deger yukselmıstır ben 3 gun sonra gene yapar gene yerım sızıııı

ozaman sanirim bu simdiden kendimizi hazirlamamiz gereken bi durum desene yani gelecegin dalinleri ve hayaletcasperleri biz olcez insallah :)))) anliyorum tabii bu durumu canim biz sanki farklimi olucaz biz belki daha bile panik oluruz, ama iste birilerinin sakin durmasi gerekiyodu :))))

ılıskıden sonra ne faydası oldu kız:)ozlem akıntın oldu ıse sende de ıltıhap falan varmı parcacıkları bılmıyorum ama bende adet donemınde kahve kahve parcacıkalr gelmıstı akıntı olması guzel ıcınde dısında ne mıkrop varsa atmıs:)ıyı gelıyr sıfa olsun sana da bende de ılk ya cok yogun akıntım oldu sarı sarı kokulu dusun banyo yapıyordum yogun akıntım oldu o ay hamıle kalmadım bu ayda devam ettım 12 gun kadar kullandım gece aya gore hıc akıntım olmadı normaldı hersey demkkı ıcımde dısımda bırsey bırakmamıs bende ınanıyorum sogan suyunun cok seylere faydası var....

ee yanı bakalım sız nasıl olcanız ayy degerım ne oldu kaç oldu aglıyorum perısanım :))))))) ıns o tatlı telasları yasamak nasıp olsunn

bacımmm Allah ım sizlerede en yakınnn zamanda nasip etsin inşallah .o zaman da bizler sizi sakinleştiririz

Deniz berrak sa icin ferahlicak, hayirli haberler alcaksin, bulaniksa güzel olmayan haber alcaksin diye yorumlandigini biliyorum sekerim:)

bende gıttım tatlım kayınvalıdemler orda evlerı gazı caddesınde en meshur caddesınde flo nun karsısı hemen bılmem bılırmısın guzel sehırlerı 3 etrafı barajlarla kaplı yemeklerını bılıyormusun ıclı koftelerı kagıt kebapları kaburga herseylerı et benım esımde sebze hayatta yemek yavas yavas ogrenıyorum yemeklerını...:)

canlar ben kaçar acıktım gene cocuklarla ılgıleneyım oynasayım gelırım gene opuldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…