- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.561
soğan kürünü kullanan varmı aramızda arkadaşlar?
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii slm fıstıklarrrrrrımmmmmm
ozlem naber nasılsın bayagı yogun calısmmısın bu aralar ogun gordum esım elazıglı demıssın......
benım esımde elazıglı:)hıc gıttın mı memlketlerıne...
dostlar ateş basması baş ağrısı ve boğazda sızlama grip belirtisidir değil mi? gebelik değil :)
bende 2 defa yaptım canım gunde. adet olmakla ilgili bişi yazamam. ama beyaz beyaz akıntılarım geldi hep. hatta ufacık ufacık parçacıklar bile geldi, hamileleiği falan nasıl etkilio inan hiç bilmiorum. hamile kalma ihtimali niyetiyle yapmadım ben. baya bi akıntım oldu ama hele ilişikiden sonra daha bir farkında oluosun sogan kurunun faydalarının:):)
AMIN INSALLAH canim , kis bizde yapariz seninle birlikte o bayrami sen yeterki o güzel haberi ver bize, hayirlisi olsun tatlim insallah güzel haberler verirsin bize.
ooo hosgeldin bacim nerelerdesin canikom??? sen geldin ben cikcam ama simdibabam ameliyat olcek gözünden onu götürcem simdi
AMIN INSALLAH. bacim ters rüya dicem yine , yoksa kizinmi olcak:)))
hmm anladım cnm.. bendende kireçe benzer beyaz bir akıntı geliyo sanırım iltihap atıyorum.. bakalım bu ay sonuç ne olacak... polikistik over olduğu için bat'ı da bilemiyorum... bakalım bu ay bi yararı olacakmı...
yaa napım panıgım ıste her dem :)))) dur daha 3 buckta kandakı degerı bı ogreneyımde ozaman benden rahatı yok.yoooook caniiiiimmm okdar rahattinki biz bile sayende relax olduk:))))) kis seninle beraber bizde panik olduk ayol ki biz bisey olmicak diyenlerdik hatirlatirim:) öle bi islemisski senin kan testi rüyama girmis valla:)) herkeze dalinin sonucu ciktimi diye sordum rüyamda anneme sordum yani düsün artik:))) sanami bi rahatlama geldi bak buna inamam iste :))) sen ancak bugüpn ögleden sonra rahatlicaksin tatlim, hayir yani bizi kanser etmeden bi alsan hayirlisiyla su sonucu da rahtlasak hepberaber:)))) canim saka tabiiki, bibirimize destek olmak icin burdayiz, ama sen rahatligini az da olsa korumaya devam et rica ediyorum:)
sabahı ne beklıyon gacı al yap hemen ıste zaten hamılesın kuzu.o dedıgın ılk testı yapanalr ıcıntamammmm.akşam alıyım yarın sabah erkenden yaparım.dalinnnnnn doktor randevunu aldınmı.ben p.tesiye aldım bakalım kese görünecekmi?
yanı ben ıkızlerın kını hala saklıyorum 5 tane.esım gorunce hep derkı su sıdıklerı ne zaman atacan :):::::))))))ay efettt.süper fikir şekerim :))
bencede grıp ama gebelıgının ılk haftalarında grıpten yatan cokkdostlar ateş basması baş ağrısı ve boğazda sızlama grip belirtisidir değil mi? gebelik değil :)
kesmıyo anacım kesmıyoo sımdı bu deger yukselmıstır ben 3 gun sonra gene yapar gene yerım sızıııırahatliktan bahsedene bak:) baska sakin olan bi insani keser ama seni kesmez bacim sende hepsi ayni seviyede positif olmali:))))
ben dalinden daha kötüydüm emoşcummm :)) ilk testim 21.30 çıkmıştı ama doktor adet tarihin geçmeden hamile olma ihtimalin yarı yarıya demişti.tüm karamsarlığım üzerime geri gelmişti.Allah tan cuma günü yeniden test yaptım bu sefer değer 96.63 olmuştu.kendi doktorumu aradım hamilesin rahat ol demişti de ancaaa ondan sonra rahatladım
bende 2 defa yaptım canım gunde. adet olmakla ilgili bişi yazamam. ama beyaz beyaz akıntılarım geldi hep. hatta ufacık ufacık parçacıklar bile geldi, hamileleiği falan nasıl etkilio inan hiç bilmiorum. hamile kalma ihtimali niyetiyle yapmadım ben. baya bi akıntım oldu ama hele ilişikiden sonra daha bir farkında oluosun sogan kurunun faydalarının:):)
ozaman sanirim bu simdiden kendimizi hazirlamamiz gereken bi durum desene yani gelecegin dalinleri ve hayaletcasperleri biz olcez insallah :)))) anliyorum tabii bu durumu canim biz sanki farklimi olucaz biz belki daha bile panik oluruz, ama iste birilerinin sakin durmasi gerekiyodu :))))
ozaman sanirim bu simdiden kendimizi hazirlamamiz gereken bi durum desene yani gelecegin dalinleri ve hayaletcasperleri biz olcez insallah :)))) anliyorum tabii bu durumu canim biz sanki farklimi olucaz biz belki daha bile panik oluruz, ama iste birilerinin sakin durmasi gerekiyodu :))))
arkadaşlar siz hep bebekle ilgili rüyalar görüyorsunuz. benimkinin pek ilgisi yok ama çok garipti paylaşmak istiyorum. kısaca deniz kenarında buz pateni yapıyordumkıyı şeridini takip eden bir buz pisti vardı. orda keyifle ve büyük bir ustalıkla kayıyordum. eşim de yanımdaydı :) böyle garip bir şey işte.
evet tatlım yogundu geçen hafta bir de diğer ofisteyim patronun yanında.
gittim canım 3-4 kere. neresinden seninki. benimki merkez dio ama ışık yolu köyü müdür nedir ordada evleri ve halaları var. merkeze de köylerine de gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?